הכר את הפורום^^

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifאיכפיכ LM איכ!

ווינסטון לייט.
נכון הלן? נכוןנכוןנכון? הא, ורק בשביל שתדעו, אין לי מחשב, וברגע זה אני במחשב של העבודה של אמא והיא עוד שניה תעיף לי את הראש מהמקום אם אני לא אעזוב את המחשב בשקט עכשיו.>> אז רק בשביל שלא תחשבו שנטשתי אתכם. ;; פורום יפה שלי~!@$!#%$^!$!@#$!$$@!!!!!!111111111111111 [טוב, לא ממש שלי, אבל בכלמקרה.] פייייייייייייי. אני אוהבת אתכם~ See ya~ [מה שמזכיר לי, צריך לעשות מפגשפורום מתישהו.3: ]

HimXAndXHer

New member
בהחלט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

[[לול, היום קניתי חבילה חדשה. ולך נגמר!! ~מצביעה עלייך וצוחקת ברשעות~]]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif את רעה.../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא מדברת

איתך יותר. ;; .... על מי אני עובדת. אני אוהבת אותך!@#!$!#%$^^%*^%#%!@#!@$!@$#@!@#$#@$!#@$#@!$!%!$%$#^!%^!%%#$!@#$!!!!!!!!!!!1111111111111111111111

MisteryNick

New member
חח צודקת ../images/Emo3.gif

אני מודעת לזה שזה מגעיל.
בל ווינסטון אצלנו עולה 16 וחצי. ~גנבה~. ואין לי כסף
.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif וכמה עולה LM?../images/Emo5.gif

אני מעדיפה לבזבז 16 וחצי על האיכות הכי זולה שאפשר להשיג. וזה או ווינסטון לייט, או במקרה הכי גרוע, נובלס. ._. אבל אףפעם לא LM.>>

MisteryNick

New member
LM עולה 15.

אבל זה לא עד.כדיי.כך מגעיל.^^' או שזה מתוך הרגל
. אבל בתכ'לס,כשאני צריכה סיגריות אני קונה כל מה שיש לי כסף בשבילו <אם אפשר לנסח ככה ת'משפט >.>> חוץ מנקסט וטיים.איכאיכ *מקיא*

../images/Emo6.gif וזה מה שאת קונה כשאין לך כסף?!

חחחח אצלי זה נובלס\כחול\ירוקבהיר שבמיקרה הגרוע זה רק 11 שקל..
נו אני בכלזאת קיבוצניקית

MisteryNick

New member
חחחחחחחחחחXD

כשחושבים על זה.ברגע שאתה צריך סיגריה לא משנה מה היא תהיה. חוץ מטיים.אני לא מסוגלת להסתכל על העטיפה בלי שתתמלא בי חלחלה XDD

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif רק כשאני נואשת זה קורה.>>

ואני לא יכולה להסתכל על טיים גם. זה.. זה פיכ.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif כשאין כסף- נובלס.../images/Emo47.gif>>

וגם אני קיבוצניקית, למות שעכשיו אני כבר לא.>>

HimXAndXHer

New member
יויו, לוסי, זוכרת

שאני עישנת פעם LM? אייוווו עכשיו אנלא מסוגלת להסתכל על אנשים מעשנים את זה XDDDDDDDDDD יווXDDDDDDDDDDDDDD בכלאופן, הממ, באמת! על סיגריות לא מתפשרים! [[...רק לבן מותר, כי הוא כוסית. למרות שלוסי לקחה עליו בעלות לפני שהספקתי לשים עליו את ידיי, הבתזונה
.]] ו... נובלס. יו. נובלסXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאק!! אתן יודעות מה באמת מגעיל?? בלאק דבילXDDD איייייככככככככXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה כ"כ של פוזריםXDDDDD ~סוףחפירה~

מה?!?!

אני לא מבינה את זה!!! אולי זה "חלש כמו מים" אבל הריח של זה שווה הכל, וזה שאת לא מצחינה אחרי זה כמו אחרי וינסטון לייט.. מה נו זה בלאק דאוויל!!

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ברור שאני זוכרת!@!$!$!$@

את היית משוגעת!! ואני גרמתי לך לחשוב צלול שוב. ;] איו LM. איואיואיואיו.
כפרעליי.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אין כמו ווינסטון לייט~
מסכימה~ באמת לא צריך להתפשר.
אני קונה את האיכות הכי זולה שאפשר לקנות. [דא, ווינסטון.] [[פאק, בן, כל כך, מושלם. ~גומרת~ אלאלוהים. מה הייתי עושה לו אם לא היה גיי.{לא שזה מה שעוצר/ יעצור בעדי..האהאהא!@
} ניה, אני פשוט מוכשרת.^^ את הצלחת לשים את ידך על מישהי אחרת.
כפרעליכן.]] היהי.^^ נובלס. היהיהיהיהייייייייי.~מגחכת למוות~ [מגחכת? לגחך? גיחוך? מיאו.*-*] בלאק דביל זה לא כ-ז-ה נורא [לא כמו LM טיהי XDDDD]. לפחות זה לא מסריח.

HimXAndXHer

New member
פחחח את גרמת לי לחשוב צלול??

מטורפת >.> את הדבר הכי מפגר שפגשתי בחיים שלי, ואני מתההההההה עלייך3333333>~~~~ ווינסטוןליט
. [[בןןןןןןןן!!!!!111111111111111]] נובלס -________-; בלאקדביל? הדבר הכי חלש שיצא לי לעשן. איכס, בחיי. איואיואיו.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אני? הדבר ה-כ-י מפגר?

איזה כבוד. ;; אני רוצה להודות לאמי ואבי על שהביאוני עד הלום, אני רוצה להודות לבן, שגרם לי להתאהב בו עד שד עצמותי, אני רוצה להודות ל..ארמ.. זהו. ==; ניהיהיהיהיטה#!#%#%!%@#^#@$^$# ~מעבר חד~ דייבייייייייייייייייייייייייייי~ ~סוף מעבר חד~ הו כן.^-^ נובלס זה.. נובלס. את יודעת למה קוראים לזה נובלס?!@#?!$? כי נובל זה אצילות באנגלית/צרפתית/ספרדית/וואטאבר.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אולי חלש, אבל לפחות לא מסריח.[ולא, אני לא אוהבת את זה..><]

HimXAndXHer

New member
יו, לוסי, אני פשוט נקרעת מצחוק כמו

נבלה מתפגרת מול המסך בגללךXDDDDDDDDDDDDDDDDDD עאלק אצילותXDDDD יו התלהבו XDDDDDDDD דייבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111 ~חרישה אינסופית על AFI
~ [[
]]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif כן, משהו ממש מוזר קורה לי

בזמן האחרון.. אני, מצחיקה אנשים.@___@ מסתבר שאני משעשעת.3: אצילות.D: "יש'ך סיגריה?" "כן." "מה יש'ך?" "אצילות.D:" דייבי.
|גומרת|
!!!!

Heaven Tonight

New member
ההייי ליאור!

מניינים? איך החופש עד כה? עובדת? תיכנונים להמשך החופש? את עדיין לומדת\צבא? אם לומדת..לאיזה כיתה עולה? מכירה אותי?(חיחיחי) שיר של HIM שאת הכי אוהבת..? איזה עוד להקות חוץ מ HIM את אוהבת? יש לך להמליץ לי על שיר?(לא של HIM..חח) כמה זמן את בפורום? זהוו..נגמרו השאלות..חח
אני לא אשגע אותך עוד..חח

למעלה