הכר את הפורום^^

Rose131

New member
הכר את הפורום^^

אז הנחקר\ת השבוע הוא\היא ליאור! [MisteryNick] תהנוD:

under the rose

New member
היי ליאור../images/Emo24.gif

מה שלומך? איך עבר עלייך היום? מה עשית? ונעבור לשאלות הקבועות שלי: צבע אהוב? מאכל אהוב? זמרים/להקות אהובות? סרט מומלץ?
ספר שאהבת? איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? לאיזה כיתה את עולה? ים/בריכה? גלידה
/ארטיק/קרטיב? קיץ/חורף? מה התוכניות שלך לחופש? 3
דיסקים שאת הכי אוהבת? את מנגנת על משהו? שיהיה לך שבוע טוב ושקט

MisteryNick

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני?! איזה כ'ף D:

מה שלומך? נחמד ^^ ואיתך? :) איך עבר עלייך היום? מה עשית? מממ..מעפן קצת
ונעבור לשאלות הקבועות שלי: צבע אהוב? שחור וסגול ^^ מאכל אהוב? כל מה שקשור לתפו"א ושוקולד מתקבל
זמרים/להקות אהובות? הימ כמו בן [
],קריידל וסליפנוט. סרט מומלץ? אני לא ממש רואה. :X ספר שאהבת? hehe
איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? מממ...קשה להגדיר.מה שנשמע לי טוב >< לאיזה כיתה את עולה? י'
ים/בריכה? ים ^^ גלידה/ארטיק/קרטיב? גלידה ^^ קיץ/חורף? חורףף
מה התוכניות שלך לחופש? יומשלישי לסוע לדרום עם 50 שקל.צריך להיות משעשע
3 דיסקים שאת הכי אוהבת? בזמן האחרון זה Dark light, Lovecraft & Witch Hearts. את מנגנת על משהו? גיטרה
שיהיה לך שבוע טוב ושקט גם לך
:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

archer girl

New member
היילך../images/Emo79.gif

שלום ^.^ מה שלומך? בת כמה? גם את עייפה אבל לא רוצה להרדם? גם את סוחבת את ההורים שלך ל"תומר" ביומחמישי? נכון שמיץ מנגו זה דבר נסגד? :O מה את חושבת על וילה? ^.~? באלך לעשות לו ילד? ואם כבר, את זכר או נקבה :O? זה מעצבן אותך שאין לי שומדבר לשאול אז אני מזבלת בשכל? 5 להקות שאת הכי אוהבת. גו- את אוהבת לקנות גרביים? נכון שזה כיף? את אוהבת רדבול? נכון שזה איכסע =[ ? גם את סוגדת לג'ורג' האריסון? באמת? הוא באמת היה צריך להיות דוגמן, מה? שפכת על מישהו מיץ עגבניות פעם? נכון שזה היה כיף? נכון שגמאת משועממת? הלכתי. ביי >>

MisteryNick

New member
שאלום :]

שלום ^.^ שאלום :) מה שלומך? נחמד ^.^ בת כמה? בספטמבר 15. [אני לא אפסיק להגיד את זה >.>] גם את עייפה אבל לא רוצה להרדם? משו כזה XD גם את סוחבת את ההורים שלך ל"תומר" ביומחמישי? מחר
נכון שמיץ מנגו זה דבר נסגד? :O ישמצב,לא טעמתי :X >.< מה את חושבת על וילה? ^.~? אעאעאעאע.נסגד.כ"כ.
באלך לעשות לו ילד?
רק אחד??
ואם כבר, את זכר או נקבה :O? בפעם האחרונה שבדקתי,נקבה
זה מעצבן אותך שאין לי שומדבר לשאול אז אני מזבלת בשכל?לא,זה דווקא מעביר לי ת'זמן
5 להקות שאת הכי אוהבת. גו- הימ,קריידל,סליפנוט in flames,צ'ילדרן ואיירון מיידן. [6,בקטנה ^^] את אוהבת לקנות גרביים? חחחחח זה דווקא נחמד! [
] נכון שזה כיף? כןכן ^.^ את אוהבת רדבול? כן
נכון שזה איכסע =[ ? יאמי
גם את סוגדת לג'ורג' האריסון? מצטערת על השאלה....מיזה?
באמת?|נבוך| הוא באמת היה צריך להיות דוגמן, מה? אופס:X שפכת על מישהו מיץ עגבניות פעם? האמת שלא.אבל דפקתי למישו עוגה בפרצוף
נכון שזה היה כיף? מאודדדדד [: נכון שגמאת משועממת? כה...
הלכתי. ביי >> בייביי
[: הודגש באמצעות מדגישומטיק

archer girl

New member
:O../images/Emo79.gif

ג'ורג' האריסון זה אחד מהביטלס!
התביישי לך! ^^

DuLcE NeTa

New member
אז...

טוב, כחלק מהניסיון שלי להשתלב בפורום אני אנסה למצוא כמה שאלות =]
מה נשמע?
את אוהבת את השם נטע?~אהמאהמ~
מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי?
כמה מ1-10 את מעריצה פאנאטית של הימ?
כמה זמן את שומעת שירים של הלהקה?
מה את אומרת על אביב גפן? [סתם כי אני שומעת שיר שלו עכשיו]
האם את רואה טלנובלות?
אם כן איזה?
למה?
מתי?
איך?
כמה?
[סתם]
אמממ ~חושבת חושבת~
את אוהבת במבה?
מתי לאחרונה שמעת שיר של הימ?
מה את אוהבת יותר, אייסיקיו או מסנג'ר?
יש לך חבר?
אם כן,
איך קוראים לו.?
הוא גדול ממך/קטן ממך /בגילך?
מאותה עיר שלך?
אממממ
ניסית לעשן פעם?
את מעשנת קבוע? טוב נגמרו לי השאלות. מקווה שלא חפרתי יותר מדי. את לא חייבת לענות על הכל =]

MisteryNick

New member
היי ../images/Emo13.gif

טוב, כחלק מהניסיון שלי להשתלב בפורום אני אנסה למצוא כמה שאלות =] מה נשמע? נחמד ^^ את אוהבת את השם נטע?~אהמאהמ~ כן!
מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? ממ..להסתלבט עם חברים למטה עם גיטרות,מחשב,וכאלה...
כמה מ1-10 את מעריצה פאנאטית של הימ? 8.כי עדיין יש לי מה ללמוד
כמה זמן את שומעת שירים של הלהקה? ממ..לא יודעת
(!!) מה את אומרת על אביב גפן? [סתם כי אני שומעת שיר שלו עכשיו] לא מתה עליו..אבך בכ'ף האם את רואה טלנובלות?ת'אמת שאני די שונאת את זה.אבל לא פוסלת אנשים שרואים אותם
אם כן איזה? למה? מתי? איך? כמה? [סתם] XDD אמממ ~חושבת חושבת~ את אוהבת במבה? מאודדדדדד זה נסגד! מתי לאחרונה שמעת שיר של הימ? אהא,לפני שניה
מה את אוהבת יותר, אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר יש לך חבר? לא.. אם כן, איך קוראים לו.? הוא גדול ממך/קטן ממך /בגילך?
מאותה עיר שלך? אממממ ניסית לעשן פעם? כן את מעשנת קבוע?כן....
טוב נגמרו לי השאלות. מקווה שלא חפרתי יותר מדי. לא חפרת
את לא חייבת לענות על הכל =]

milkshakit

New member
ליאור../images/Emo99.gif

מה שלומך? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איזו תכונה בבן אדם הכי תרחיק אותך ממנו? ספר אהוב? סרט אהוב? פרי אהוב? תרשמי את 5 השירים שאת הכי שומעת/חורשת עליהם בזמן האחרון או בשבוע האחרון: מאיפה הכינוי שלך? הדבר הכי משוגע שעשית בשיער?
התוכנית המצויירת הכי אהובה עלייך מכל הזמנים? ותוכניות (לא מצויירות) שאת אוהבת בכלליות?
לאב יה

MisteryNick

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה שלומך? נחמד שכזה ^^ מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממלא סגורה על זה
איזו תכונה בבן אדם הכי תרחיק אותך ממנו?ביקורתיות יתר,התנשאות כזה.. ספר אהוב? התחלתי לקרוא את צופן דה וינצ'י... סרט אהוב? 101 כלבים וגנבים
פרי אהוב? תפוח? XD תרשמי את 5 השירים שאת הכי שומעת/חורשת עליהם בזמן האחרון או בשבוע האחרון:Her ghost in the fog,vampire heart,rainmaker,Bodom Beach Terror ובכלל כל שיר מהדיסקוגרפיה המדהימה לדעתי של צ'ילדרן. מאיפה הכינוי שלך? מהראש,פשוט רציתי להכנס לפורום ולא היה לי כינוי אז...
הדבר הכי משוגגע שעשית בשיער? צבעתי אותו לסגול..מחר משו חדש
התוכנית המצויירת הכי אהובה עלייך מכל הזמנים? חח אני חושבת שכל הנוסטלגיות של דיסני כזה ^.^ ותוכניות (לא מצויירות) שאת אוהבת בכלליות? מחבבת השרדות,כל הסדרות הקומיות ביס
לאב יה גמאני!
:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

HimXAndXHer

New member
שלוםשלום.

אז ככה. מה קורה? מה את שומעת עכשיו? אני לא יודעת למה, אבל תמיד הייתה לי הרגשה שאת שונאת אותי בכל עמקי נשמתך. למה?;; מה את מעשנת? להקות אחרות שאת אוהבת מאוד, חוץ מHIMכפרעליהם...? את אוהבת סלייר? [לאיודעת למה אני שואלת את זה, אני פשוט שומעת שיר שלהם עכשיוXD] יש להם שיר אחד, קוראים לו BURN IN HELL, ההתחלה שלו מזכירה לי את השואה, את הנאצים. [אל תשאלי למה זה כאן, כי גם אני לא יודעת.] את יודעת שממש משעמם לי? יא, בטח רואים את זה. טובטוב, יאללה. ג'ה~

MisteryNick

New member
[[[[[:

אז ככה.ממ מה קורה? קצת עייפה
מה את שומעת עכשיו? האמת שכלום,חזרתי מערב מעייף,וחברה שלי נרדמה.
אני לא יודעת למה, אבל תמיד הייתה לי הרגשה שאת שונאת אותי בכל עמקי נשמתך. למה?;; אני!?!
שונאת אותך??! איך אפשר לשנוא אותך?!
מה את מעשנת? בד"כ LM
אבל היום היה לי כסף אז פרלמנט ^^ להקות אחרות שאת אוהבת מאוד, חוץ מHIMכפרעליהם...?קריידל וסליפנוט
את אוהבת סלייר? [לאיודעת למה אני שואלת את זה, אני פשוט שומעת שיר שלהם עכשיוXD] הווו כן.מאוד! יש להם שיר אחד, קוראים לו BURN IN HELL, ההתחלה שלו מזכירה לי את השואה, את הנאצים. [אל תשאלי למה זה כאן, כי גם אני לא יודעת.] חחח XDD את יודעת שממש משעמם לי? גמלי.ואני צ'כה לקום מחר מוקדם,תור לרופא
אמא שלי חושבת שאני אנורקסית או משו.אעע! יא, בטח רואים את זה. טובטוב, יאללה. ג'ה~ בייביי
. ~מצטערת אם חפרתי או שהתשובות נראות טיפה מוזרות.קצת מסתחרר לי הראש
.~

למעלה