הכר את הפורום..

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
הכר את הפורום..

והפעם מי שבפינת הוא רונן (הילד מארץ לעולם לא ) רונן.. למה קוראים לך רונן?? אתה אוהב את השם שלך?? מה אכלת לצהריים? האם היה לי אקט מיני עם מישהי? האם היה לך אקט מיני עם מישהו? מה שלומך?? מה דעתך על הפורום? האם יש לך חברה? האם אתה חושב הרבה על אוכל? האם פעם חשבת מינית על מורה?

תודה תודה ולשאלות

למה קוראים לך רונן?? רון =שמחה אתה אוהב את השם שלך?? לא תמיד מה אכלת לצהריים? בומבה נאמי האם היה לי אקט מיני עם מישהי? לא האם היה לך אקט מיני עם מישהו? לא מה שלומך?? בסדר מה דעתך על הפורום? ילדים נחמדים בטירוף האם יש לך חברה? לא האם אתה חושב הרבה על אוכל? אני שמן אבל לא עד כדי כך האם פעם חשבת מינית על מורה? שניה אני מקיא וחוזר

מיטל101

New member
שאלות שאלות שאלות

השם שלך: של אמא: של אבא: אתה אוהב את השם שלך? במידה ולא איך היית רוצה שיקראו לך? שם יפה לבת: ולבן: ולמורה: ולסבתא: ולבית-ספר: ולמכולת השכונתית: המציא שם של חברת פאלפונים: המציא שם של חברת ביגוד: המציא שם של חברת נעליים: שם יפה ל... תוכי: חתול: כלב: נחש: צפרדע: קוף: תן שם מכוער לבן: תן שם מכוער לבת: תן שם מכוער לסבתא: תן שם מכוער למורה: מהי שפת האם שלך? זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב? כמה שפות את\ה יודע\ת? איזה? מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? יש לך מבטא של ארץ כלשהי? אזיה שפה הכי יפה לדעתך? איזו הכי רומנטית? והכי מוזרה? קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? בהצלחה

טוב הבטחתי

השם שלך:רונן של אמא:אמא של אבא:אבא אתה אוהב את השם שלך? לפעעמים במידה ולא איך היית רוצה שיקראו לך? תומר שם יפה לבת:ליאת ולבן:תומר ולמורה:זונה ולסבתא:מירה ולבית-ספר: בית כלא ציבורי בשביתה ולמכולת השכונתית:המכולות של חג'ג' המציא שם של חברת פאלפונים:פלאפוני המציא שם של חברת ביגוד:foxe המציא שם של חברת נעליים:van שם יפה ל... תוכי:תוכון חתול:חתולי כלב:כלבלב נחש:איכס צפרדע:איכס קוף:מונקי תן שם מכוער לבן:איתי תן שם מכוער לבת:דקלה תן שם מכוער לסבתא:לא יודע מה לכתוב תן שם מכוער למורה:רחלי מהי שפת האם שלך?עיברית זאת השפה שאת\ה מדבר\ת הכי טוב?עיברית כמה שפות את\ה יודע\ת? 3 איזה?עיברית צרפתית אנגלית מכיר\ה מישהו שיודע יותר מחמש שפות? לא יש לך מבטא של ארץ כלשהי? לא אזיה שפה הכי יפה לדעתך? עיברית איזו הכי רומנטית? צרפתית והכי מוזרה?סינית קצת בכללי.. שם: רונן פירסינג:אין רוצה אבל קעקועים: אין יהיה בעתיד גובה: 1.65 מידת נעליים:40 צבע שיער: גינגי אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: 15 משקפיים? יש גשר? עדין לא עבר פלילי: לא שפות:עניתץי כבר הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:מלאכים ושדים סרט מושכר שראית: לא זוכר סרט בקולנוע: לא זוכר שיר ששמעת: הדיבוק השיר שנתקע לך בראש: הדפוק הזה הדיסק שקנית: חח אני לא קונה הדיסק ששמעת: לא שמע האיש שהתקשרת אליו: ידידות האיש שהתקשר אליך: הורים או ידדים תוכנית טלוויזיה שראית: ורוניקה מארס איש שחשבת עליו: ידיה טובה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:גרמניה אוסטריה2 טורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: מגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: רונן ממתק: שוקולד סרט מצויר: לא זוכר קורנפלקס: מסטיק: שוקולד בננה צבע:כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אבא ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: אחות צעק עליך:הורים שלח לך אימייל: לא זוכר האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:הדיבוק וכל שיר של ירמי קפלן אוכל אהוב:איטלקי תוכנית אהובה: יש הרבה ספורט אהוב:כדורגל תחביב:קראטה זמר/זמרת/להקה אהובים:ירמי קפלן עיתון אהוב:ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להרוג את מי שעשה את החידון איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?המחשב שלי ריח האחרון שהרחת?אוכל בהצלחה תודה

למעלה