../images/Emo85.gifהמשכוס../images/Emo152.gif
(כל הקטע הזה גנוב משאלון שאני עורכת פה, אבל זה פשוט הצחיק אותי...) אוהבת את החדר שלך?יאפ! מה הצבע השולט בו?סגול מה הפריט האהוב עליך בחדרך? המיטה שלי במה חדרך מקושט (תמונות פוסטרים וכו')?פוסטר אחד
היית מעצבת אותו אחרת?לא! בדיו סיימתי לעצב אותו לפני שבוע יש לך חדר גדול או קטן?דיי גדול משהו מיוחד בחדר שלך:ישלי קיר עם כוכבים! מרגישה מוגנת בחדר שלך?יאפ זקוקה להרבה פרטיות? כן. רוב הזמן הדלת שלך פתוחה או סגורה? תלוי מי נמצא בבית היית יכול להסתדר גם בלי דלת?לא מה הספר האחרון שקראת?שסיימתי? חזיות ומטאטאים. יש לך בננה בבית?לא נראהלי את אוהבת צבים ירוקים קטנים?אולי
ואת צבי הנינג'ה?לא איזה צב נינג'ה את הכי אוהבת?אפחד! באיזה צבע המפתח שלך?שחור נראהלי
האם יש לך צמיד?ישלי כמה.. באנשי קשר שלך בפלאפון, מי האיש הרביעי?היועצת של השכבה שלי
מה ההודעה האחרונה ששלחו לך?אסאמאס ריק:. האם קראת את הספר "צלה של הרוח"?לא. אבל אני מתכננת לקרוא אם כן- איך הספר? אם לא- כדאי לך לקרוא! את תקראי? ( אישית גם שלי!) יש לך דגים בבית?לא יש לך גיטרה?יאפ יש לך טושים?יאפ אוהבת פלאפונים?יאפ מה את עושה בשעות הפנויות שלכם? רוכבת על סוסים, מחשב, כתיבה, קריאה, נגינה מעדיפה חופש מוגבל של שבועיים, עם המון אטרקציות או חופש ארוך של חודשייים (חופש גדול) בלי לעשות כלום?לא יודעת
אוהבת מסגרת?תלוי במצברוח אוהבת ספורט? איזה?יאפ. רכיבה על ססוים, כדורגל, כדורשת, הדיפת כדור ברזל. פעם היה לך טלפון עם מחוגה?היה לסבתא
איזה אייקון את הכי אוהבת מהפרצופים?מ..
נראהלי. ובכלל?לא יודעת יש לך מאומץ?יאפ אם כן, מהו?
אם לא, למה? היו לך פעם מאומצים חוץ ממנו?יאפ. נניח שאת בשירותים בניחותא, ומישהו פתאום פותח את הדלת. מה את אומרת [נניח 'לא', 'אני פה' וכד']?"תפוס" באיזה נייר טואלט את משתמשת? ( )לא יודעת אוהבת מגבוני תחת [מגבונים לחים]? ( )WTF?! את גם חושבת שהם מסריחים?מתה על הריח את יודעת שלזרוק אותם לשירותים עושה סתימה?מניסיון
יש לך בעיה עם שאלונים ממוחזרים?לא צייני 5 דברים שיש לך -פלאפון, ציפורניים, סיכה, קשת, טוש צייני 5 דברים שאין לך -חיים. צייני 5 דברים שאין לך ואת לא רוצה אותם -
צייני 5 דברים שאין לך ואת רוצה אותם -מחוך, מגפיים, בטן שטוחה, רגליים דקות, חבר. צייני 5 דברים שיש לך ואת לא רוצה אותם -לא יודעת בחייאת^&%$&@$ צייני 5 דברים שיש לך ואת מרוצה מהם -מיטה, שולחן, פלאפון, אייליינר, נעליים. צייני 5 דברים שאת ממש שונאת -את השאלון הזה&#$ צייני 5 דברים שאת ממש אוהבת -דיקסי, המיטה שלי, הכלבה שלי, הלקים שלי..ועוד משו לא יודעת צייני 5 פירות אהובים -אבטיח, מנגו, אפרסק, ענבים, תפוח צייני 5 צבעים אהובים -ירוק סגול אדום שחור ורוד צייני 5 פירות שנואים - לא יודעת^%$%$# צייני 5 צבעים שנואים -%^$^$@ צייני 5 מאכלים שנואים -^$^%@ צייני 5 מאכלים אהובים -פיצה, סלט, שנוויץ חביתה של ארומה, קרפ צרפתי[?
] ועוד משו צייני 5 סרטים יפים -ילדות רעות, ג'קאסס 1, ג'קאסס 2, ג'קאסס 2.5, סוויני טוד צייני 5 סרטים משעממים -
צייני 5 סרטים שבא לך לראות
- צייני 5 פירות שאפעם לא טעמת -
צייני 5 אתרים מומלצים -
צייני 5 אתרים לא מומלצים -
צייני 5 בגדים אהובים עליך במלתחה -סקיני סגול, סקיני צהוב, סטרפלס ירוק, סקיני שחור עם עצמות, סקיני קורדרוי אפור צייני 5 בגדים שנואים עליך במלתחה -
צייני 5 בגדים שאת מתה שיהיו לך -מחוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך צייני 5 בגדים שלא היית בחיים לובשת -לא יודעת צייני 5 מקצועות אהובים -אמנות אנגלית וזהו:. צייני 5 מקצועות שנואים -מתמטיקה, הבעה, תנ"ך. צייני 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - צייני 5 טעמי גלידה -מסטיק שוקולד וניל מנגו תות צייני 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה -לא יודעת צייני 5 דברים מזיקים -דייייייייייי צייני 5 דברים יעילים -נו דיי כבר עם ה-5 דברים ;; צייני 5 דברים שאת מפחדת מהם -;;;;;; צייני 5 דברים שאת בסדר איתם -;;;;;;;;;;; צייני 5 דברים באקראי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;- צייני 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא פריס, פריסיליה, פופ רבקה, פילי, פמוט- צייני 5 שירים אהובים של HIM -פיונרל, ג'וין מי, ביונד, דארק לייט, אנדר דה רוז צייני 5 אלבומים אהובים עליכם (בכללי) -
צייני 5 דברים שהיית רוצה לעשות עכשיו -
צייני 5 אנשים שהיית רוצה שיהיו לידך עכשיו -
צייני 5 דברים שהיית מוכנה לעשות בשביל לפגוש את HIM ממ..לא יודעת- צייני 5 אייקונים בתפוז שאת נורא אוהבת -
צייני 5 אייקונים בתפוז שאת לא אוהבת-לא יודעת ו...נראה לי שזה מספיק...סופסוף ;; מקסימום...תבקשי עוד! חסר לך שאת לא עונה על הכל!!! חחח..בהצלחה על שאלון החפרוואי הזה..