הכר את הפורום!

Rose131

New member
הכר את הפורום!

השבוע אתן חוקרות את Fully Alive
אם בא לכן שלחו מסר בבקשה שאתן רוצות להיחקר.

5ifi

New member
האאאאאאייי! *נפנוף נמרץ ומטופש*../images/Emo67.gif

מנשמע? אז...אמממ... איך קוראים לך באמת? ובת כמה את? *גונבת מפורום סקרים ושאלונים....רגע...* איזה צבע שיער יש לך? ועיניים? איך הגעת לפורום? אוהבת ים? באיזה עוד פורומים את נמצאת בתפוז? יש לך תחביב? מהו? בכמה הופעות היית בחיים שלך? באיזו מהן הכי נהנת? מתי היא הייתה? עם מי הלכת אליה? איפה היא הייתה...P: ? אוהבת ללכת להופעות? למה? מה עדיף, שיר מהופעה או כזה שהוקלט באולפן? מה את חושבת על פלייבקים? שומעת עכשיו משו? אם כן, מה? כמה זמן ביום את שומעת מוזיקה (בערך) ? עובדת במשו בחופש..? ובזמן שנת הלימודים? צימחונית? מה את חושבת על צמחונות? מנגנת על משו? על מה הכי היית רוצה לנגן? אוהבת חתולים? יש לך חתול? או כל חיה אחרת? נכון שאנשים שלא אוהבים חתולים הם מוזרים? כמה חדרים יש לך בבית? באיזה בצפר את? הוא חטיבה+תיכון או רק תיכון? איפה היית בחטיבה [אם יש הפרדה]? מדברת הרבה בטלפון? את אוהבת להכניס דברים לפה? פעם בלעת מסטיק? פעם לעסת מסטיק? את עייפה? התחיל החופש שלך? לאיזה כיתה אתה עולה? שמח שמגיע החופש? אוהב קיץ? ים או בריכה? מעדיפה חורף? מה הכי כיף בחורף? מה אתה אוהב לאכול? נכון שפירות קיץ יותר טעימים מפירות חורף? איזה פירות את אוהבת? נכון שוקולד זה אלוהי? הייתה פעם בארדהקוקו? יש לך המלצות בשבילי? איך התעודה? היו לך בגרויות השנה? איזה? P: איזה פלאפון יש לך? של איזה חברה? מרוצה ממנו? ^^ מה דעתך על התחממות גלובלית? יש לך כישרון מיוחד? מה את אוהבת יותר - שיער מתולתל או חלק? ומה סוג השיער שלך? יש לך שיער ארוך? את יודעת לסרוג? חושבת שמחדד שולחן מחדד טוב? מחדד טוב זה מחדד מת? מצלמת אינטרנט יש לך? נכון שמצלמות אינטרנט זה פשוט זוועת עולם? מכירה את הטושים האלה שיש להם משני הצדדים? נכון שזה מגניב? מכירה את זה שנגמר החלב אז אתה מוסיף קצת מים ואתה מקבל נוזל לבן שנותן הרגשה של הרבה חלב כשבעצם הוא מלא במים? את מכירה את שאול? ואת דני ומשה את מכירה? את מכירה את רינת? (כל הקטע הזה גנוב משאלון שאני עורכת פה, אבל זה פשוט הצחיק אותי...
) אוהבת את החדר שלך? מה הצבע השולט בו? מה הפריט האהוב עליך בחדרך? במה חדרך מקושט (תמונות פוסטרים וכו')? היית מעצבת אותו אחרת? יש לך חדר גדול או קטן? משהו מיוחד בחדר שלך: מרגישה מוגנת בחדר שלך? זקוקה להרבה פרטיות? רוב הזמן הדלת שלך פתוחה או סגורה? היית יכול להסתדר גם בלי דלת? מה הספר האחרון שקראת? יש לך בננה בבית? את אוהבת צבים ירוקים קטנים? ואת צבי הנינג'ה? איזה צב נינג'ה את הכי אוהבת? באיזה צבע המפתח שלך? האם יש לך צמיד? באנשי קשר שלך בפלאפון, מי האיש הרביעי? מה ההודעה האחרונה ששלחו לך? האם קראת את הספר "צלה של הרוח"? אם כן- איך הספר? אם לא- כדאי לך לקרוא! את תקראי? (
אישית גם שלי!) יש לך דגים בבית? יש לך גיטרה? יש לך טושים? אוהבת פלאפונים? מה את עושה בשעות הפנויות שלכם? מעדיפה חופש מוגבל של שבועיים, עם המון אטרקציות או חופש ארוך של חודשייים (חופש גדול) בלי לעשות כלום? אוהבת מסגרת? אוהבת ספורט? איזה? פעם היה לך טלפון עם מחוגה? איזה אייקון את הכי אוהבת מהפרצופים? ובכלל? יש לך מאומץ? אם כן, מהו? אם לא, למה? היו לך פעם מאומצים חוץ ממנו? נניח שאת בשירותים בניחותא, ומישהו פתאום פותח את הדלת. מה את אומרת [נניח 'לא', 'אני פה' וכד']? באיזה נייר טואלט את משתמשת? (
) אוהבת מגבוני תחת [מגבונים לחים]? (
) את גם חושבת שהם מסריחים? את יודעת שלזרוק אותם לשירותים עושה סתימה?
יש לך בעיה עם שאלונים ממוחזרים?
צייני 5 דברים שיש לך - צייני 5 דברים שאין לך - צייני 5 דברים שאין לך ואת לא רוצה אותם - צייני 5 דברים שאין לך ואת רוצה אותם - צייני 5 דברים שיש לך ואת לא רוצה אותם - צייני 5 דברים שיש לך ואת מרוצה מהם - צייני 5 דברים שאת ממש שונאת - צייני 5 דברים שאת ממש אוהבת - צייני 5 פירות אהובים - צייני 5 צבעים אהובים - צייני 5 פירות שנואים - צייני 5 צבעים שנואים - צייני 5 מאכלים שנואים - צייני 5 מאכלים אהובים - צייני 5 סרטים יפים - צייני 5 סרטים משעממים - צייני 5 סרטים שבא לך לראות - צייני 5 פירות שאפעם לא טעמת - צייני 5 אתרים מומלצים - צייני 5 אתרים לא מומלצים - צייני 5 בגדים אהובים עליך במלתחה - צייני 5 בגדים שנואים עליך במלתחה - צייני 5 בגדים שאת מתה שיהיו לך - צייני 5 בגדים שלא היית בחיים לובשת - צייני 5 מקצועות אהובים - צייני 5 מקצועות שנואים - צייני 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - צייני 5 טעמי גלידה - צייני 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה - צייני 5 דברים מזיקים - צייני 5 דברים יעילים - צייני 5 דברים שאת מפחדת מהם - צייני 5 דברים שאת בסדר איתם - צייני 5 דברים באקראי - צייני 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא - צייני 5 שירים אהובים של HIM - צייני 5 אלבומים אהובים עליכם (בכללי) - צייני 5 דברים שהיית רוצה לעשות עכשיו - צייני 5 אנשים שהיית רוצה שיהיו לידך עכשיו - צייני 5 דברים שהיית מוכנה לעשות בשביל לפגוש את HIM - צייני 5 אייקונים בתפוז שאת נורא אוהבת - צייני 5 אייקונים בתפוז שאת לא אוהבת- ו...נראה לי שזה מספיק... מקסימום...תבקשי עוד!
חסר לך שאת לא עונה על הכל!!! חחח..בהצלחה על שאלון החפרוואי הזה..

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifמשעמם לי כ"כ.

מנשמע?אחלה אז...אמממ... איך קוראים לך באמת?יובל ובת כמה את?14 *גונבת מפורום סקרים ושאלונים....רגע...* איזה צבע שיער יש לך?חום ועיניים?ירוק P: איך הגעת לפורום?עם העכבר
אוהבת ים?בערך.. באיזה עוד פורומים את נמצאת בתפוז?מיי כמיקל רומנס, דה יוזד ואופנה אלטרנטיבית יש לך תחביב?כן מהו?רכיבה על סוסים, כתיבה, קריאה, נגינה. בכמה הופעות היית בחיים שלך? 0 באיזו מהן הכי נהנת?
מתי היא הייתה?
עם מי הלכת אליה?
איפה היא הייתה...P: ?
אוהבת ללכת להופעות?
למה?
מה עדיף, שיר מהופעה או כזה שהוקלט באולפן? לא יודעת..תלוי במצברוח מה את חושבת על פלייבקים?לא יודעת שומעת עכשיו משו?יאפ אם כן, מה?דה פאט' של הימ
כמה זמן ביום את שומעת מוזיקה (בערך) ? כל הזמן שאני על המחשב [שזה הרבה]+ לפעמים בחדר עובדת במשו בחופש..?כע ובזמן שנת הלימודים?לא צימחונית?יאפ מה את חושבת על צמחונות?
מנגנת על משו?באס, קצת..אולי מתחילה בקרוב ממש ללמוד על מה הכי היית רוצה לנגן?תופים, באס ופסנתר אוהבת חתולים?יאפ יש לך חתול?הכלבה שלי מתנהגת קצת בחתוליות
או כל חיה אחרת?כלבה
נכון שאנשים שלא אוהבים חתולים הם מוזרים?לא
כמה חדרים יש לך בבית?לא יודעת.. באיזה בצפר את?חטיבת ביניים הוא חטיבה+תיכון או רק תיכון? חטיבה איפה היית בחטיבה [אם יש הפרדה]? מז"א?
מדברת הרבה בטלפון?יאפ את אוהבת להכניס דברים לפה? זה גס
פעם בלעת מסטיק?כל הזמן! פעם לעסת מסטיק?
את עייפה?קצת התחיל החופש שלך?יאפ לאיזה כיתה אתה עולה?ט' שמח שמגיע החופש?יאפ אוהב קיץ?קצת ים או בריכה?בריכה מעדיפה חורף?תלוי במצבורח מה הכי כיף בחורף?צעיפים וכפפות מה אתה אוהב לאכול?סלט, פיצה.. נכון שפירות קיץ יותר טעימים מפירות חורף? יאפ! איזה פירות את אוהבת?הכל כמעט..נראלהי
נכון שוקולד זה אלוהי?זה נחמד הייתה פעם בארדהקוקו?לא
יש לך המלצות בשבילי?לא.. איך התעודה?סבירה, יכולה להיות טובה יותר.. היו לך בגרויות השנה? איזה? P: לא, אני רק סיימתי ח'
איזה פלאפון יש לך?סמסונג E250 של איזה חברה?סמסונג. אבל רשת סלולרית- סלקום מרוצה ממנו? ^^ כע מה דעתך על התחממות גלובלית? NEXT יש לך כישרון מיוחד? לא.. מה את אוהבת יותר - שיער מתולתל או חלק? תלוי על מי ומה סוג השיער שלך? חלק עם טיפונת גלים יש לך שיער ארוך?לא את יודעת לסרוג?רק עיניים. חושבת שמחדד שולחן מחדד טוב? יאפ! מחדד טוב זה מחדד מת?
מצלמת אינטרנט יש לך?יאפ נכון שמצלמות אינטרנט זה פשוט זוועת עולם?
מכירה את הטושים האלה שיש להם משני הצדדים?
נכון שזה מגניב?יאפ
מכירה את זה שנגמר החלב אז אתה מוסיף קצת מים ואתה מקבל נוזל לבן שנותן הרגשה של הרבה חלב כשבעצם הוא מלא במים?איכסה. לא! את מכירה את שאול?לא ואת דני ומשה את מכירה?לא את מכירה את רינת?לא!

5ifi

New member
אחותי, את קטינה!!!

גם אני...
אנחנו תאומות!!! גמלי יש שיער חום ועיניים ירוקות!! וסתם שתדעי, הגלובל וורמינג זה נושא חשוב ביותר שישפיע על החיים של כולנו בקרוב מאוד (קיץ!!!!!!!!!!! חורים באוזון!!!!!!!!!! כולנו נמות מסרטן העור!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינאף פסימיזם. טוב. אבל זה באמת חשוב.) בקיצור,דירסט, אם את לא עונה על הכל אני אכפכף אותך- אז כדאי לך לענות.
מוהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifהמשכוס../images/Emo152.gif

(כל הקטע הזה גנוב משאלון שאני עורכת פה, אבל זה פשוט הצחיק אותי...) אוהבת את החדר שלך?יאפ! מה הצבע השולט בו?סגול מה הפריט האהוב עליך בחדרך? המיטה שלי במה חדרך מקושט (תמונות פוסטרים וכו')?פוסטר אחד
היית מעצבת אותו אחרת?לא! בדיו סיימתי לעצב אותו לפני שבוע יש לך חדר גדול או קטן?דיי גדול משהו מיוחד בחדר שלך:ישלי קיר עם כוכבים! מרגישה מוגנת בחדר שלך?יאפ זקוקה להרבה פרטיות? כן. רוב הזמן הדלת שלך פתוחה או סגורה? תלוי מי נמצא בבית היית יכול להסתדר גם בלי דלת?לא מה הספר האחרון שקראת?שסיימתי? חזיות ומטאטאים. יש לך בננה בבית?לא נראהלי את אוהבת צבים ירוקים קטנים?אולי
ואת צבי הנינג'ה?לא איזה צב נינג'ה את הכי אוהבת?אפחד! באיזה צבע המפתח שלך?שחור נראהלי
האם יש לך צמיד?ישלי כמה.. באנשי קשר שלך בפלאפון, מי האיש הרביעי?היועצת של השכבה שלי
מה ההודעה האחרונה ששלחו לך?אסאמאס ריק:. האם קראת את הספר "צלה של הרוח"?לא. אבל אני מתכננת לקרוא אם כן- איך הספר? אם לא- כדאי לך לקרוא! את תקראי? ( אישית גם שלי!) יש לך דגים בבית?לא יש לך גיטרה?יאפ יש לך טושים?יאפ אוהבת פלאפונים?יאפ מה את עושה בשעות הפנויות שלכם? רוכבת על סוסים, מחשב, כתיבה, קריאה, נגינה מעדיפה חופש מוגבל של שבועיים, עם המון אטרקציות או חופש ארוך של חודשייים (חופש גדול) בלי לעשות כלום?לא יודעת
אוהבת מסגרת?תלוי במצברוח אוהבת ספורט? איזה?יאפ. רכיבה על ססוים, כדורגל, כדורשת, הדיפת כדור ברזל. פעם היה לך טלפון עם מחוגה?היה לסבתא
איזה אייקון את הכי אוהבת מהפרצופים?מ..
נראהלי. ובכלל?לא יודעת יש לך מאומץ?יאפ אם כן, מהו?
אם לא, למה? היו לך פעם מאומצים חוץ ממנו?יאפ. נניח שאת בשירותים בניחותא, ומישהו פתאום פותח את הדלת. מה את אומרת [נניח 'לא', 'אני פה' וכד']?"תפוס" באיזה נייר טואלט את משתמשת? ( )לא יודעת אוהבת מגבוני תחת [מגבונים לחים]? ( )WTF?! את גם חושבת שהם מסריחים?מתה על הריח את יודעת שלזרוק אותם לשירותים עושה סתימה?מניסיון
יש לך בעיה עם שאלונים ממוחזרים?לא צייני 5 דברים שיש לך -פלאפון, ציפורניים, סיכה, קשת, טוש צייני 5 דברים שאין לך -חיים. צייני 5 דברים שאין לך ואת לא רוצה אותם -
צייני 5 דברים שאין לך ואת רוצה אותם -מחוך, מגפיים, בטן שטוחה, רגליים דקות, חבר. צייני 5 דברים שיש לך ואת לא רוצה אותם -לא יודעת בחייאת^&%$&@$ צייני 5 דברים שיש לך ואת מרוצה מהם -מיטה, שולחן, פלאפון, אייליינר, נעליים. צייני 5 דברים שאת ממש שונאת -את השאלון הזה&#$ צייני 5 דברים שאת ממש אוהבת -דיקסי, המיטה שלי, הכלבה שלי, הלקים שלי..ועוד משו לא יודעת צייני 5 פירות אהובים -אבטיח, מנגו, אפרסק, ענבים, תפוח צייני 5 צבעים אהובים -ירוק סגול אדום שחור ורוד צייני 5 פירות שנואים - לא יודעת^%$%$# צייני 5 צבעים שנואים -%^$^$@ צייני 5 מאכלים שנואים -^$^%@ צייני 5 מאכלים אהובים -פיצה, סלט, שנוויץ חביתה של ארומה, קרפ צרפתי[?
] ועוד משו צייני 5 סרטים יפים -ילדות רעות, ג'קאסס 1, ג'קאסס 2, ג'קאסס 2.5, סוויני טוד צייני 5 סרטים משעממים -
צייני 5 סרטים שבא לך לראות
- צייני 5 פירות שאפעם לא טעמת -
צייני 5 אתרים מומלצים -
צייני 5 אתרים לא מומלצים -
צייני 5 בגדים אהובים עליך במלתחה -סקיני סגול, סקיני צהוב, סטרפלס ירוק, סקיני שחור עם עצמות, סקיני קורדרוי אפור צייני 5 בגדים שנואים עליך במלתחה -
צייני 5 בגדים שאת מתה שיהיו לך -מחוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך צייני 5 בגדים שלא היית בחיים לובשת -לא יודעת צייני 5 מקצועות אהובים -אמנות אנגלית וזהו:. צייני 5 מקצועות שנואים -מתמטיקה, הבעה, תנ"ך. צייני 5 שמות שהיו מתאימים לספרים - צייני 5 טעמי גלידה -מסטיק שוקולד וניל מנגו תות צייני 5 דברים לנושא, שאפשר לפתח איתם שיחה -לא יודעת צייני 5 דברים מזיקים -דייייייייייי צייני 5 דברים יעילים -נו דיי כבר עם ה-5 דברים ;; צייני 5 דברים שאת מפחדת מהם -;;;;;; צייני 5 דברים שאת בסדר איתם -;;;;;;;;;;; צייני 5 דברים באקראי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;- צייני 5 דברים שהיו מתאימים לאות פ' במשחק "ארץ עיר" כל נושא פריס, פריסיליה, פופ רבקה, פילי, פמוט- צייני 5 שירים אהובים של HIM -פיונרל, ג'וין מי, ביונד, דארק לייט, אנדר דה רוז צייני 5 אלבומים אהובים עליכם (בכללי) -
צייני 5 דברים שהיית רוצה לעשות עכשיו -
צייני 5 אנשים שהיית רוצה שיהיו לידך עכשיו -
צייני 5 דברים שהיית מוכנה לעשות בשביל לפגוש את HIM ממ..לא יודעת- צייני 5 אייקונים בתפוז שאת נורא אוהבת -
צייני 5 אייקונים בתפוז שאת לא אוהבת-לא יודעת ו...נראה לי שזה מספיק...סופסוף ;; מקסימום...תבקשי עוד! חסר לך שאת לא עונה על הכל!!! חחח..בהצלחה על שאלון החפרוואי הזה..

5ifi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את לא אוהבת את צבי הנינג'ה?????
מה הפלא שאין לך חיים.
צוחקת, אחותי. כל הכבוד שענית על *כמעט* כל שאלות החפירה הללו...!

5ifi

New member
BTW

שנוויץ= סנדוויץ' ?????? בתיאבון אניוואי... (-:

Rose131

New member
טוב יאללה,

איך הכרת את HIM? מה את אוהבת בהם? יש לך פייבוריט בלהקה? מתי הכרת אותם? מתי הצטרפת לפורום? איך הגעת לפורום?
איך הגעת לפורומים בכלליות? באיזה עוד פורומים את נמצאת? מה הכינוים שהיו לך במרוצת השנים? איזה כיתה סיימת? איך הייתה השנה? מה נראה לךש יהיה שנה הבאה? אוהבת את הביה"ס שלך? צמחונית\טבעונית? זה או זה: מגפיים\נעליים? נעליים\כפכפים? מחשב\טלוויזיה? אזרחות\הסטוריה? מתמטיקה\לשון? אנגלית\ספרות? צמיד\שרשרת? אוטו\אופנוע? ים\בריכה? קיץ\חורף? בתי מלון\בית? אכסניה\בית מלון? אוהל\אכסנייה[בטיול שנתי, למשל]? אוהל פרטי[ל5 נגיד] או בדואי?
או
?
או
?
או
?
או
? מה את מתכננת להרחיב בתיכון? נמאס לי.

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifD:

איך הכרת את HIM?ממ..כולן בפורום MCR דיברו עליהם, אז הבנתי שאם כ"כ מדברים עליהם אז הם בטח שווים משו
מה את אוהבת בהם?את המילים לשירים, את הקול של וילה ופשוט את ההרגשה שאני מרגישה כשאני שומעת שירים שלהם
יש לך פייבוריט בלהקה?יאפ. ברטון
מתי הכרת אותם?ממזמן. מתי הצטרפת לפורום?ממ..לפני חודש? לא זוכרת בדיוק
איך הגעת לפורום?כמו שעניתי למעלה, עם העכבר
איך הגעת לפורומים בכלליות?וואי. בערך בגיל 9 שחברה שלי אמרה לי לבוא לפורום אינויאשה
באיזה עוד פורומים את נמצאת?אופנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס ודה יוזד. מה הכינוים שהיו לך במרוצת השנים?המווון. טוב, פחות שמל האנה [
]. ממ..לא זוכרת את כולם
איזה כיתה סיימת?ח' איך הייתה השנה?דיי חרא האמת
מה נראה לךש יהיה שנה הבאה?שיהיה טוב יותר כי שני ילדים עזבו וכי אני מתכוונת להשקיע יותר D: אוהבת את הביה"ס שלך?ממש לא!
צמחונית\טבעונית?צמחונית!
זה או זה: מגפיים\נעליים?נעליים נעליים\כפכפים?נעליים! מחשב\טלוויזיה?מחשב אזרחות\הסטוריה?אודיע לך בסוף שנה הבאה, אחרי שאלמד אזרחות
מתמטיקה\לשון?מתמטיקה אנגלית\ספרות?אנגלית
צמיד\שרשרת?שרשרת אוטו\אופנוע?אוטו ים\בריכה?בריכה קיץ\חורף?תלוי במצברוח.. בתי מלון\בית?לא יודעת. אכסניה\בית מלון?תלוי באופי הטיול אוהל\אכסנייה[בטיול שנתי, למשל]?אכסניה. אנלא מהמפונקים שלא ישנים באוהל, פשוט נוח יותר באכסניה במסגרת ביה"ס. אוהל פרטי[ל5 נגיד] או בדואי?פרטי|חש| או ?
או ?
או ?
או ?
מה את מתכננת להרחיב בתיכון?ז"א איזה מגמות לקחת? כימיה, אמנות וקולנוע [במידה ואתקבל לקולנוע]
נמאס לי. מבינה אותך. שאלון ארוך
. יום טוב

Wrath Within

New member
אז...|גבות|../images/Emo11.gif

מה היה קורה אם........... חח סתם. נכון שאת אוהבת אותי?

GaIi4697

New member
מרוולססססססס

שם: גיל: מין: באיזה שעה אתה הולך לישון? האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: שיעור שנוא: הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: אי פעם התפלחת? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? האם אי פעם חשבת על זה? מעשן? לוקח סמים? מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? חרמן? מה אתה הכי אוהב במין השני? מה אתה הכי אוהב במין שלך? באיזה שעה אתה קם? כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: כמה שעות ביום אתה על המחשב? מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? האם שחית אי פעם בעירום? האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? האם הקאת פעם בכוונה? עשית בנג'י? עשית צניחה חופשית? חלמת שאתה מת? זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: ריקוד או שירה? טלוויזיה או מחשב? בראד פיט או טום קרוז? צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? השמינייה או ראש גדול? יס או הוט? השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? גרביים עד הברך או גרביים קצרות? שיער פזור או אסוף? בוקר או לילה? כלב או חתול? אולסטאר או ואנס? סקצ'רס או פומה? קיץ או חורף? גלידה או ארטיק? וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו: הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון?

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifD:

שם:יובל גיל:14 מין:נקבה D: באיזה שעה אתה הולך לישון?כשאני עייפה
האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?2 כריות ואיזה 6 בובות..ואם רק היה מספיק מקום הייתי ישנה עם כל ה-120 ומשו
אם כן, איך קוראים להם חחחח?אין שמות
חוץ מדובי אחד- ורמונט D: שיעור אהוב:אנגלית שיעור שנוא:תנ"ך הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:ממ..לכתוב משפטים משירים/להכין רשימות. אני פריקית של רשימות|רר| אי פעם התפלחת?לא דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?אפעם לא הפלחתי/הברזתי!
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?להדק לעמצי את האצבע בכוונה, נחשב?
האם אי פעם חשבת על זה?כע מעשן?בחיים לא!!!
X| לוקח סמים?גם! מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני?"היי" "מה המצב?" ~חיבוק~
מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין?"כפרעעעעעעעעעעעע" "מתה עלייך^%^$#^%$^%#$" חרמן?לא
מה אתה הכי אוהב במין השני?את העובדה שאפשר להגיד להם דברים כאלה וזה יגרום להם לסתום מה אתה הכי אוהב במין שלך?את העובדה שזה המין היפה
באיזה שעה אתה קם?תלוי מה יש לי לעשות באותו היום.. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?שעתיים..? אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:בידור.. כמה שעות ביום אתה על המחשב?הרבה מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:מסנג'ר+פורומים האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?בטח! מלא פעמים! האם שחית אי פעם בעירום?לא
אולי באמבטיה כשהייתי קטנה XD האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?יאפ! האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?לא
האם הקאת פעם בכוונה?לא.. עשית בנג'י?לא, אני פחדנית שאין כמוה
עשית צניחה חופשית?הציעו לי, אבל לא רציתי XD חלמת שאתה מת?אולי..לא זוכרת כבר

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif המשך D::::

זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:נקבה..נראהלי ריקוד או שירה?שירה, אבל לא שלי
טלוויזיה או מחשב?מחשב בראד פיט או טום קרוז?בראד פיט, נראהלי צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?אשטון קוצ'ר
השמינייה או ראש גדול?ראש גדול
יס או הוט?יס
השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?בשיר שלנו D:: גרביים עד הברך או גרביים קצרות?גרביים קצרות שיער פזור או אסוף?פזור בוקר או לילה?תלוי במצברוח כלב או חתול?כלב D: אולסטאר או ואנס?תלוי במה לובשים סקצ'רס או פומה?סקצ'רס קיץ או חורף?תלוי במבצרוח גלידה או ארטיק?ארטיק D: וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש:קולה D: הבנאדם האחרון שדיברת איתו:שקד, כי בדיוק מיזערתי את החלון שיחה במסנג'ר
הדבר האחרון שבכית בגללו:לא זוכרת..בטח משו שאבא עשה. הבנאדם האחרון שרבת איתו:ממ...למרות שאני רבה עם אנשים כל הזמן אני לא זוכרת
השיר האחרון שנדבק לך:שיקוי הקסם של פירלי מהפסקול של סוויני טוד מה דעתך על השאלון?מגניבוס D:

linkintrance

New member
אזז..

מה קורה? יש תוכניות לחופש? משהו באמת מעניין? עולה לכיתה...? שיר של HIMשאת ממש חורשת עליו בזמן האחרון, ואחד אחר בכללי? אלבום מועדף של HIM? (הייתי משקיעה יותר אם השעה לא הייתה 2 בלילה=] נכון שתסלחי לי?)

Musedol

New member
../images/Emo85.gif [זאת fully alive] אבל עניתי ../images/Emo7.gif

לא נותן להעתיק את השאלות, אז אנעה רגיל: הכל סבבה, מה איתך?D: תוכניוות לחופש- לעבוד, לאכול, להיות במחשב
משעמם, כפי ששמת לב. עולה לכיתה ט'. שיר- אנדר דה רוז, אלבום- לאב מטאל. בטח שאסלח לך <:

למעלה