הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

נמ. אז אמ. הנחקר\ת השבועי\ת הוא\היא.. לוסי! [LucyMeow] אז אמ. תחקרו אותה וזה><

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif לוסי../images/Emo13.gif

מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך בכניסה לגנעדן?

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifכאילו שגם אגיע לשם.XD

וגם אם כן, הוא בטח יגיד לי "ביי." וישלח אותי לגיהינום.XD והייתי רוצה שיגיד לי שיש לי עוד יום אחד לחיות בו, אבל אני חייבת לבלות אותו רק עם דייבי.
[רק עם דייבי. בחדר. סגור. לבד.
|דייבי| XD

little WhiSper

New member
אלוהה לוסי!!

היי מה קורה? מאיפה את? לאיזה כיתה עולה? איך עובר החופש בנתיים? מה כבר עשית? יש תכנונים להמשך? מה המצב? נכון זו שאלה קצת מעאפנה ומיותרת? איך את מכירה את הלן? ישלך בלוג? [לא חייבת לענות] אוהבת ת'פורום? אוהבת מוזיקה ישראלית? אם כן-מי? ולא ישראלי, את מי את אוהבת? ספרי משו שאפחד לאיודע עלייך:? חפרתי הא?
לילה טוב.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif ערב נהדר.3:

היי. היי.3: מה קורה? אני מתפרקת לי פה. מאיפה את? זכרוןיעקב.3: לאיזה כיתה עולה? את לא רוצה לדעת.>> איך עובר החופש בנתיים? מרטיט. [Wtf?><"] מה כבר עשית? לא יותר מידי.@@ יש תכנונים להמשך? לא ממש. מה המצב? לא עברנו את זה כבר?>> נכון זו שאלה קצת מעאפנה ומיותרת? אינדיד. איך את מכירה את הלן? הלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!1111111 כפרעלייה!!
דרך מפגש ישרא, דרך חבר משותף, או משהו בסגנון אני מניחה.33: ישלך בלוג? [לא חייבת לענות] כן יש לי.>> אוהבת ת'פורום? כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 |מתה| אוהבת מוזיקה ישראלית? אם כן-מי? לא ממש.>> ולא ישראלי, את מי את אוהבת? אין לי כח לכתוב. אני עייפה מתה. ;; ספרי משו שאפחד לאיודע עלייך? וואו. אממ, יש מישהי אחת שכשאני רואה אותך, אני נהיית או היפראקטיבית או נכנסת לדכאון רציני.>> זה ממש מוזר.אבל מובן איכשהו. לא משנה.>> חפרתי הא?
לא יותר מידי.
לילה טוב. גם לך כפרעלייך1@$!@%!#^%
XD

under the rose

New member
היי לוסי ../images/Emo9.gif

אוקיי...זה די השאלות הקבועות שלי: מה שלומך? מה עשית היום? צבע אהוב? קיץ/חורף? ים/בריכה? גלידה
/ארטיק/קרטיב? איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? להקות וזמרים אהובים? שיר אהוב? סרט אהוב?
ספר אהוב? מה את הכי אוהבת לאכול?
את מנגנת על משהו? כבר קנית את
של THE ALL AMERICAN REJECTS? שיהיה לך שבוע טוב

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gifשששששששלום. D:

מה שלומך? אני עייפההההההההההההה מתה... מה עשית היום? היית בת"א. צבע אהוב? שחור. 33: קיץ/חורף? חורףחורףחורףחורףחורףחורףחורףחורףחורף!
ים/בריכה?ים. וגם ככה אני לא נכנסת לאף אחד מהם. לפחות בים אין ריח מסריח של כלור.>> גלידה
/ארטיק/קרטיב? גלידה.33: איזה סגנון מוזיקה את אוהבת? לא יודעת בדיוק. אימו, אימוקור, סקרימו.. [סקרימוקור!@$!%#!% XDDDD] להקות וזמרים אהובים? אין לי כח לכתוב הכל. ;; שיר אהוב?
סרט אהוב? Fight Club!!!!!!!!!!111111
ספר אהוב? לא יודעת מה. אבל בטוח משהו של אתגר קרת.^^ מה את הכי אוהבת לאכול? אין משהו מיוחד.@@ את מנגנת על משהו? לא. אני לא מוכשרת בכלום.~.~ כבר קנית את
של THE ALL AMERICAN REJECTS? לא. ;; לא הלכתי לסנטר בסוף. ואני לא קונה בטאוור. ממש יקר שם. ;-; שיהיה לך שבוע טוב. אמייגאד גם לך. חמודה. ;;

milkshakit

New member
לוסי! ../images/Emo13.gif

זה השם האמיתי שלך?
תרשמי את שלושת החברות הכי טובות שלך: חוץ מHIM, איזה עוד להקה הכי הכי אהובה עלייך? ונמקי למה
את פוגשת את וילה. מה הדבר הראשון שאת אומרת לו? מה דעתך על אלכוהול? מה המקור לכינוי שלך? בעע, מצטערת אין לי השראה לשאלות, כמו תמיד

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif כואב לי הראש. ;;

זה השם האמיתי שלך?
~מדלגת~ תרשמי את שלושת החברות הכי טובות שלך: אין לי ממש חברות הכי טובות..@@ חוץ מHIM, איזה עוד להקה הכי הכי אהובה עלייך? ונמקי למה
AFI, ואין סיבה מיוחדת שאני יודעת עליה.@_____@ את פוגשת את וילה. מה הדבר הראשון שאת אומרת לו? "הקול שלך מדהים." מה דעתך על אלכוהול? טעים.
מה המקור לכינוי שלך? אני ממש אוהבת חתולים, ומיאו זה כזה.. חתולי. אז זה כזה.. לוסי מיאו.33: בעע, מצטערת אין לי השראה לשאלות, כמו תמיד
נסלח לך.33: לילה טוב.

../images/Emo6.gif לחתולה שלי קראו לוסי@!!

ואני המצאתי לכלבה הזאת ת'שם!!... ואיך הא גמלה לי על זה? הביאה לי מכות!! :|

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif OMG!! LOL!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אוהבת חתולים. |Faint|

HimXAndXHer

New member
לוסעע 'ני באילת;;;;

יו אני מתגעגעת אלייך כמו נבלה. ~מייבבת~ הממ. ככה. מה קורה איתך? הכל טוב? איך היה במפגשMCR? ובסוף הצלחת להוריד לה את המכנסיים באמצע הקניון? לא קלטתי טוב את החלק הזה כשדיברנו ^^; הממ... את מתגעגעת אליי? [[...מה? אני צריכה צומי, רע לי כאן. האוויר כאן נקי מדי, אני צריכה את הטינופת של ת"א בחזרה!!~ממשיכה לייבב~]] אני אוהבת אותך בובעעע 3333333333333>~

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אמייגאד. את כלכך מושי. ;;

יו אני מתגעגעת אלייך כמו נבלה. ~מייבבת~ אמייגאד אני מתגעגעת אלייך יותר. ;; הממ. ככה. כן.3: מה קורה איתך? כואב לי כל סנטימטר בגוף. ;; הכל טוב? .... תנחשי לבד.>< איך היה במפגשMCR? היה טוב.3: ובסוף הצלחת להוריד לה את המכנסיים באמצע הקניון? לא קלטתי טוב את החלק הזה כשדיברנו ^^; כן. הצלחתי.33: היה ממש כיף.^_____________^ הממ... את מתגעגעת אליי? [[...מה? אני צריכה צומי, רע לי כאן. האוויר כאן נקי מדי, אני צריכה את הטינופת של ת"א בחזרה!!~ממשיכה לייבב~]]כל כך כן!!!!!!!!!!!1111111111 תחזרי כבר!!!!!!!!1111 אני אוהבת אותך בובעעע 3333333333333>~ אני אוהבת אותך יותר!!!!!!!!

היי. ../images/Emo3.gif

מה נשמע? איך החופש? מגנת על כלי כל שהוא? קונה דיסקים או מורידה? איזה צבע שולט בארון שלך? פריסינגים/קעקועים? מעשנת? טמטמ בת כמה את?
איזה אומנים את אוהבת חוץ מHIM?

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif המהמהמ.33: היי.^^

מה נשמע? איך החופש? הכל טוב. או משהו בסנגון.. מגנת על כלי כל שהוא? נואפ.>> קונה דיסקים או מורידה? גם וגם. איזה צבע שולט בארון שלך? שחור וג'ינסים. זה כל מה שאני לובשת בערך.>> פריסינגים/קעקועים?היה לי סמיילי. הוא היה כל כך חמוד.
[לפני שהצליחו לסגור לי את החישוק המחורבן הזה, רציתי להנציח אותו.3: מעשנת? אכן. טמטמ בת כמה את? ~ מדלגת~ איזה אומנים את אוהבת חוץ מHIM? הממ, בעיקר AFI..אחרי זה יש את Sugarcult, MCR, Bullet For my vallentine, The all american rejects, Fall out boy, From first to last, Llost prophets, Panic! at the disco.. להמשיך? הרשימה עוד ארוכה. מאוד.
הועאועאיעאו

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif וכמובן שאשכח את התמונה. ;;

וזו גם הוכחה שבאמת היה לי, לאנשים שלא מאמינים לי. ואני לא יכולה לשים סתם תמונה של סמיילי ולעבוד עליכם, כיכיכיכיכי, רק לי יש שיניים כאלה.33: XDD אני חייבת לחזור לישון.>< הרארארררר...

שיניים ערפדיות משהו ../images/Emo2.gif

שאלה מטומטמת- זה אמיתי? כלומר, ככה באמת השיניים שלך? ככה הן תמיד היו?

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif חחחח..^^ זה אמיתי.

נולדתי עם שיניים רגילות ולא כאלה, אבל הן נשברו לי בכיתה ג'. אני איתן ככה כבר הרבה זמן. ואני לא עושה השלמה כי כבר עשיתי חמש פעמים בערך וזה כל הזמן נפל.. וזה סתם יקר.. 3: אני אוהבת אותן.^-^

למעלה