הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

ראר. מה קרה להוספת הודעה של תפוז?
בכל מקרה>< אז אמ. הנחקר\ת השבוע הוא\היא... בלה בלה בלה. כאן יש מתח. אין לי כוח. תדמיינו מלא אנטרים. הלן! [HimXAndXHer] enjoy

HimXAndXHer

New member
[[[את מבינה, אני לא מעניינת אותן!

ככה הן גומלות לי על הארגוןמפגשוהפיקים, ככה! הה! ~נעלבת והולכת לבכות בצד~ ]]]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אמייגאד!#!!@#%!*%!@$!111111

יואוווווווו הלןןןןןן@!$!$%
|מת|XD כפרעלייך, קחי
~עכשיו, זה שאלון מפגר, אבל לא אני כתבתי אותו, אז תסלחי לי~
שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: ~ ועוד שאלה שאני מוסיפה- מה שעשיתי היום, היה שטות מוחלטת, או שלפתח את זה?

HimXAndXHer

New member
אלאלוהים! בתזונה!%^$^ מתהעלייך.../images/Emo23.gif

שלום או היי?: הרר... היי. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא. מה ענית?: - מי זה היה?: - אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: שמזדיינים. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי זה הרבה יותר משעשע3: האם חפרתי על הנושא מספיק?: הל יא. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: יא. שמת לב שכבר עברתי?: יא אז מה המצב?: לחוץ X: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: הממ.. מאיפ'לי? אתה צוחק מצחוק?: לפעמים. יש לי חברה שהצחוק לה עושה לי פיפי. הרכבת פעם פאזל?: יא שיחקת בטטריס?: שעות! ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: ד..דייב? כמה IC יש לך?: לאיודעת;; יש לך ICQ? יא אחלה תוכנה!?: הממ.. לא! שמת לב שזה היה ייבוש?: לא|: ייבשת פעם אנשים?: יא איך?: עם מייבש XP [הו, השנינות, השנינות...] אתה שותה תה?: לא עם סוכר?: - בלי סוכר?: - כמה סוכר?: - מתי הפעם האחרונה שהיית בשירותים?: אנ'לא סופרת את זה, למעןהשם! מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: דיי ממזמן אתה יודע לצייר כלב?: יא וחתול? יא אתה יודע לצייר חתול? יא כן אתה יודע?: יא השאלון הזה מפחיד?: לא ._. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: אם בא לך טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: כן! ~מתעצבנת~ אז מה המצב עכשיו?: עדיין לחוץ חייכת עכשיו?: הייתי אמורה? ועכשיו?: עדיין לא, מתוקי. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: 0? יש לך יס או הוט?: יס;; יש לך בריכה בבית?: לא, אבלל שכנים שלי יש. ויהיה לי ג'קוזי בחצרD:~ אתה גר בבינין קומות או קרקע?: אע, בית פרטי. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא, אבל לך יש. אני מתקנת פה כל הזמן. בערך^^; נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: לא נהגת?: לא בן כמה אתה?: 14 אתה בן או בת?: בת. נראהלי. נפגשת עם סלבריטי?: יא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא;; באיזה צבע השיער שלך?: שחור, צבוע מה מידת המכנסיים שלך?: 36. לצערי. [32 שליטה!!] שיקרת בשאלה למעלה?: לא;; למה?: כי.. הרר... לאיודעת;; האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא .___. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא שיקרתי היית פעם בגן חיות?: כן, אבל אנ'לא זוכרת את זה חשבת פעם שאתה מאומץ?: כןXD חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא OO" האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא! חטפו אותך פעם?: לא, תודה לאל מה החפץ האחרון שגנבו לך?: הממ... אףפעם לא גנבו לי כלום, למעןהאמת. אבל אני גונבת. זה ממש כייף D:~ מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: הממ... לפני כמה ימים, עם חברה שלי. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: ממזמן. ממש ממזמן. אתה מעוניין בחבר חדש?: חברה. אתה מאוהב?: לא, ולא הייתי. מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה? מה עשית אתמול?: הייתי בבית. נראהלי. אוה, הלכתי לסרט גם. מה תעשה מחר בעזרת השם?: אהיה מול המחשב כל היום <: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: דיי נגד, האמת אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי לוסי תהרוג אותי האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: דה. אם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: בהחלט מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: יא אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: מי? |: לדעתך שרית חדד זונה?: לא. אבל היא ממש מכוערת ושרה גרוע. לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כןXD אני זוכרת מתיXDD האם הרגשת פעם בודד נפשית?: יא האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא, תמיד יש דיאט-קוקה-קולה בבית שלי. האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: ל... לא. קרה לך שנשברה לך ביצה?: לא זרקת זבל מחלון במכונית?: כןXD אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: תמיד. אבל כשזה עם הבצפר אז קרוב למורים, שלא יציקו לי אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא >.> אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לא משנה לי כ"כ אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה! האם טיפסת פעם על עץ?: יא בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?: ששש. היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: עם אמא כזה, עבודות בית מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כן. איכס. אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: ממש לא אתה אוהב אמבה?: אמבה? אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן, וכבר שאלת את זה. נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: "איכס, אבטיח." אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: לא שתית אקונומיקה?: לא! שתית קליה?: קליה? אכלת אבנית?: לא ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא >.> עקץ אותך היום ייתוש?: לא, בתקווה שזה יישאר ככה לכל החיים איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: Nightwish/Nemo מה השיר הראשון ששמעת היום?: HIM/Poison Girl זימזמת היום?: יא מה חלמת היום?: משהו עם גופרית האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: יא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: רע מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כשאהיה יפה איזה יום היום?: ראשון מה השעה עכשיו?: עשר ושבעשרה דק'. PM. השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: לוסי. השם השני?: מלינדה והשלישי?: מאיה למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי... לאיודעת;; באיזה גיל למדת שעון?: עדיין לא למדתי XD איך?: - באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לאזוכרת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: דן. התעייפת?: הייתי אמורה? את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא ~.~ התחפשת פעם לשעשועית?: לא! התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: תלוי מי נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: הה? הזהירו אותך לא לשים אותו?: הרר.. הה? הוצאת אותו?: הממ. ברחת פעם מכלב?: פעם או פעמיים... ;; פחדת פעם מציפור?: אני מפחדת מתרנגולים. זה נקרא? פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: כןXD משכת למישהו במכנסיים?: יא הורדת למישהו את המכנסיים?: יא התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: נראהלי מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:וואו, ווילה מדהים. [הפוסטר של HIM היה הדבר הראשון שראיתי] ~ ועוד שאלה שאני מוסיפה- מה שעשיתי היום, היה שטות מוחלטת, או שלפתח את זה? פתחיפתחיפתחי!!111~~12$~!

milkshakit

New member
הלן ../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל טוב? ממתי את ולוסי מכירים? מה השם האמיתי שלך?
את אוהבת לחפור?
מאיפה את יודעת לכתוב פיקים כל כך יפה?! מה התכנונים שלך לעתיד הקרוב? תזכירי לי מאיפה את? ממתי את מעשנת? את גם שותה? אם כן, מה? דרגי את טופ ה-5 שלך בלהקות:

HimXAndXHer

New member
קארין!%$%^ ../images/Emo23.gif

הרר... בסדר. ממש לחוץ פה, אבל חוץ מזה בסדר. אני ולוסי מכירות חמודה, מ, הממ, מה25 ליוני. את לא רוצה לדעת XP [[הרר. קרן. חסר למי שקוראת לי ככה.]] אכןאכן. מתה על זה. X: אני לא כותבת כל כך יפה! [[הממ.. כשרון טבעי, והמון, אבל המון קריאה.]] לקבל את הנעלייםעםהשרוכיםשלHIM, לנסוע לאילת... לאיודעת;; צפון ת"א, שיכון דן. מה25 לאפריל. נראהלי. יענו, פסח היה באפריל, נכון? מה25 לחודששלפסח ^^; [[אני זוכרת את זה כי זה היה במפגשישרא.]] יא. בירה בעיקר. יש איזה דוס שמוכר לי בירה וסיגריות במרחק חמשדק'הליכה מהבית. D:~ 1 HIM 2 Negative 3 The Rasmus 4 Boys Night Out 5 Placebo ראר. מתהעלייך בובה.
.

HimXAndXHer

New member
להקה ממשממש טובה! תורידי!

אבל שתדעי, הם אימו-סקרימו כזה. אבל ראיתי שאת שומעת בולט פור מיי וולנטיין [[
]] אז את בטח תאהבי אותם.

under the rose

New member
היי הלן!../images/Emo9.gif

מה שלומך? איך עבר עלייך היום? מה הצבע האהוב עלייך? סרט אהוב? את קוראת ספרים? אם כן יש משהו שאת ממליצה? תכנית טלוויזיה אהובה? קיץ/חורף? גלידה
/ארטיק/קרטיב? ים/בריכה? להקות וזמרים אהובים? אמממ... זהו... שיהיה לך שבוע טוב
ודרך אגב- את ממש מוכשרת בכתיבה

HimXAndXHer

New member
הייהיי!

הממ.. עדיין לחוצה, אבל בסדר. חברה שלי גם עיצבנה אותי עכשיו, אבל זה בסדר, כי אני רואה קליפים של נגטיב ביוטיוב, אז זה מאזן כזה... ראר. הממ.. עזרתי לאמא שלי לנקות את המרתף, אכלתי, הלכתי עם אחותי ואמא לרופאשיניים ואז ישר אח"כ אמא הורידה אותי אצל הפסיכולוגית, אחזתי הביתה אחרי הפסיכולוגית, הממ... סתם, עזבי, משעמם ולחוץ ומשעשע. D:~ צבע...? הממ... אני ממש אוהבת את השילוב של שחור וורוד... זה נקרא? XD ממ.. HAIR, RHPS, חמש ילדות יפות, 13, החיים כבית, שני שודדי הקאריבים [הספקתי לראות את השני פעמיים >.>]... הרר. בטח יש עוד ששכחתי. אוה, כן, המספריים של אדוארד!
! וגם ארוחת בוקר על פלוטו! וגאווה ודעה קדומה! ספרים= שליטה כלל עולמית~ כן, המון, המון, המוןהמוןהמוווון ספרים. הממ.. כל הספרים של הארי פוטר, ג'ק איש הצללים, מלכת השלג, מקים המתים, סדרת אמבר [רק את החמישיה הראשונה, החמישיה שיצאה אח"כ ממש גרועה], הסיפור שאינו נגמר, בשורות טובות, לעולם- לא- עולם... בטוח שחכתי כל מיני דברים. פעם זה היה זינה, אבל אז עברנו ליס. עכשיו זה רולאבוגן, למרבה האימה. [[מה...? פירו ממש יפה! ~שיטחיותשיטחיותשיטחיות~]] חורף! אלוהים, חווררףף! הממ... גלידה, נראה לי. איכס ואיכס. אני מפחדת מהרבה-מים כמו ים, בריכה ומקלחות.
. [[אבל אני כן מתקלחת כל יום! 'סראבק!!]] HIM, Negative, The Rasmus, David Bowie, Placobe, Boys Night Out, Garbage, Type O Negative בטוח שחכתי כמה...
. תודה רבה מתוקה, גם לך. שבוע טוב, והכי חשוב- בטוח. חח... תודה רבה מתוקה.
.

למעלה