אלאלוהים! בתזונה!%^$^ מתהעלייך.../images/Emo23.gif
שלום או היי?: הרר... היי. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא. מה ענית?: - מי זה היה?: - אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: שמזדיינים. למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי זה הרבה יותר משעשע3: האם חפרתי על הנושא מספיק?: הל יא. האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: יא. שמת לב שכבר עברתי?: יא אז מה המצב?: לחוץ X: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: הממ.. מאיפ'לי? אתה צוחק מצחוק?: לפעמים. יש לי חברה שהצחוק לה עושה לי פיפי. הרכבת פעם פאזל?: יא שיחקת בטטריס?: שעות! ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: ד..דייב? כמה IC יש לך?: לאיודעת;; יש לך ICQ? יא אחלה תוכנה!?: הממ.. לא! שמת לב שזה היה ייבוש?: לא|: ייבשת פעם אנשים?: יא איך?: עם מייבש XP [הו, השנינות, השנינות...] אתה שותה תה?: לא עם סוכר?: - בלי סוכר?: - כמה סוכר?: - מתי הפעם האחרונה שהיית בשירותים?: אנ'לא סופרת את זה, למעןהשם! מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: דיי ממזמן אתה יודע לצייר כלב?: יא וחתול? יא אתה יודע לצייר חתול? יא כן אתה יודע?: יא השאלון הזה מפחיד?: לא ._. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: אם בא לך טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: כן! ~מתעצבנת~ אז מה המצב עכשיו?: עדיין לחוץ חייכת עכשיו?: הייתי אמורה? ועכשיו?: עדיין לא, מתוקי. כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: 0? יש לך יס או הוט?: יס;; יש לך בריכה בבית?: לא, אבלל שכנים שלי יש. ויהיה לי ג'קוזי בחצרD:~ אתה גר בבינין קומות או קרקע?: אע, בית פרטי. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא, אבל לך יש. אני מתקנת פה כל הזמן. בערך^^; נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: לא נהגת?: לא בן כמה אתה?: 14 אתה בן או בת?: בת. נראהלי. נפגשת עם סלבריטי?: יא יש לך עכבר בצבע כחול?: לא;; באיזה צבע השיער שלך?: שחור, צבוע מה מידת המכנסיים שלך?: 36. לצערי. [32 שליטה!!] שיקרת בשאלה למעלה?: לא;; למה?: כי.. הרר... לאיודעת;; האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא .___. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא שיקרתי היית פעם בגן חיות?: כן, אבל אנ'לא זוכרת את זה חשבת פעם שאתה מאומץ?: כןXD חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא OO" האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא! חטפו אותך פעם?: לא, תודה לאל מה החפץ האחרון שגנבו לך?: הממ... אףפעם לא גנבו לי כלום, למעןהאמת. אבל אני גונבת. זה ממש כייף D:~ מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: הממ... לפני כמה ימים, עם חברה שלי. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: ממזמן. ממש ממזמן. אתה מעוניין בחבר חדש?: חברה. אתה מאוהב?: לא, ולא הייתי. מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה? מה עשית אתמול?: הייתי בבית. נראהלי. אוה, הלכתי לסרט גם. מה תעשה מחר בעזרת השם?: אהיה מול המחשב כל היום <: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: דיי נגד, האמת אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי לוסי תהרוג אותי האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: דה. אם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: בהחלט מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: יא אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: מי? |: לדעתך שרית חדד זונה?: לא. אבל היא ממש מכוערת ושרה גרוע. לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כןXD אני זוכרת מתיXDD האם הרגשת פעם בודד נפשית?: יא האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: לא, תמיד יש דיאט-קוקה-קולה בבית שלי. האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: ל... לא. קרה לך שנשברה לך ביצה?: לא זרקת זבל מחלון במכונית?: כןXD אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: תמיד. אבל כשזה עם הבצפר אז קרוב למורים, שלא יציקו לי אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא >.> אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לא משנה לי כ"כ אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה! האם טיפסת פעם על עץ?: יא בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?: ששש. היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: עם אמא כזה, עבודות בית מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כן. איכס. אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא שתית חלב עם עוגיות?: לא אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: ממש לא אתה אוהב אמבה?: אמבה? אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן, וכבר שאלת את זה. נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: "איכס, אבטיח." אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: לא שתית אקונומיקה?: לא! שתית קליה?: קליה? אכלת אבנית?: לא ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא >.> עקץ אותך היום ייתוש?: לא, בתקווה שזה יישאר ככה לכל החיים איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: Nightwish/Nemo מה השיר הראשון ששמעת היום?: HIM/Poison Girl זימזמת היום?: יא מה חלמת היום?: משהו עם גופרית האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: יא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: רע מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כשאהיה יפה איזה יום היום?: ראשון מה השעה עכשיו?: עשר ושבעשרה דק'. PM. השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: לוסי. השם השני?: מלינדה והשלישי?: מאיה למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי... לאיודעת;; באיזה גיל למדת שעון?: עדיין לא למדתי XD איך?: - באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לאזוכרת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: דן. התעייפת?: הייתי אמורה? את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא ~.~ התחפשת פעם לשעשועית?: לא! התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: תלוי מי נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: הה? הזהירו אותך לא לשים אותו?: הרר.. הה? הוצאת אותו?: הממ. ברחת פעם מכלב?: פעם או פעמיים... ;; פחדת פעם מציפור?: אני מפחדת מתרנגולים. זה נקרא? פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?: כןXD משכת למישהו במכנסיים?: יא הורדת למישהו את המכנסיים?: יא התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: נראהלי מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:וואו, ווילה מדהים. [הפוסטר של HIM היה הדבר הראשון שראיתי] ~ ועוד שאלה שאני מוסיפה- מה שעשיתי היום, היה שטות מוחלטת, או שלפתח את זה? פתחיפתחיפתחי!!111~~12$~!