הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

אז הנחקר\ת השבוע הוא\היא... נמ נמ! נמ? נמ. נמ;[[ נמ
נמD: נמ
אור! [EndlessSoul] תהנו

Or Vana

New member
:)

מה שלוממך? :) בן\בת כמה? מאיפה? איך החופש? יש תיכנונים מעניינים? צבע אהוב? בריכה\ים? חורף\קיץ? אוהב\ת את השם שלך? [גם לי קוראים אור :p] וזהו :]] יום טוב...

EndlessSouL

New member
אמממ

מה שלוממך? :) חחחח מצויין בן\בת כמה? 15 עוד מעט מאיפה? עפולה איך החופש? בינתיים סבבה אבל אני מרגיש שהוא עובר מהר יש תיכנונים מעניינים? בינתיים לא אולי אני ייסע לת"א כמה פעמים כדי לפגוש חברים (פעם הייתי גר שם) צבע אהוב? שחור וסגול בריכה\ים? לא זה ולא זה אני לא סובל דברים שקשורים למים וזה כולל גם פארקי מים וזה... חורף\קיץ? חורף...אוהב קור אוהב\ת את השם שלך? [גם לי קוראים אור :p] אני אוהב אותו על אחרים..עליי אני לא כ"כ אוהב אותו אבל כבר אני כבר רגיל אליו =] וזהו :]] יום טוב...גם לך

Or Vana

New member
חחחח

גם אני ככה..לא אוהבת את השם עליי אבל על אחרים כן

milkshakit

New member
אור ../images/Emo24.gif

מה שלומך חומד? איך אתה מרגיש? מה עשית היום? מה התוכניות שלך להמשך השבוע? איך הכרת את HIM? יש לך יס או הוט? הסרט שהכי השפיע עליך? יש לך המלצה לשיר טוב?
מאיפה הכינוי שלך? אתה מודע לזה שאתה הבן היחיד שנשאר כאן?
אויש אני כל כך לא מקורית
חח

קיר קמט

New member
אם תשלחי לי עוד שירים שלהם,

כדי שאני אוכל לדבר גם דברי טעם פה, אז אני אשתוק בנושא הזה. בינתיים - אני סתם צריך תרוץ כדי להמשיך להעריץ אותך גם פה
(יו, אני מתחיל לפתח סממנים של טרול)

EndlessSouL

New member
חחחח

אני די חדש כאן ואני לא ממש מכיר פה אנשים אבל אני ממש סוגד לה וראיתי כאן כמה בנות מהפורום שסוגדות לה... אז בנות אני מצטרף לסגידה LOL

EndlessSouL

New member
../images/Emo9.gif

מה שלומך חומד? סבבה מה איתך? איך אתה מרגיש? מצויין מה עשית היום? שום דבר מיוחד...שמרתי על אחותי הקטנה =\ מה התוכניות שלך להמשך השבוע? אין לי מושג אבל בטוח אני ימצא משהו כבר... איך הכרת את HIM? דרך באם מרג'רה כשראיתי סרטון שלו עם השיר של him יש לך יס או הוט? יס...יס שולטים הסרט שהכי השפיע עליך? לא חושב שיש אחד כזה ואם כן אז אני לא זוכר... יש לך המלצה לשיר טוב? זה כל פעם משתנה אבל יש את entwine שאני התחלתי לשמוע אותם הרבה תורידו את כל השירים מהאלבום gone... אלבום מצויין מאיפה הכינוי שלך? רציתי לשלב בין שירים של him ושייצא כינוי נורמלי אז שילבתי בין אנדלס דראק וסאול און פייר וייצא מה שייצא...אני מאוד אוהב ת'כינוי שלי =] אתה מודע לזה שאתה הבן היחיד שנשאר כאן? כן וזה ממש סאקס!

under the rose

New member
היי אור

אממ.. אין לי ממש מה לשאול אז: סרט אחרון שראית? ספר אחרון שקראת? סרט מומלץ? ספר מומלץ? כמה דיסקים
יש לך? איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב? זמרים/להקות אהובות? באיזה כיתה אתה? גלידה
/ארטיק/קרטיב? שיהיה לך שבוע טוב
ודרך אגב סגול זה הצבע האהוב גם עלי

EndlessSouL

New member
היי..=]

סרט אחרון שראית? אממ לא כל כך זוכר איך קוראים לו אבל סרט ממש יפה השם שלו זה משהו עם אהבה וקעקועים או משהו כזה זה היה לפני יומיים ב-יס 1 בספיישל קומדיות רומנטיות חח אולי מישהו מכם ראה את זה =] ספר אחרון שקראת? אני לא קורא
סרט מומלץ? ראיון עם ערפד...מת על הסרט הזה ספר מומלץ? ... כמה דיסקים יש לך? את מתכוונת להים? אם כן אז את כולם כולל ת'דמו אבל אם את מתכוונת לסתם דיסקים אז לא זוכר איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב? בעיקר מטאל זמרים/להקות אהובות? him, entwine, rammstein, three days grace, system of a down באיזה כיתה אתה? עולה ל-י' (איזה מעצבן זה תמיד בחופש הגדול להגיד "אני עולה ל.." חחח) גלידה/ארטיק/קרטיב? חחח בטח שגלידה שיהיה לך שבוע טוב...גם לך
ודרך אגב סגול זה הצבע האהוב גם עלי...כי זה צבע מושלם =]

למעלה