הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

הנחקר\ת היום היא\הוא... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. בלה!!!!!!!11111 אדווה! [little WhiSper] תהנו

danduuu

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה קורה? מה שלומך? אז ככה: מי הלהקה הכי אהובה עלייך? מה השיר שאת הכי אוהבת? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב? מה התאריך לידה שלך? אני צריכה לזכור
נכון שאנחנו זקנות? ונכון שכבר נמאס ללמוד? אבל אחרי זה יש צבא
לא נורא זה יעבור
זהו כבר חפרתי מספיק
יאללה תעני!
אוהבת אותך!!

little WhiSper

New member
מדגישומטיק שולט! אה ודנה->../images/Emo99.gif

מה קורה?הכל סביר מה שלומך?בסיידר אז ככה: מי הלהקה הכי אהובה עלייך?מממ... הים והיהודים! וזה אפילו בא בחרוזים!! [וגם בית הבובות אבל הם לא נכנסו בחרוז.] מה השיר שאת הכי אוהבת?אם נתחיל לא נסיים! יש מלאנים.. שחקן אהוב?אין מישו מסויים. אני אוהבת את אורלנדו בלום! אבל אין מישהו מסויים
שחקנית אהובה?מממ גם אין מסויימת אבל אם כבר אז קירסטין דאנסט סרט אהוב? אין מסויים =\\ אני בעייתית נו. ספר אהוב?חחח שוב, ע"ע תחילת 2 שאלות קודמות
מה התאריך לידה שלך?20.1 [עזבי שנה
] אני צריכה לזכור נכון שאנחנו זקנות?שששש לא אומרים את זה הרבה
ונכון שכבר נמאס ללמוד?לגמרי!! אבל השבוע בגרויות אחרונות!! והוו! אבל אחרי זה יש צבא אולי לא לי
לא נורא זה יעבורכי בחיייים הכל עובר! זהו כבר חפרתי מספיק זה בסדר גם אני.

little WhiSper

New member
תקשיבי ישלי חושישי

עוד לפני שהגעתי למטה היתה לי הרגשה שזה אני

milkshakit

New member
אדווה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

השיר הכי אהוב עלייך של HIM? ושיר הכי אהוב של להקה אחרת? (סתם תשלפי מהשרוול
) איך עבר עלייך היום
? את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי
איך הכרת את HIM? איזה ספר קראת לאחרונה (אם בכלל)? תות או בננה? עוגה או גלידה? סרט אהוב עלייך? נכון שאת אוהבת אותי? (קיטשית שכמותי
) חידוש של שיר הכי יפה ששמעת? הממ נגמרו לי השאלות
מקווה שתסלחי לי

little WhiSper

New member
קאריןןן ../images/Emo24.gif

השיר הכי אהוב עלייך של HIM?אינלי אחד אהוב אז קצת קשה לענות... ושיר הכי אהוב של להקה אחרת? (סתם תשלפי מהשרוול )אני לא שלפנית טובה
אני קשה נו. איך עבר עלייך היום ?מעצבן!! ולחוץ!! פפ אל תשאלי
את יודעת שאני אוהבת אותך? יופי חעע מגניב לי! סופסוף מישו! איך הכרת את HIM?אממ אני מעריצה מתחילה, קלטתי קליפ [ווינגס אוף בטרפליי] באמ.טי.וי וממש נדלקתי על הקול של וילה [עוד לפני שראיתי אותו!] ובכלל על הביצוע של השיר. ואז זה פשוט התגלגל... איזה ספר קראת לאחרונה (אם בכלל)?התחלתי "התקופה הכחולה" [זה לא כחול כמו שזה נשמע] אבל עכשיו אני צכה לעצור ולהתחיל אחר שקשור לשואה בגלל פולין... תות או בננה? תות!!!
עוגה או גלידה?גלידה!!!
סרט אהוב עלייך?מלאנים...[אין סרט כזה] נכון שאת אוהבת אותי? (קיטשית שכמותי )חחחח חמודהה! ברור וברור שכן! חידוש של שיר הכי יפה ששמעת? לא הכי יפה, אבל יפה ביותר שלאחרונה שמעתי, של יו2 ומרי ג'יי לשיר של יו2 'וואן' חפרתי וחפרתי, סליחה!

EndlessSouL

New member
אוקיי עכשיו אני...

היי מה קורה? איך עבר היום? להקה שאת מאוד אוהבת אבל לא הים? פירסינג כן/לא? כמה? איפה? כמה זמן אתה כבר שומעת את הים? אוף זהו נגמרו לי השאלות =] חחח יום טוב

little WhiSper

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

היי מה קורה?היי פסיידר איך אצלך? איך עבר היום?אתה לא רוצה לדעת [מעצבן,חם,מתיש,ומעצבן.] להקה שאת מאוד אוהבת אבל לא הים?מממ היהודים ובית הבובות פירסינג כן/לא?כן כמה?1 [בנתיים!!!] איפה?באף. אבל זה עוד לא הסוף! כמה זמן אתה כבר שומעת את הים? לא הרבה יחסית. אבל מספיק כדי להתאהב P: מה? כבר נגמר? לילה טוב

under the rose

New member
היי אדווה../images/Emo24.gif

מה נשמע? מה עשית היום? סרט אחרון שראית? צבע אהוב? קיץ או חורף? גלידה
/ארטיק/קרטיב? ים/בריכה? באיזה כיתה את? כמה דיסקים
יש לך? את מנגנת על משהו? לאב יו
ו... שיהיה לך שבוע טוב

little WhiSper

New member
אלוהה חני! ../images/Emo24.gif

מה נשמע?פסיידר מה עשית היום?כלום, אבל עודמעט אני עושה משו! סרט אחרון שראית?בקולנוע? לוזכרת. בטלויזיה? גם... צבע אהוב?כחול ושחור קיץ או חורף?חורפ גלידה/ארטיק/קרטיב?גלידה ים/בריכה?בריכה לשחות ים להנות
באיזה כיתה את?סיימתי יא'
כמה דיסקים יש לך?פפפפ הרבה. את מנגנת על משהו?לצערי לא
יומטוב לך מותק!

Heaven Tonight

New member
ש-א-ל-ו-ת-ת-ת-ת-ת

מה קורה
הכל טוב
תיכנונים לחופש
מה את הכי אוהבת לעשות
סרט אהוב
שיר אהוב
מקום שאת הכי אוהבת להיות בו
למה דווקא HIM
נכון שהקול של וילה מדהים
נכון שהוא בעצמו מדהים
..חחח אם היה יוצא לך לדבר עם וילה..מה היית אומרת לו
נכון שליהודים יש שירים מדהימים
איזה שיר שלהם את הכי אוהבת
חח..
נגמרו השאלות...

little WhiSper

New member
ותשובות? ../images/Emo9.gif

מה קורהפסיידר הכל טובלא ממש תיכנונים לחופשפולין,אילת,ת"א, [פירסינג!?!?] וזה בשיא הכלליות. מה את הכי אוהבת לעשותדוגרי? לישון. אבל גם להנות
הו הקיטש. סרט אהובישמלא שיר אהובישמלאאאאא מקום שאת הכי אוהבת להיות בו
למה דווקא HIMכי לא מצאתי משו יותר טוב לשמוע
נכון שהקול של וילה מדהיםלא.. הוא מדHIM!! סתם סתם, הוא פשוט הורס! נכון שהוא בעצמו מדהים..חחחנו מה נראה לך!? [ע"ע שאלה קודמת
] אם היה יוצא לך לדבר עם וילה..מה היית אומרת לולא היינו משתמשים בפה כדי לדבר
נכון שליהודים יש שירים מדהימיםחחחח חמודה וקשורה, אממ ברוררר!!! איזה שיר שלהם את הכי אוהבתשל היהודים או של הים? ואין אחד שאני הכי אוהבת..

למעלה