הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

אז הנחקר השבועי הוא... . .. ... .... ..... ...... אפילו נתתי רמז מקדים שזה בןXD עידן! [Blade Of Fire] אז תחקרו:)

lintu1

New member
שאלותיי../images/Emo13.gif

מה קורה
איך הלך לך השנה בביה"ס
עוד כמה זמן את יוצאת לחופש
מה התחביבים שלך
איזה להקות אחרות חוץ מהימ את אוהבת
לפניי כמה זמן הצטרפת לפורום
מה הצבע האהוב עלייך
מה המאכל האהוב עלייך
ולסיום... נכון שאת לא מכירה אותי
:-O:

Blade Of Fire

New member
עידן!! אני בן!! יש מעט מאוד בנות

שקוראים להן עידן ובהודעה הראשית היה כתוב שאני זכר!! זכר!! כן.. סליחה מה קורה? הכל טוב איך הלך לך השנה בביה"ס? בצפר... חה... יפה.. אם הכוונה למכללה אז הלכה דווקא סבבה.. נדע מה קרה עם המבחנים בעוד חודשיים עוד כמה זמן אתה יוצא לחופש? טו לייט... כבר בחוש של שבועיים בערך בין הטירונות לשירות הרגיל שלי. מה התחביבים שלך? קריאה, כתיבה, מוזיקה.... איזה להקות אחרות חוץ מהימ אתה אוהב? יש יותר מידי.... אדגאי, ראפסודי, נייטוויש, אפיקה, בליינד גארדיאן, הלווין, וויד'ין טמפטיישן, מטאליקה, מאנוור, אלטר ברידג'.... אני אפסיק כאן לפניי כמה זמן הצטרפת לפורום? אהמ.... שלושה-ארבעה חודשים ככה... מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי ולסיום... נכון שאתה לא מכיר אותי? אין לי מושג מי את

lintu1

New member
../images/Emo7.gifאוי,סליחה,זה מה שקורה שאני חדשה

+ולא מכירה פה אף אחד...ממש מממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש סליחה *הולכת לפינה ומרביצה ולעצמי* ושוב סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה
ואני מפגרת כי לא שמתי לב לאלפי הסימנים בהודעה הקודמת שאתה בן... אז... סליחה,מקווה ששפעם בעוד הרבה זמן תוכל לסלוח לי ושוב.... סליחה
ולמקרה ששכחתי: סליחה,ממש סליחה.

../images/Emo6.gif

|מתאפקת לא לצחוק, אבל לא מצליחה לשמור הכל בפנים, ונכנסת למצב כפית בלתי מוסבר| אביב - פעם הבאה תקראי את המין של הנשאל/ת
.

milkshakit

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo189.gif

היי עידן
הממ איך עבר עליך היום? אתה נהנה בצבא? מה חשבת ביום הראשון שהתגייסת? היה לך קשה להסתפר? בטח שמרת את כל השיער אה?
מה השיר של HIM שהכי אהוב עליך? ובפאוור מטאל, מה השיר שאתה הכי אוהב? (מוזמן לכתוב כמה) הדבר הכי יפה שראית? התוכנית שאתה הכי אוהב לראות? סורי על השאלות לא היה לי ממש מה לשאול

Blade Of Fire

New member
תהיו מקוריות לעזאזל../images/Emo3.gif

הממ איך עבר עליך היום? בכיף... להיות בבית כל היום זה לא רע בכלל. אתה נהנה בצבא? מכיוון שכרגע אני בבית,כן. מה חשבת ביום הראשון שהתגייסת? למה ירוק?!?! למה?!?! היה לך קשה להסתפר? כמובן. בטח שמרת את כל השיער אה? האמת? לא... חשבתי על זה אבל התחרטתי ברגע האחרון מה השיר של HIM שהכי אהוב עליך? אהמ בתקפה האחרונה זה funeral of heartsובפאוור מטאל, מה השיר שאתה הכי אוהב? (מוזמן לכתוב כמה) avantasia-farewell dreamtale-new life edguy- the asylum אלו השלושה שאני הכי חורש עליהם בזמן האחרון הדבר הכי יפה שראית? אותך |מתחנף|
התוכנית שאתה הכי אוהב לראות? ממממ..וואו... קשה קשה... "חברים".. בעיקר עונות 4-5....

milkshakit

New member
תגיד תודה ששאלתי@! ../images/Emo46.gif../images/Emo189.gif

חח והדבר האחרון שחשבתי שתגיד זה אני
חברים זה טוב

אהוב שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי כל כך מה לשאול... אני אשאל אותך באייסיקיו, זה שאלות שרק אני יכולה לשאול, ורק אתה יכול לקרוא
אז בכל אופן- מה שלומך? איך עבר עליך היום? באיזה שעה תהייה בת"א ביום שישי? ועד מתי? זהו

Blade Of Fire

New member
מיי ביוטי../images/Emo99.gif

מה שלומך? הכל סבבה אגוזים שכזה איך עבר עליך היום? אני מרגיש דה ז'ה וו
באיזה שעה תהייה בת"א ביום שישי? ב10 בערך ועד מתי? 12? 1? עד שיימאס לך ממני

danduuu

New member
עידן ההומו חח סתם../images/Emo3.gif

באלי להציק לך..וכמו שאתה מכיר אותי אתה יודע שאני מציקה
מה קורה? הכל טוב? יופי גם אם לא זה יופי כי אתה לא ממש מעניין
חח סתם אתה יודע שכן סתם אתה לא טוב אז איך החיים? כמה זמן אתה וחברה שלך ביחד?
כיף לכם ביחד? שיהיה לכם בהצלחה לא משנה מה למה אתה אוהב לתקוף אנשים בביקורות על שירים וסיפורים?
מה אתה חש סופר? חחח וואי אני ממש מעצבנת אותך אה? איזה כיףףף טוב ביי
חחח יאללה תענה

Blade Of Fire

New member
תשובות

לא הומו. פאווריסט. טוב אז איך החיים? עד עכשיו הכל דיי נחמד כמה זמן אתה וחברה שלך ביחד? רשמית? שבועיים
כיף לכם ביחד? לא.. חרא ביחד.. מה נראה לך? שיהיה לכם בהצלחה לא משנה מה (תודה) למה אתה אוהב לתקוף אנשים בביקורות על שירים וסיפורים? אני מבקר מה שנראה לי
אני לא אוהב לבקר אבל כשאני רואה מקום לשיפור אני מעיר.... מה אתה חש סופר? |חש| יש בעיה?!
חחח וואי אני ממש מעצבנת אותך אה? תמיד... אבל אני עדיין אוהב אותך

under the rose

New member
היי עידן!../images/Emo9.gif

טוב... זה די השאלות הקבועות שלי... מה שלומך? מה אתה עושה עכשיו? מה אתה מעדיף: ים/בריכה? ארטיק/קרטיב/גלידה
? קיץ/חורף? אתה צמחוני? כמה דיסקים
יש לך? סרט אחרון שראית? סרט שאתה הכי אוהב?
ספר אחרון שקראת?
ספר שאתה הכי אוהב? נ.ב- מאד אהבתי את הסיפור שלך- "אנג'ל" ואממ... שיהיה לך שבוע טוב

Blade Of Fire

New member
תשובותיי

מה שלומך? אתם חייבים להפסיק לשאול את השאלה הזאת מה אתה עושה עכשיו? מחכה שמשהו יתחיל בערוץ ביפ
מה אתה מעדיף: ים/בריכה? ים ארטיק/קרטיב/גלידה? גלידה... יש יותר מה לעשות
קיץ/חורף? חורף!!! וכמה שיותר!!! אתה צמחוני? ההפך כמה דיסקים יש לך? תלוי... מקוריים בסביבות ה20. מורדים בסביבות ה300 סרט אחרון שראית? "סלולאר" שהיה היום בהוט אקשן... סרט שאתה הכי אוהב? "מאטריקס" הראשון ספר אחרון שקראת? הספר שאני קורא עכשיו "אריות אל ראסאן" של גאי גבריאל קיי ספר שאתה הכי אוהב? קשה להחליט... "לעולם לא עולם" של ניל גיימן. ותודה. את מוזמנת להוסיף אותי למסנג'ר או אייסי: 115663022 [email protected] ולקבל עוד סיפורים:)

למעלה