אישתי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
מה שלומך ביום חם זה? אני בסדר, מה איתך? :] חמש להקות אהבות? סונטה ארקטיקה, הימ, הלווין, נייטוויש והאמרפול עכשיו קחי את הלהקה הכי אהובה וסדרי את שמות החברים בה לפי מספר האותיות של כל אחד [מהקטן לגדול] - סונטה ארקטיקה: זה קצת בעייתי את יודעת, כולם שם כמעט עם 4 אותיות
נלך ראנדומלית- טוני, טומי, יאני והנריק משתמשת במדגישומטיק? ממ עדיין לא. *מיושנת* פורום אהוב בתפוז? פאוור והימ כמובן
והכי שולתתתתת!!!!1111 הימ, אתם הכי שולתים (שותים?
)
הדבר הכי טוב בחודש הקודם? אפיקה :] ומה יהיה הדבר הכי טוב בחודש הנוכחי? לסיים את הלימודים השנה סוף סוף
להיפתר ממחשבת ישראל ומוט"ב לנצח! הוריי! אם הייתי יכולה לחזור בזמן לאיזשהו עשור, איזה עשור זה היה ולמה? שנות ה80, אלו היו שנים מטורפות, המטאל היה במיינסטרים, זה נשמע דיי מגניב :] להיות מסוגל ללכת להופעות של להקות שלא קיימות יותר (קווין, פינק פלויד מאוחדים וכו') ולהתלבש באופן הכי פרוע שאפר
אם הייתי יכולה להיות חברה בלהקה כלשהי, איזה להקה זו הייתה ובאיזה תפקיד היית? ממ הייתי רוצה לחטוף את התפקיד של שארון מוויד'ין, שיהיה לי את הקול שלה ואת המראה שלה ופשוט להיות היא
|בור| או בורררררר!!!11111 |בור|?
איזה דיסק היית אומרת שהכי מתאר אותך [פסקול חייך או משו]? שאלה קשה. 0.0 אולי אקליפטיקה של סונטה, מעברים חדים במצב רוח, הרבה דברים הזויים ולא קשורים לחיים כאלה
run away run away |זאב| מה עשית היום? בעיקר למדתי למתכונת במחשבת ישראל>< אבל ברקע נגטיב וקראתי קצת מזיכרונותיה של גיישה
גם לך יש בגרות בהיסטורי ביום חמישי? יאפ.
יש לך מושג באיזה שעה זה? לא :X ענבלירון או yנ2&*7!ן? ענבלירוני
אם היית מנהלת פורום כלשהו, איזה פורום זה היה? פורום תמימים, אני נורא תמימה
טוב עזבי, חפרתי... אבל את אוהבת אותי? איך אפשר שלא?
תעשי לי ילדים