הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

נמ. הנחקר\ת השבועי הוא\היא יודעים מה? אין לי כוח
נועה! [פונצית גירל האמיתית] תהנו

Nemeshon

New member
ME.

מהקורה? איך עבר היום? נכון שחם היום? למה את מכורה? את יודעת להחזיק מקלות צ'ופסטיקס ולאכול איתם? תוכניות מיוחדות ל6.6?
אמממ. בינתיים זהו.

היי :]

מהקורה? הכול טוב, מה איתך? איך עבר היום? לימוד למחשבת ישראל>< לא כיף גדול במיוחד. נכון שחם היום? אהא
*מתגעגעת לחורף/אביב* למה את מכורה? למוזיקה, לחיבוקים, לכל דבר שקשור לפינלנד, לספרים, לשוקולד וגלידה ועוד הרבה דברים
את יודעת להחזיק מקלות צ'ופסטיקס ולאכול איתם? ממ פעם הצלחתי להחזיק אותם נכון ולהרים עגבנייה
(אבל תוך שנייה היא נפלה חזרה לצלחת
) לא, אני לא יודעת תוכניות מיוחדות ל6.6? כרגע עדיין לא :] ידיד מתכנן לבנות מקדש לאודין ות'ור

inbal287

New member
פונצית../images/Emo99.gif

מה שלומך ביום חם זה
חמש להקות אהבות
עכשיו קחי את הלהקה הכי אהובה וסדרי את שמות החברים בה לפי מספר האותיות של כל אחד [מהקטן לגדול]
- משתמשת במדגישומטיק
פורום אהוב בתפוז
והכי שולתתתתת!!!!1111
הדבר הכי טוב בחודש הקודם
ומה יהיה הדבר הכי טוב בחודש הנוכחי
אם הייתי יכולה לחזור בזמן לאיזשהו עשור, איזה עשור זה היה ולמה
אם הייתי יכולה להיות חברה בלהקה כלשהי, איזה להקה זו הייתה ובאיזה תפקיד היית
|בור| או בורררררר!!!11111
איזה דיסק היית אומרת שהכי מתאר אותך [פסקול חייך או משו
]
מה עשית היום
גם לך יש בגרות בהיסטורי ביום חמישי
יש לך מושג באיזה שעה זה
ענבלירון או ‏y‏נ2&*7!ן
אם היית מנהלת פורום כלשהו, איזה פורום זה היה
טוב עזבי, חפרתי... אבל את אוהבת אותי

אישתי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך ביום חם זה? אני בסדר, מה איתך? :] חמש להקות אהבות? סונטה ארקטיקה, הימ, הלווין, נייטוויש והאמרפול עכשיו קחי את הלהקה הכי אהובה וסדרי את שמות החברים בה לפי מספר האותיות של כל אחד [מהקטן לגדול] - סונטה ארקטיקה: זה קצת בעייתי את יודעת, כולם שם כמעט עם 4 אותיות
נלך ראנדומלית- טוני, טומי, יאני והנריק משתמשת במדגישומטיק? ממ עדיין לא. *מיושנת* פורום אהוב בתפוז? פאוור והימ כמובן
והכי שולתתתתת!!!!1111 הימ, אתם הכי שולתים (שותים?
)
הדבר הכי טוב בחודש הקודם? אפיקה :] ומה יהיה הדבר הכי טוב בחודש הנוכחי? לסיים את הלימודים השנה סוף סוף
להיפתר ממחשבת ישראל ומוט"ב לנצח! הוריי! אם הייתי יכולה לחזור בזמן לאיזשהו עשור, איזה עשור זה היה ולמה? שנות ה80, אלו היו שנים מטורפות, המטאל היה במיינסטרים, זה נשמע דיי מגניב :] להיות מסוגל ללכת להופעות של להקות שלא קיימות יותר (קווין, פינק פלויד מאוחדים וכו') ולהתלבש באופן הכי פרוע שאפר
אם הייתי יכולה להיות חברה בלהקה כלשהי, איזה להקה זו הייתה ובאיזה תפקיד היית? ממ הייתי רוצה לחטוף את התפקיד של שארון מוויד'ין, שיהיה לי את הקול שלה ואת המראה שלה ופשוט להיות היא
|בור| או בורררררר!!!11111 |בור|?
איזה דיסק היית אומרת שהכי מתאר אותך [פסקול חייך או משו]? שאלה קשה. 0.0 אולי אקליפטיקה של סונטה, מעברים חדים במצב רוח, הרבה דברים הזויים ולא קשורים לחיים כאלה
run away run away |זאב| מה עשית היום? בעיקר למדתי למתכונת במחשבת ישראל>< אבל ברקע נגטיב וקראתי קצת מזיכרונותיה של גיישה
גם לך יש בגרות בהיסטורי ביום חמישי? יאפ.
יש לך מושג באיזה שעה זה? לא :X ענבלירון או ‏y‏נ2&*7!ן? ענבלירוני
אם היית מנהלת פורום כלשהו, איזה פורום זה היה? פורום תמימים, אני נורא תמימה
טוב עזבי, חפרתי... אבל את אוהבת אותי? איך אפשר שלא?
תעשי לי ילדים

milkshakit

New member
../images/Emo99.gif!!../images/Emo189.gif

נהנית בהופעה של אפיקה
? את יודעת שאת מאוד מוכשרת בניתוח שירים?
איך את מסתדרת עם השרב הנוראי הזה? מה עשית בחג? השיר האחרון ששמעת? מה הכי מעצבן אותך? איזה שיר את הכי אוהבת מהדיסק האחרון של HIM? מה את מעדיפה בקיץ, גלידה או ארטיק? ובחורף, גלידה חמה או קרמבו? מה דעתך על רופאי שיניים?
איך גילית להקות פיניות? הספר האחרון שקראת/שאת קוראת עכשיו? מה מקום הבילוי הכי אהוב עלייך? קפה\נס קפה? (נס קפה שולתתת!!1) את אוהבת אותי?
גם אני אותך
מה הדבר הכי מפחיד שראית? והכי יפה? זייהו

../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

נהנית בהופעה של אפיקה ? הו, מאוד, הייתה הופעה אדירה :] את יודעת שאת מאוד מוכשרת בניתוח שירים? *מסמיקה* תודה
איך את מסתדרת עם השרב הנוראי הזה? צמודה למאורר כמו קרציה אל כלב שמן>< שונאת קיץ! מה עשית בחג? בחג עצמו? הייתה לנו ארוחת חג אצל המשפחה :] אתמול הייתה ההופעה של אפיקה, ובשאר הזמן למדתי וקראתי ספרים>< השיר האחרון ששמעת? sonata arctica - the power of one מה הכי מעצבן אותך? אנשים מסויימים שפשוט דורשים מכות>< ובדרך כלל אני לא אלימה
איזה שיר את הכי אוהבת מהדיסק האחרון של HIM? under the rose :] מה את מעדיפה בקיץ, גלידה או ארטיק? גלידה, הכי טוב :] ובחורף, גלידה חמה או קרמבו? גלידה חמה, כי גלידה זה טוב בכל מצב
מה דעתך על רופאי שיניים? פיכס איך גילית להקות פיניות? דרך ראסמוס, משם הכרתי עוד ועוד להקות וגיליתי עד כמה הארץ הזאת נסגדת
הספר האחרון שקראת/שאת קוראת עכשיו? האחרון שקראתי "לעולם לא עולם" של ניל גיימן :] עכשיו קוראת את "זיכרונותיה של גיישה" (בפעם השנייה
) מה מקום הבילוי הכי אהוב עלייך? עזריאלי למרות שהוא זנותי, דיזינגוף, מועדונים מסויימים שיש בהם ליינים טובים (סילוור, קולטורה) קיצר תל אביב
קפה\נס קפה? (נס קפה שולתתת!!1) נס קפה כמובן
את אוהבת אותי? מאוד
גם אני אותך יאי
מה הדבר הכי מפחיד שראית? דיוויד בואי והכי יפה? סימון בהופעה אתמול, דיי זה כל כך לא הוגן!!! האישה הזאת פשוט מושלמת.
זייהו

גם אני גם אני

ממצב? באמת? יופי. ועכשיו לשאלות יותר נורמליות... בערך. איפה את הכי אוהבת לבלות? ולמה? אם היית יכולה להיות חברה בלהקה, מה היה הז'אנר שלה? מה היא הייתה מנגנת? אם היית יכולה לגור במקום אחר, איפה זה היה? למה? יש לך כישרון אומנותי?[ציור, נגינה, כתיבה, שירה, משחק, ריקוד...] איך היה בהופעה של אפיקה?:) הידעת שאת יפה? אם היית יכולה לעשות עכשיו משהו, מה הוא היה? מה המאכל האהוב עלייך?^^ מה השתייה האהובה עלייך?^^ מה החייה האהובה עלייך? אוהבת חיות? אוהבת ילדים קטנים? מה הסרט האהוב עלייך \ חמישה סרטים אהובים? את מנגנת במשהו? אם כן, במה? אם לא- אם היית יכולה, במה היית רוצה? את אוהבת אותי?
זהו^^ תהני.

מיכל../images/Emo24.gif

ממצב? הכול טוב :] באמת? טוב, לא, מחשבת ישראל זה לא טוב
יופי. :] ועכשיו לשאלות יותר נורמליות... בערך. אוקיי איפה את הכי אוהבת לבלות? בת"א, עזריאלי, דיזינגוף, מועדוני גות' :] ולמה? כי יש שם אנשים טובים, וכיף שם. אם היית יכולה להיות חברה בלהקה, מה היה הז'אנר שלה? מה היא הייתה מנגנת? ממ או גות' או פאוור, אם זאת להקת פאוור אז הייתי רוצה להיות הגיטריסטית/קלידנית ואם גות' אז הסולנית
(יה רייט) אם היית יכולה לגור במקום אחר, איפה זה היה? פינלנד
למה? כי יש שם אחלה מוזיקה ואחלה אנשים. יש לך כישרון אומנותי?[ציור, נגינה, כתיבה, שירה, משחק, ריקוד...] ממ אני כותבת ומציירת, אבל אני לא ממש כישרונית. איך היה בהופעה של אפיקה?:) הו, היה אחלה, הם היו ממש ממש מדהימים
הידעת שאת יפה? אני? *מסמיקה* אם היית יכולה לעשות עכשיו משהו, מה הוא היה? לשרוף את מחברת מחשבת ישראל מה המאכל האהוב עלייך?^^ שוקולד :] מה השתייה האהובה עלייך?^^ קפה ושוקו, הכי טוב שניהם ביחד
מה החייה האהובה עלייך? כלבים :] אוהבת חיות? אהא אוהבת ילדים קטנים? אהא מה הסרט האהוב עלייך \ חמישה סרטים אהובים? ראיון עם הערפד, מלכת הארורים, העורב, החומה, והניצוץ. את מנגנת במשהו? אם כן, במה? אם לא- אם היית יכולה, במה היית רוצה? אינ ניגנתי על גיטרה אבל הייתי ממש גרועה אז פרשתי, עכשיו אני רוצה ללמוד לנגן על קלידים :] את אוהבת אותי? אהא
זהו^^ תהני. תודה :]

יש לי מספר שאלות ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך זה להיות הנחקרת השבועית? עד כמה מעצבן אותך לענות על אותה שאלה באלף גוונים "איך את עם החום?"? המזגן אצלך דלוק כרגע? למה את לא מחוברת למסן/אייסי? מה הבגרות הקרובה שלך? והמתכונת? והבגרות האחרונה? והמתכונת האחרונה? מה הדבר האחרון שאכלת? ושתית? הבן אדם האחרון שראית [משפחה לא נחשבת] כמה פעמים נפגשת עם אהובי בהופעה ביום שישי [עכשיו לכי תדעי על מי מהם אני מדברת
] נכון שכיום, אחרי העובדות, את לא רוצה מישהו פיני? נכון שנמאס לך מהשאלות סרק שלי? מגניב! אז שיהיה לך בתיאבון.. אממ לי!!
ויום מקסים

היי אישתי../images/Emo23.gif

איך זה להיות הנחקרת השבועית? נחמד, נחמד מאוד, אחלה דרך להתחמק מללמוד למתכונת במחשבת ישראל
עד כמה מעצבן אותך לענות על אותה שאלה באלף גוונים "איך את עם החום?"? חח לא עד כדי כך נורא בינתיים :] המזגן אצלך דלוק כרגע? לא. למה את לא מחוברת למסן/אייסי? כי מקודם לא הייתי בבית, אני עוד כמה דקות אתחבר :] מה הבגרות הקרובה שלך? היסטוריה, יום חמישי והמתכונת? מחשבת ישראל, מחר והבגרות האחרונה? מחשבת ישראל, 29 והמתכונת האחרונה? מחשבת ישראל מחר
מה הדבר האחרון שאכלת? פשטידה של סבתא :] ושתית? מים הבן אדם האחרון שראית [משפחה לא נחשבת] אלכס כמה פעמים נפגשת עם אהובי בהופעה ביום שישי [עכשיו לכי תדעי על מי מהם אני מדברת ] בדיוק, על מי מהם את מדברת?
לא ראיתי את דניאל, וגם לא את אימא שלו למיטב ידיעתי
נכון שכיום, אחרי העובדות, את לא רוצה מישהו פיני? ברור שאני רוצה, רק לא את הפסיכופט שלך
נכון שנמאס לך מהשאלות סרק שלי? לא, זה בסדר :] מגניב! אז שיהיה לך בתיאבון.. אממ לי!! ויום מקסים בתאבון קשת, יום מקסים גם לך

under the rose

New member
היי נועה!../images/Emo24.gif

סורי... אבל אין לי ממש שאלות מעניינות לשאול אז... צבע אהוב? מאכל אהוב? כמה דיסקים
יש לך? ספר
מומלץ? ים או ברכה? מה יותר מפחיד אותך- ג'וקים או רופאי שיניים או משו אחר? סרט אחרון שראית? סרט אהוב? את אוהבת אותי
? ואממ... מה זה המחשבת ישראל הזה לכל הרוחות
? ו...שיהיה לך שבוע טוב

היי :]

סורי... אבל אין לי ממש שאלות מעניינות לשאול אז... זה בסדר :] צבע אהוב? סגול כחול ושחור :] מאכל אהוב? שוקולד כמה דיסקים יש לך? מקוריים? 23 ספר מומלץ? עשן ומראות של ניל גיימן ים או ברכה? ים מה יותר מפחיד אותך- ג'וקים או רופאי שיניים או משו אחר? משו אחר, אלו רק דברים קטנים
סרט אחרון שראית? ביטלג'וס סרט אהוב? ראיון עם הערפד את אוהבת אותי? יאפ :] ואממ... מה זה המחשבת ישראל הזה לכל הרוחות? את כל כך לא רוצה לדעת>< טוב, נממ זה מקצוע כזה שמשלב בין פילוסופיה לדת, אצלנו בבצפר צריך לעשות יחידה מזה אם אתה רוצה ללמוד הומנית (ספרות מורחב) :/ זה מקצוע ממש ממש דפוק. ו...שיהיה לך שבוע טוב. שבוע טוב מתוקה

danduuu

New member
נועה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לקחתי מפורום סקרים ושאלונים
איזה שיר את/ה שומע כרגע: סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי אהוב: שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: שיר לועזי אהוב: זמר ישראלי אהוב: זמר לועזי אהובה: זמרת ישראלית אהובה: זמרת לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: קליפ ישראלי אהוב: קליפ לועזי אהוב: סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): שיר ישראלי פחות אהוב: שיר לועזי פחות אהוב: זמר ישראלי פחות אהוב: זמר לועזי פחות אהובה: זמרת ישראלית פחות אהובה: זמרת לועזית פחות אהובה: להקה ישראלית פחות אהובה: להקה לועזית פחות אהובה: קליפ ישראלי פחות אהוב: קליפ לועזי פחות אהוב: כמה דיסקים מקוריים יש לך: כמה דיסקים צרובים יש לך: אוהבת אותך

דנה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה שיר את/ה שומע כרגע: טיק טיק טיק - ממטרות בחוץ
סגנון אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): מטאל, בעיקר פאוור וגות' שיר ישראלי אהוב: בקושי שומעת
נגיד הקיץ האחרון, זה שיר שאני אוהבת. שיר ישראלי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: לא חושבת שיש אחד כזה. :X שיר לועזי שלדעתכם אתם יכולים לשמוע 100 פעמים ברציפות ולא ימאס לכם: angra - bleeding heart שמעתי אותו יותר ממאה פעמים
שיר לועזי אהוב: יש המון>< זמר ישראלי אהוב: לא קיים זמר לועזי אהובה: טוני קאקו (סונטה ארקטיקה) זמרת ישראלית אהובה: לא קיימת זמרת לועזית אהובה: שרון (וויד'ין טמפטיישיון) להקה ישראלית אהובה: לא קיימת
להקה לועזית אהובה: סונטה ארקטיקה קליפ ישראלי אהוב: לא ממש מכירה, אדלג קליפ לועזי אהוב: angels של וויד'יון סגנון פחות אהוב(רוק/פופ/מטאל/קלאסי...): רוק שיר ישראלי פחות אהוב: ממ תראו אותי או אחלום לנצח שיר לועזי פחות אהוב: יש המון שוב
זמר ישראלי פחות אהוב: דיי>< זמר לועזי פחות אהובה: ניקלאס (דרים איוול) זמרת ישראלית פחות אהובה: X זמרת לועזית פחות אהובה: טריה טורנן (לשעבר נייטוויש) להקה ישראלית פחות אהובה: X להקה לועזית פחות אהובה: הלווין קליפ ישראלי פחות אהוב: X קליפ לועזי פחות אהוב: sleeping sun של נייטוויש כמה דיסקים מקוריים יש לך: 23 כמה דיסקים צרובים יש לך: לא יודעת אוהבת אותך גם אני אוהבת אותך

למעלה