../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifוואו! הכי כיף
בעולם להיות הנחקרת השבועית! בעיקר בגללך!!!!
אהובתי שלי ורק שלי!!!
את יודעת שאת כלבה? (בגלל הפיני) מממ כן. אמרו לי על זה כמה פעמים. ואת עוד לא ראית את הפלאפון. דנה ראתה רצתה למות! הפלאפון שלי נרטב מכל הריר
סתם, את לא כלבה, נכון?ווף ווף
אז איזו חיה את?ינשוף
באמת! יש לי עיניים של ינשוף!
ראית ת'אירוויזיון תגידי?! לא
שכחתי נכון שפינלנד שליטה?פינלנד רולז!!!!!!!!! טוב נו הוא מפינלנד אני לא יכולה להגיד אחרת
היש מישהי יותר מושלמת ממך? כן. את!!!
הספר האחרון שקראת?האחרון שסיימתי גם? *על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי - פאולו קואלו* כיום אני באמצע *יומנו של מכשף - פאולו קואלו* חחח כמובן שאני אקרא פאולו
מה לדעתך יותר עדיף - נגן אמפי3 או דיסקמן? (יש לי דה ז'ה וו משום מה :$)שתפי אותנו בדה ז'ה וו הזה שלך
ו... אני באמת שלא יודעת!
אם היית יכולה לבחור, באיזו תקופה היית בוחרת לחיות עכשיו? פיפטיז, סיקסטיז, סבנטיז או אייטיז?1935
את אוהבת שירים בשפות שונות? (חוץ מפינית )אנגלית נחשב? ממממ אני אוהבת גרמנית. מאוד מאוד. גם בשירים. Haggard
אם כן, אילו?אופס
אני כזו חפרנית! עונה על דברים שלא נשאלתי
את יודעת שאני לא יכולה בלעדייך נכון? מממממ לא... אחרת היית באה למפגש
או לפחות באה לסופ"ש אלי
השתתפת פעם בחוגים? אם כן אז איזה?ג'אז
ואז הפסקתי
הדבר האחרון שאכלת? (טחנת
) את טוחנת!!
עוגיה הכי טעימה בעולם שאמא שלי הכינה
כיף לך בצבא? מתחיל להיות האמת... עדיין לא זוהר. אבל סבבה כזה. עם כל היפים שמתחילים איתי ולא עוזבים אותי
[כן!! אפילו כשאני בטלפון עם דניאל הם אומרים לי "אוף למה את לא מתקשרת אלי?" לעזאזל! הוא טילפן!
בנים...] הלהקה שאת הכי אוהבת בעולם חוץ מ-HIM? עצוב מאוווווווווד שאת לא יודעת!!! within temptation ועכשיו.... שתי שאלות לי אלייך!
1. מתי את שותה קפה?
2. נכון שאת יודעת שאני לא באמת מושלמת? ערב ולילה טוב אשתי שלי נשמתי וריד שלי, עורקים שלי, עיניים מדממות שלי, נקודת חן נוטפת דם שלי, חיי שלי, רוח שלי, אהבה שלי, אוכל שלי!!!