הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

טוב, אז הנחקר\ת השבועית היא\הוא..
עינבל [I n B a L i T 14] שרשרו לה שאלות לפה^^

Heaven Tonight

New member
../images/Emo122.gifעייפת אותי עד שרשמת

את מי חוקרים השבוע
אזז... ההיייי... -משלומך?? -מכירה אותי? חיחי -בת כמה? -מאיפה? -איך התחילה האהבה שלך ל HIM? -האם הדבקת מישהו/מישהי ב HIM? -למה החליטו לקרוא לך עינבל? חיחי אוקיי..זהו..חחח..=)) הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלום ../images/Emo13.gif

-משלומך?? הכל נחמד -מכירה אותי? מזהה אותך, אבל לא דיברנו מספיק בשביל שאני אכיר אותך
-בת כמה? 12 וחצי >< -מאיפה? חור ליד רחובות -איך התחילה האהבה שלך ל HIM? הקליפ WOAB בMTV (חרא של התחלה, לא?) -האם הדבקת מישהו/מישהי ב HIM? לא -למה החליטו לקרוא לך עינבל? אין לי מושג...הם התלבטו בין ענבל ובין מעיין ובין יסמין, ובסוף החליטו לקרוא לי ענבל. (למרות שאני מעדיפה את השמות האחרים
)

שאלות לענבלינקה!

ממצב?[
] בת כמה את? [
] ומה תאריך הלידה שלך?[
] מה הצבע האהוב עלייך?[
] למה?[
] את אוהבת אותי?[היה חייב לבוא מתישהו, זו השאלה המסורתית] למה? סתם
נכון שספרייט זה מגעיל? את יהודייה?[
] ספרי על עצמך...מי היא ענבל האמיתית? תכתבי לפחות 10 להקות אהובות עלייך. תכתבי לפחות 5 שירים אהובים עלייך. זהו.[=

../images/Emo99.gifמיכלוצ'קה!

ממצב? הכל כרגיל בת כמה את? אני בגילך מינוס כמה חודשים ומה תאריך הלידה שלך? 18/10 מה הצבע האהוב עלייך? שחור וblood red למה? שחור - כי זה צבע יפה וזהו אדום - כי זה דם כזה, וזה צבע יפה
את אוהבת אותי? כן
למה? סתם נכון שספרייט זה מגעיל? כן!!!! את יהודייה? אכן, מיכלוצ'קה. ספרי על עצמך...מי היא ענבל האמיתית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכתבי לפחות 10 להקות אהובות עלייך. נו, את יודעת את הלהקות האהובות עליי, אין לי כוח תכתבי לפחות 5 שירים אהובים עלייך. כנ"ל עניתי על רוב השאלות, למרות שרובן היו מלאות בציניות
. כפרעליך מיכלוצ'קה

pearly1

New member
ענבללללללל

יש לי מלא שאלות חהחהחהחחהחהחה כמה פדופילים יש לך? כמה פדופילים היו לך? עד כמה את מגדירה את עצמך כגרוזינית? את מגדירה את עצמך כג'ינג'ית או אדמונית? נכון שהשאלות שלי מעצבנות? נכון שארם זה שם מוזר? נכון שאת אוהבת אותי [D:]? נכון שתום כתום? נכון שאת כוסית מגיל טוסיק? אויש נו איו לי שאלות >< יום נעים

O.O

כמה פדופילים יש לך? 0 כמה פדופילים היו לך? 0 עד כמה את מגדירה את עצמך כגרוזינית? בכלל לא את מגדירה את עצמך כג'ינג'ית או אדמונית? לצערי הרב - כן נכון שהשאלות שלי מעצבנות? קצת נכון שארם זה שם מוזר? כן נכון שאת אוהבת אותי [D:]? חחח כן נכון שתום כתום? לא o_O נכון שאת כוסית מגיל טוסיק? ממש לא

Or Vana

New member
פפפפ..

אל תגידי לצערך הרב..הרבה אנשים היו רוצים להיות ג'ינג'ים זה יפה :)

milkshakit

New member
חח נועה ../images/Emo189.gif

הרגת אותי עם המתח!!
ענבלית! טוב לראותך כאן
והנה השאלות שלי אלייך: מה שלומך? איך הבריאות? את יודעת שהתגעגעתי אלייך?
הדבר הכי מעניין שעשית לאחרונה? גילית שיר חדש ואת מעוניינת לשתף? 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? אם היית נפגשת עם וילה, מה הדבר הראשון שהיית אומרת לו? הסרט הכי מפחיד שראית? אי פעם שקלת לצבוע את השיער שלך? (חסר לך!
) וזייהו.

היי =]

מה שלומך? הכל טוב איך הבריאות? סבבה את יודעת שהתגעגעתי אלייך?
|הסמקה| הדבר הכי מעניין שעשית לאחרונה? קניתי כרטיסי טיסה לפריז
גילית שיר חדש ואת מעוניינת לשתף? לא XD 5 דברים שהיית לוקחת לאי בודד? כוסון מפינלנד עם שיער ארוך ועיניים בהירות, אוכל, אקדח טעון (למקרה שאני אתייאש), מחשב נייד, והורג יתושים (כי אי אפשר בלי זה) אם היית נפגשת עם וילה, מה הדבר הראשון שהיית אומרת לו? 'תעשה אותי כאן ועכשיו!' הסרט הכי מפחיד שראית? ממממ לא ראיתי מספיק סרטים מפחידים שהפחידו אותי XD אי פעם שקלת לצבוע את השיער שלך? כן - לשחור, ואז לעשות עליו פסים כחולים/סגולים/כל צבע אחר חוץ מכתום. =] התגעגעתי

האאאאאאאאאא!!!!!11111../images/Emo163.gif

ענבלית
את כוסית
נכון שאת אוהבת לנסוע איתי לעזריאלי?
נכון שאת אוהבת אותי? זהו. [כי אני כן!!!!!111111][

../images/Emo99.gifנואה!!!

את יותר כוסית |מזילה ריר| אני אוהבת לנסוע איתך לעזריאלי, ואני מתה עלייך כפרה נשמה עיניים שלי גבה שלי אף שלי!!!!!!!!!11111111111

אוקיי..

בת כמה את?
מה המזל שלך?
ממפ..תסבירי לי את הקטע שלך עם רחובות?
סרט אהוב: יש לך HOT/YES? אם יש לך HOT, יצא לך לראות אתמול את "מיזרי"?
כמה זמן מעריצה את HIM? עוד להקות/זמרים שאת מעריצה/אוהבת/מחבבת/מעריכה? מתי התחלת לאהוב סרטי אימה? סרט האימה הראשון שראית? חחח טוב די לחפור, נשאיר זאת לקשת
תהני

D:

בת כמה את? 12 וחצי >< מה המזל שלך? מאזניים ממפ..תסבירי לי את הקטע שלך עם רחובות? אני גרה לייד שם, ואף פעם לא פגשתי מישהי מהפורום שגרה שם, אז אני מתלהבת סרט אהוב: ראיון עם ערפד יש לך HOT/YES? הוט אם יש לך HOT, יצא לך לראות אתמול את "מיזרי"? כן
כמה זמן מעריצה את HIM? מאז החופש הגדול(די קצת) עוד להקות/זמרים שאת מעריצה/אוהבת/מחבבת/מעריכה? הרבה
מתי התחלת לאהוב סרטי אימה? XD לפני כמה חודשים סרט האימה הראשון שראית? 'דרקולה' (כי זה לא כ"כ מפחיד)

למעלה