קארינוש שלי אהבת חיי!!!!!!../images/Emo99.gif
מושלמת שכמותך -מי מושלם.?אני מושלמת?!מה פתאום!!מי שמושלמת פה זאת רק את!!! איך עבר עלייך היום?מממ משעמם
שמעת HIM היום? (חסר לך שלא )חעחע כמובן שכן
קשת חפרנית גם במציאות?
אכן חחח יותר מדי! חחח סתם אין עליה! את יודעת שאת והיא מושלמות לחלוטין?את יודעת ש
את והיא מוושלמות לחלוטין ולא אני?! חח מואהאההאהאה השיר שמתאר אותך הכי טוב?מממ חחח יש שיר שנקרא UGLY ?
שיר שאת שומעת כשאת עצובה?אממ השיר שהכי עושה לי לבכות בזמן האחרון זה this fortress of tears של הHIMים החאמודים שלנו אבל גם wherever you will go מתי בפעם האחרונה עשית שופינג, ומה קנית?אממ נראה לי ביומולדת שלי לפני חודש וחצי חח ואממ קניתי מכנס וחולצה ב-TNT
הדיסק האחרון שקנית?אממ the used-in life and death הסרט הכי מצחיק שראית?מת לצעוק 4!! כזה קורע אלוהים חחח והכי עצוב? ממ יש הרבה אני בוכה כמעט מכל סרט קומדיה-רומנטית..חח הכי פשוטים והכי עצובים..אבל אני אמליץ על נערה בהפרעה וגיבורים דמיוניים סרטים כל כך אמיתיים וכל כך עצובים הום לא קומדיה רומנטית!! את יכולה לשלוף מהשרוול המלצה לשיר יפה שאני לא מכירה? אויי אממ קשה כי אני לא יודעת מה את מכירה ומה לא חחח
את קוראת ספרים? אממ כן מתי שיש לי זמן ולצערי אין לי הרבה
לימודים זה דבר חרא!! יש לך דיסקמן\MP3? mp3 מה את עושה ביום העצמאות? אממ רשמתי לחני למעלה
אוהבת אותך מאוד דנדוש -אני אוהבת אותך עד אין סוף יפתי שלייי מתי כבר נפגשות האנשות?! אני רוצה לראות אותךךך!! וגם קשת אמרה לי שהיא ממש רוצה לפגוש אותך כבר!