הכר את הפורום

Rose131

New member
הכר את הפורום../images/Emo29.gif

לא שכחתי
טוב, אז הנחקר\ת השבועית הוא\היא.. [הפעם אני כן מותחת
] דנה [danduuu] תהנו

danduuu

New member
יאא איזה כבוד../images/Emo9.gif אני אסמיק חחחח

רציני שאלתי את עצמי כבר מתי יבוא היום שיעשו לי את זה חח

under the rose

New member
טוב אז יש לי כמה שאלות...../images/Emo9.gif

צבע אהוב?
גיל? איזה שיר את הכי אוהבת של HIM? איזה שיר את הכי אוהבת לא שלהם? להקות אהובות? איזה דברים יש לך של HIM?
איך הכרת אותם? ואממ... מה את מתכוונת לעשות ביום העצמאות?
אין לי עוד שאלות בינתיים... שיהיה לך שבוע טוב

danduuu

New member
חניל'ה../images/Emo9.gif

צבע אהוב? אדום&שחור רולז! גיל?17 איזה שיר את הכי אוהבת של HIM?ביוטיפול ואממ עכשיו גם דיס פורטרס אוף טירס(סורי על העברית אין לי כוח לרשום באנגלית חחח) איזה שיר את הכי אוהבת לא שלהם?השיר הכי אהוב עליי בעולם- wherever you will go של the calling [מוזר שלזה כן היה לי כוח לרשום באנגלית] להקות אהובות?אוו יש הרבה אני ארשום מה שאני הכי זוכרת- HIM MCR AIDEN NEGATIVE THE 69 EYES LACUNA COIL WITHIN TEMPTATION NIRVANA THE USED PANIC!AT THE DISCO FALL OUT BOY EVANESCENCE GREEN DAY GUNS N ROSES טוב אין לי כוח לרשום יותר חחח אבל יש עוד מליין איזה דברים יש לך של HIM? כל הדיסקים חוץ מלאב מטאל שאמור להיות לי בקרוב אני מקווה,את הדיוידי ושני פוסטרים בינתיים
איך הכרת אותם?דרך באם מרג'רה בעע ואממ... מה את מתכוונת לעשות ביום העצמאות?אממ להיות אצלנו בפאק יש היהודים,בית הבובות,מטרופולין,מה קשור ומירי מסיקה אז יהיה טוב
כל הערסים עפים מהקריה חעחע אין לי עוד שאלות בינתיים...-לא נורא
שיהיה לך שבוע טוב -גם לך מתוקה!!!

milkshakit

New member
דנה!!! משוש חיי ../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

מושלמת שכמותך
איך עבר עלייך היום? שמעת HIM היום? (חסר לך שלא
) קשת חפרנית גם במציאות?
את יודעת שאת והיא מושלמות לחלוטין?
השיר שמתאר אותך הכי טוב? שיר שאת שומעת כשאת עצובה? מתי בפעם האחרונה עשית שופינג, ומה קנית? הדיסק האחרון שקנית? הסרט הכי מצחיק שראית? והכי עצוב? את יכולה לשלוף מהשרוול המלצה לשיר יפה שאני לא מכירה?
את קוראת ספרים? יש לך דיסקמן\MP3? מה את עושה ביום העצמאות? אוהבת אותך מאוד דנדוש
|חפירה|

danduuu

New member
קארינוש שלי אהבת חיי!!!!!!../images/Emo99.gif

מושלמת שכמותך -מי מושלם.?אני מושלמת?!מה פתאום!!מי שמושלמת פה זאת רק את!!! איך עבר עלייך היום?מממ משעמם
שמעת HIM היום? (חסר לך שלא )חעחע כמובן שכן
קשת חפרנית גם במציאות?
אכן חחח יותר מדי! חחח סתם אין עליה! את יודעת שאת והיא מושלמות לחלוטין?את יודעת שאת והיא מוושלמות לחלוטין ולא אני?! חח מואהאההאהאה השיר שמתאר אותך הכי טוב?מממ חחח יש שיר שנקרא UGLY ?
שיר שאת שומעת כשאת עצובה?אממ השיר שהכי עושה לי לבכות בזמן האחרון זה this fortress of tears של הHIMים החאמודים שלנו אבל גם wherever you will go מתי בפעם האחרונה עשית שופינג, ומה קנית?אממ נראה לי ביומולדת שלי לפני חודש וחצי חח ואממ קניתי מכנס וחולצה ב-TNT
הדיסק האחרון שקנית?אממ the used-in life and death הסרט הכי מצחיק שראית?מת לצעוק 4!! כזה קורע אלוהים חחח והכי עצוב? ממ יש הרבה אני בוכה כמעט מכל סרט קומדיה-רומנטית..חח הכי פשוטים והכי עצובים..אבל אני אמליץ על נערה בהפרעה וגיבורים דמיוניים סרטים כל כך אמיתיים וכל כך עצובים הום לא קומדיה רומנטית!! את יכולה לשלוף מהשרוול המלצה לשיר יפה שאני לא מכירה? אויי אממ קשה כי אני לא יודעת מה את מכירה ומה לא חחח
את קוראת ספרים? אממ כן מתי שיש לי זמן ולצערי אין לי הרבה
לימודים זה דבר חרא!! יש לך דיסקמן\MP3? mp3 מה את עושה ביום העצמאות? אממ רשמתי לחני למעלה
אוהבת אותך מאוד דנדוש -אני אוהבת אותך עד אין סוף יפתי שלייי מתי כבר נפגשות האנשות?! אני רוצה לראות אותךךך!! וגם קשת אמרה לי שהיא ממש רוצה לפגוש אותך כבר!

milkshakit

New member
נערה בהפרעה ../images/Emo189.gif

הסרט הזה ממש שיעמם אותי למען האמת
חח נו ותמליצי לי על משהו שלא נראה לך שאני מכירה, מקסימום..
חחח ואת יפה תשתקי! עדיף שאת וקשת לא תראו אותי
Oh, the horror

danduuu

New member
סתמי את פיך!! מי שמכוערת כאן זאת אנ

אני** ואממ טוב אני אחפש עכשיו כמה שירים ואמליץ לך כאן ומקסימוםם את מכירה חחח טוב אני ארשום להקה ואז כמה שירים שאני ממליצה שלה
panic!at the disco lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off i_write_sins_not_tragedies build_god_then_well_talk but_its_better_if_you_do time_to_dance aidn Breathless Die Romantic The Last Sunrise Knife Blood Nightmare Unbreakable (I.J.M.A.) gemini_five flesh_for_fantasy heaven come undone-שיר כזהה טובבב ויפה!! Twentyfourseven Suicide Tuesday 30 seconds to mars אני בטוחה שאת מכירה ואם לא אז תשמעי
was_it_a_dream Attack Fallen the kill Buddha For Mary Oblivion Echelon Edge Of The Earth smile empty soul self_inflicted-אפשר להגיד איכשהו שזה השיר שמתאר אותי הכי טוב this is war therapy Silhouettes-גם שיר מהמם to_the_ground dont_need_you טוב אמרת לי שיר אחד והפכתי את זה למאתיים חחח
אני באמת מתחילה להיות כמו קשת! אבל מי אמר שזה רע
? טוב בכל זאת תהני אהובתי!

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

את רואה תפוז אפילו לא נתן לך להכניס הכל בכותרת
זה אומר שאת יפה!! שששש!
וחתיכת חפירה
היורשת של קשת
טוב אני האחרונה שצריכה לדבר *ממשיכה לחפור
* תודה על השירים, חלק אני מכירה.. אני אבדוק

danduuu

New member
נכון!!סרט מעולה!בכיתי בו כל כך הרבה

בייחוד בקטע שהיא אומרת שזה כואב לחייך וכאלו גאדד הרגשתי שזאת אני מדברת!

MisteryNick

New member
:)

רק בגלל שאין לי מה לשאול ושאלו את כל השאלות לפני- מה שלומך?

danduuu

New member
חחחח חאמודה!

אני בסיידר קצת כאבים בצוואר,קצת סחרחורות וכולם מציקים לי שאני חיוורת(חיוור זה שולט!!!חחח) והרוםפאה שלי נבהלה מזה שאני חיוורת ואמרה לי שאני צריכה להתחי לאכול בשר או לקחת כדורי ברזל וכמובן שאני אקח כדורים ולא אוכל בשר חחח וזהו חוצמזה הכל בסיידר חח חפרתי! ומה שלומך?!

MisteryNick

New member
:]

אממ...אצלי לי דיי טוב
התבטל לי מועעד ס' במת' (המקצוע שאני הכי שונאת) אז אני די מאושרת :) גמאני צמחונית- צמחוניים רולזזזזז *עלוב* חעח.

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח הרגת אותי!!

מועד ס' חחחחח כבר אני כזה עושה לעצמי "וואוו כמה פעמים היא כבר עשתה את המבחן הזה?" וצמחונים באמת שולטים חעחעח

למעלה