הכר את הפורום

Dani Ryan

New member
../images/Emo11.gifהכר את הפורום.../images/Emo98.gif../images/Emo88.gif

אירוח מס' 2 בפינה הזו, שתתקיים מדי יום שישי ,יתארח כל פעם אחד מחברי הפורום. תוכלו לשאול אותו שאלות כדי להכיר אותו טוב יותר. ד"א,משהו ששכחתי להגיד שבוע שעבר - כל מי שרוצה להשתתף,שישלח לי מסר.
תודה.
והשבוע ... שני - Fairy Of Music
יאללה,תתחילו לתחקר אותה.

../images/Emo123.gif

מה עניינים? מה עושה? למה ? ומה תעשי אחרי זה ? תות או בננה? קוראת ספר? איזה ספר? מה הסרט האחרון שראית ? איזה צבע אוהבת ? אהבת את הסרט? איזה פרי הכי אוהבת ? ואיזה ירק? איזה עוד פורומים את משתתפת ? ים או בריכה? סדרה אהובה? איזה יום בשבוע הכי אוהבת ? מה הכי שונאת ללמוד ? זרקי שם של שיר ! מהררר מהררררררררררר!!!! איזה משחק אוהבת ? ואיזה לא? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נגמרו לי השאלות שיהיה לך יום יפה!!!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo9.gif

מה עניינים? הכל מושי ^^ מה עושה? עונה לך
למה ? כי את שואלת אותי שאלות
ומה תעשי אחרי זה ? אלך לענות לאחרים?
תות או בננה? תות!
קוראת ספר? לא, אבל אני רוצה להתחיל.
איזה ספר? לא יודעת, תמליצו לי.
מה הסרט האחרון שראית ? פחד ותיעוב בלאס וגאס איזה צבע אוהבת ? אדום
אהבת את הסרט? כן, הוא הזוי! XD איזה פרי הכי אוהבת ? מנגו, אפרסק, (איזה קטע, אני בדיוק לועסת מסט מנגו אפרסק
) מלון ותותים. ^^ נו הרבה פירות.
ואיזה ירק? אבוקדו. אבל זה לא פרי? :X אז עגבניה :X אבל גם זה פרי!
איזה עוד פורומים את משתתפת ? להקת בלו, ערוץ MTV, להקת HIM וזהו. נראה לי :X ים או בריכה? ים! סדרה אהובה? אבודים, איאר, חברים.. איזה יום בשבוע הכי אוהבת ? שני
מה הכי שונאת ללמוד ? מתמטיקה!
זרקי שם של שיר ! מהררר מהררררררררררר!!!! אעעעעה אעעעעה לא יודעת! יונתן הקטן! איזה משחק אוהבת ? כדורסל!
באולינג!
ואיזה לא? מחניים
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נגמרו לי השאלות - יואו *-* שיהיה לך יום יפה!!! - גם לך!!

Eti No Name

New member
שנינע!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

אכפת לך אם אני אקרא לך שנינע? :$ כי אם כן, אז חבל.
סתם.. אז מנשמע? איך החופש? מה דעתך על שניצלים? פייבוריט מבונג'? את מי עוד את אוהבת חוצמבונג'? את אוהבת מוזיקה עברית? מה יותר, עברית/לועזית? אמ אמ שיר אהוב? שיר אהוב של בונג'? אעעע לוידעת, נו.
אוהבת!!!11

Fairy Of Music

New member
אתיע!! ../images/Emo99.gif

אכפת לך אם אני אקרא לך שנינע? :$ -רק אם אני יכולה לקרוא לך אתיע! כי אם כן, אז חבל. -לא צריך
סתם.. אז מנשמע? בסדר!
איך החופש? זה חופש, זה?
מה דעתך על שניצלים? יש שפעת השניצלים!
פייבוריט מבונג'? למה את שואלת אותי את זה?
ג'ון וריצ'י. את מי עוד את אוהבת חוצמבונג'? בלו, HIM, גו גו דולז, ניקלבק, קית' אורבן, הקולינג ועוד המון :$ את אוהבת מוזיקה עברית? יאפ. אבל תלוי :X מה יותר, עברית/לועזית? לועזית אמ אמ שיר אהוב? מההההההה?! את לא באמת שואלת את זה.
שיר אהוב של בונג'? קשה לי להחליט
אעעע
לוידעת, נו.
אוהבת!!!11 -גם אני!!!11

devil women

New member
היי ../images/Emo168.gif

אז שני איך קוראים לך? בת כמה? אובהת את מיסי אליוט? גרין דיי? בון ג'ובי? עוד להקות? אם כן אזה? ממתי? נכון משעמם לך מימני? לי יותר... ניגמרו לי השאלות (לא שהיו לי קודם...

Fairy Of Music

New member
היי ../images/Emo9.gif

אז שני איך קוראים לך? משה
בת כמה? 87.
סתם לא, 15, שבעה חודשים ויומיים
אובהת את מיסי אליוט? לא :$ גרין דיי? קצת X_X בון ג'ובי? איכככככסססס!!!!!111 [נו מה נראה לך?
] עוד להקות? יאפ אם כן אזה? תראי בתשובות לאתי ממתי? ממתי מה?
נכון משעמם לך מימני? כן
לי יותר... ניגמרו לי השאלות (לא שהיו לי קודם...-

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifלי יש שאלות גם. ../images/Emo9.gif

היי.
מה שלומך? בסדר אז? אבל אבל.... טוב. את חושבת שזה חוצפה שאני נדחפת לפורום ככה?
אז מה. *grins* אז תגידי, מה את *באמת* חושבת על תינוקות ג'לי?
ועל ארנבונים ממסטיק? יא!
קראת פעם ה"פ 3? באנגלית? נכון שסיריוס הואכזהיאמישבאלךלמות?
ידעתי.
האם ידעת שלאחרונה קניתי את Dark Light של HIM, וזה היה ספונטני לגמרי?
ו... עכשיו למה שבאמת חשוב. ^_^ שמעתי שאת אוהבת דה קולינג. זה נכון? תצטרפי אליי למסעות צלב ברחבי הארץ כדי לגרום לאנשים לשמוע יותר דה קולינג? טוב, אז לפחות תגידי לי מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם.
יש לך את שני הדיסקים? -אם לא, אז איזה כן?- ו... ו.... ו... ו. נכון שאת תקני את הדיסק סולו של אלכס? [כן!] נכון שאני מעצבנת כאני עושה פרומושין? [כן!] >< אמ. את גם מכורה לשוקולד? אני כן. יש לך אחים? אחיות? חיות? הבנתי. ^_^ אממ.... אז מה את מספרת? תגידי את האמת, את חושבת שאני מוזרה? וזה טוב, או רע?
את בכלל לא מכירה אותי, נכון? >< אני מעצבנת, נכון?
טוב נו, נגמרו לי השאלות ואני צריכה ללכת לעזור לאחותי הקטנה. [ראיתם, אני אחות טובה! ^_^ *מחביאה את הגופה בשקטבשקט*] אז. Have A Nice DAy.

Fairy Of Music

New member
ולי יש תשובות גם. ../images/Emo9.gif

היי. -היי
מה שלומך? בסדר {: בסדר אז? אז?
אבל אבל.... טוב. -
את חושבת שזה חוצפה שאני נדחפת לפורום ככה? מה פתאום!
אז מה. *grins* אז תגידי, מה את *באמת* חושבת על תינוקות ג'לי? יש דבר כזה?!
ועל ארנבונים ממסטיק? דייי.
מאיפה קונים?
יא! - וואע!
קראת פעם ה"פ 3? את רובו X: באנגלית? נופ >< נכון שסיריוס הואכזהיאמישבאלךלמות? כן, אוף.
ידעתי.
האם ידעת שלאחרונה קניתי את Dark Light של HIM, וזה היה ספונטני לגמרי? באמת?
ואהבת אותו?
ו... עכשיו למה שבאמת חשוב. ^_^ שמעתי שאת אוהבת דה קולינג. זה נכון? יאפ, אפשר לומר. ^-^ תצטרפי אליי למסעות צלב ברחבי הארץ כדי לגרום לאנשים לשמוע יותר דה קולינג? בטח! מאיפה נתחיל?
טוב, אז לפחות תגידי לי מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם. -מה? לא.
אני לא מכירה את כל השירים שלהם. >; יש לך את שני הדיסקים? -אם לא, אז איזה כן?- רק את TWO, ושמעתי אותו רק פעם אחת. P: ו... ו.... ו... ו. נכון שאת תקני את הדיסק סולו של אלכס? [כן!] יש לו דיסק סולו?
[כן!] נכון שאני מעצבנת כאני עושה פרומושין? [כן!] >< לא! את מוי שקסע! סO אמ. את גם מכורה לשוקולד? מכורה לא, אוהבת מאוד מאוד כן.
אני כן. -בואי נפתח אחווה! :0 יש לך אחים? יאפ. שניים. אחיות? אחות אחת חיות? בערך :$ הבנתי. ^_^ - ^_^ אממ.... -הומ.. |: אז מה את מספרת? סיפורים.
תגידי את האמת, את חושבת שאני מוזרה? יאפ וזה טוב, או רע? זה טוב! מעולה! נהדר! נפלא!
את בכלל לא מכירה אותי, נכון? >< - you'll never know...
אני מעצבנת, נכון? לא!
טוב נו, נגמרו לי השאלות ואני צריכה ללכת לעזור לאחותי הקטנה. [ראיתם, אני אחות טובה! ^_^ *מחביאה את הגופה בשקטבשקט*] -
לעזור לך?
אז. Have A Nice DAy. - גם לך! ^_^

שני ../images/Emo98.gif

מה שלומך? איך עבר עליך היום? את מי את הכי אוהבת בבלו?
מה השיר האחרון של בונג' ששמעת? איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מבונג', בלו והים? התעשי לי ערפד?
זהו

Fairy Of Music

New member
ירדע ../images/Emo98.gif

מה שלומך? בסדר
, מה איתך? איך עבר עליך היום? הוא לא עבר
את מי את הכי אוהבת בבלו? דאנקן ג'יימס
מה השיר האחרון של בונג' ששמעת? הממממ.. לא זוכרת סO|סנילית| איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מבונג', בלו והים? אהההה... הרבה מה נו.
ניקלבק, אירוסמית', גו גו דולז, קית' אורבן, בריאן אדאמס, דה קולינג, דה ראסמוס ועוד P: התעשי לי ערפד? בשמחה! |ערפד|
זהו -

devil women

New member
את לאהוב ארו סמית'?!!../images/Emo168.gif

*צרחה פקצית* שמעת שהוא הולחך לעשות ניתוח בגרון???? (הוא מכחיש שזה ביגלל סרטן..)

inbal287

New member
שאן../images/Emo99.gif

איך זה להיות כ"כ מושלמת? למה את לא רוצה לבוא למפגשי פורומים יותר
? למה נעלמת בשבוע האחרון? שומרת כשרות בפסח? נוסעת לאנשהו בפסח? מעדיפה לעשות את החג עם המשפחה של אבא או אמא [או שאצלכם זה כולם ביחד]? אוהבת מצות? אם היית יכולה לנהל איזשהו פורום, מהו היה? את אוהבת אותי? רוצה לעשות לי עוד ילד? חג שמח מתוקית

Fairy Of Music

New member
באל ../images/Emo99.gif

איך זה להיות כ"כ מושלמת? תגידי לי את
למה את לא רוצה לבוא למפגשי פורומים יותר? אני כן
אין לי זמן
למה נעלמת בשבוע האחרון? לא נעלמתי.
רק אתמול לא הייתי במחשב.
שומרת כשרות בפסח? יאפ, כל יום בשנה
נוסעת לאנשהו בפסח? מקווה לנסוע לירושלים שוב
^^ מעדיפה לעשות את החג עם המשפחה של אבא או אמא [או שאצלכם זה כולם ביחד]? אנחנו תמיד עושים בבית, אבל אם כבר, אני מעדיפה לעשות עם המשפחה של אמא. אוהבת מצות? אסור לי אם היית יכולה לנהל איזשהו פורום, מהו היה? וואע, אוף טופיק
/ סגידה לאנשים שקסיים
את אוהבת אותי? את צוחקת? אני מתה עליך!!!
רוצה לעשות לי עוד ילד? אאאאאאא! איזה כבוד
|ילד|
חג שמח מתוקית -גם לך מושית ^^

למעלה