עונה D:-../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif
1. מה קורה? כלום לא קורה, זה מה שסבתא שלי תמיד אומרת ששואלים אותה XDD 2. הכל יופי? האי ^-^ 3. נכון שאת ילדה נחמדה? אה... לא XDD 4. למה אני שואלת את זה? o-o לא יודעת XD 5. נכון שאני ילדה נחמדה? האי ^-^ 6. את אוהבת ג'וקים? לא X_________________X 7. ביסלי\במבה? במבה DD: אבל גם ביסלי זה חמוד ^___^ 8. שוקולד חלב\ לבן? לבן, אבל אם היית שואלת על מריר זאת הייתה שאלה קשה P: 10. מקדונלדס\ בורגראנץ'\ בורגר קינג? בורגר קינג, כי יש את זה בקניון הקרוב P: 11. מנגה\ אנימה? אנימה ^______^ 12. ספר\ סרט? ספר DD: , למרות שבאנימה/מנגה אני מעדיפה אנימה =X 13. משחק קופסא\ מחשב? תלוי מי משחק במשחק קופסה XD 14. שיעורי בית\ מבחנים? מבחנים! אני נלחצת אבל זה עדיף משיעורי בית |עצלנית סוג ב'| 15. ציורים: צבע\ שחורלבן? צבע הכי מאגניב, אבל אני לא יודעת פוטושופ אז אני מציירת בשחור-לבן =X 16. מזגן\ מאוורר? מזגן, מאוורר סתם עושה שער מתנופנף XDD 17. בובה: פאזית\ יפה? הא? OO; 18. יש לך בובות? פרוותיות בעיקר XD ששמרתי מאז שהייתי קטנה ^___^ 19. איזו אנימה אהובה עלייך? כרגע, הוסט קלאב. אבל זה משתנה בכל פעם שאני רואה אנימה =X 20. ומנגה? אני אוהבת את של פרובה בעיקר בגלל קשקושי הכותבת, אבל לא קראתי הרבה מנגה =XXX 21. איזה מזויקה את אוהבת? ביפנית, כל דבר רגשני וחמוד, באנגלית- כל דבר רועש ומאגניב XD 22. את אוהבת ללמוד? האי, אבל שיעורי בית לא ><; 23. מבחנים זה מספק? כן ^__________^ 24. אוהבת יאוי\יורי? פורנו!!! צופי פורנו שכמוכם! אבל קראתי פיק יאוי וראיתי סוקישיו =XX 25. אני שונאת את זה #_# |נסקלת| אני איתך! D: זה פורנו! XD 26.קליפס\ קוקו? תלוי עם הקוקו תלתליפי XD 27. סוג סרטים? קומדיה 28. סוג ספרים? פילוסופיה! אלן דה בוטון רולז XD 29. היו לך אהבות? ... האי =X 30. קלמר\ ילקוט? הא? XD שניהם P: 31. אני צריכה ללכת למקלחת #_# תהני XD 32. זה מעניין אותך? אמ... =X 33. טוב אני הולכת. ג'ה נה ^_________________^ נהנתי D: והוא היה די ארוך P: