הכר את המשתמש!^.^

Sakura Kinomoto

New member
הכר את המשתמש!^.^../images/Emo70.gif

והשבוע בהכר את המשתמש*תופייייםם^0^* :טוצע צאן!!! הלא היא: טוף!^.^ הניסגיידת^^ אתם יכולים לשאול אותה כל דבר כל עוד שומרים על גבול הטעם הטוב^^ גמבטה ניו~!!!

NoAmItA ChAn

New member
טוצע צ'אן DDDD:

1. מה קורה? 2. הכל יופי? 3. נכון שאת ילדה נחמדה? 4. למה אני שואלת את זה? o-o 5. נכון שאני ילדה נחמדה? 6. את אוהבת ג'וקים? 7. ביסלי\במבה? 8. שוקולד חלב\ לבן? 10. מקדונלדס\ בורגראנץ'\ בורגר קינג? 11. מנגה\ אנימה? 12. ספר\ סרט? 13. משחק קופסא\ מחשב? 14. שיעורי בית\ מבחנים? 15. ציורים: צבע\ שחורלבן? 16. מזגן\ מאוורר? 17. בובה: פאזית\ יפה? 18. יש לך בובות? 19. איזו אנימה אהובה עלייך? 20. ומנגה? 21. איזה מזויקה את אוהבת? 22. את אוהבת ללמוד? 23. מבחנים זה מספק? 24. אוהבת יאוי\יורי? 25. אני שונאת את זה #_# |נסקלת| 26.קליפס\ קוקו? 27. סוג סרטים? 28. סוג ספרים? 29. היו לך אהבות? 30. קלמר\ ילקוט? 31. אני צריכה ללכת למקלחת #_# 32. זה מעניין אותך? 33. טוב אני הולכת. מקווה שנהנת למרות שהיה קצר D: ג'ה נה ^__^

עונה D:-../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

1. מה קורה? כלום לא קורה, זה מה שסבתא שלי תמיד אומרת ששואלים אותה XDD 2. הכל יופי? האי ^-^ 3. נכון שאת ילדה נחמדה? אה... לא XDD 4. למה אני שואלת את זה? o-o לא יודעת XD 5. נכון שאני ילדה נחמדה? האי ^-^ 6. את אוהבת ג'וקים? לא X_________________X 7. ביסלי\במבה? במבה DD: אבל גם ביסלי זה חמוד ^___^ 8. שוקולד חלב\ לבן? לבן, אבל אם היית שואלת על מריר זאת הייתה שאלה קשה P: 10. מקדונלדס\ בורגראנץ'\ בורגר קינג? בורגר קינג, כי יש את זה בקניון הקרוב P: 11. מנגה\ אנימה? אנימה ^______^ 12. ספר\ סרט? ספר DD: , למרות שבאנימה/מנגה אני מעדיפה אנימה =X 13. משחק קופסא\ מחשב? תלוי מי משחק במשחק קופסה XD 14. שיעורי בית\ מבחנים? מבחנים! אני נלחצת אבל זה עדיף משיעורי בית |עצלנית סוג ב'| 15. ציורים: צבע\ שחורלבן? צבע הכי מאגניב, אבל אני לא יודעת פוטושופ אז אני מציירת בשחור-לבן =X 16. מזגן\ מאוורר? מזגן, מאוורר סתם עושה שער מתנופנף XDD 17. בובה: פאזית\ יפה? הא? OO; 18. יש לך בובות? פרוותיות בעיקר XD ששמרתי מאז שהייתי קטנה ^___^ 19. איזו אנימה אהובה עלייך? כרגע, הוסט קלאב. אבל זה משתנה בכל פעם שאני רואה אנימה =X 20. ומנגה? אני אוהבת את של פרובה בעיקר בגלל קשקושי הכותבת, אבל לא קראתי הרבה מנגה =XXX 21. איזה מזויקה את אוהבת? ביפנית, כל דבר רגשני וחמוד, באנגלית- כל דבר רועש ומאגניב XD 22. את אוהבת ללמוד? האי, אבל שיעורי בית לא ><; 23. מבחנים זה מספק? כן ^__________^ 24. אוהבת יאוי\יורי? פורנו!!! צופי פורנו שכמוכם! אבל קראתי פיק יאוי וראיתי סוקישיו =XX 25. אני שונאת את זה #_# |נסקלת| אני איתך! D: זה פורנו! XD 26.קליפס\ קוקו? תלוי עם הקוקו תלתליפי XD 27. סוג סרטים? קומדיה 28. סוג ספרים? פילוסופיה! אלן דה בוטון רולז XD 29. היו לך אהבות? ... האי =X 30. קלמר\ ילקוט? הא? XD שניהם P: 31. אני צריכה ללכת למקלחת #_# תהני XD 32. זה מעניין אותך? אמ... =X 33. טוב אני הולכת. ג'ה נה ^_________________^ נהנתי D: והוא היה די ארוך P:

בעיות XD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

תמיד שיש לי בעיות כל שהן שלא קשורות לאינטרנט אני נעלמת ><; לאמשנה, עכשיו חזרתי DDDDD:

א-אני? OO:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אמפג!!! אניאניאניאניאניאני!!! איזה כיף DDD: תשאלו הרבההרבה! ^__________________^

../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

את יודעת שאת חייבת לי ילדע U.U? נכון הצבע האהוב עליך זה כחול/תכלת? :ם נכון להקות רוק זה דבר סגיד? ~אם ענית שלא, אני עוד אשלח לך שירים של אחת מלהקות הרוק הכי שולטות בעייני וזה לא כולל את לינקיןפארק/אוונסנס/מקפלי/גריןדיי כי זה סתם פיכסע ממוסחר |נסקלת|XP (טוב, אולי חוץ מאוונסנס, יש להם כמה שירים ממש טובים וממכרים) את לא באמת אוהבת את אחת מהלהקות הנ"ל נכון? ס-ס X3; לב או גלידה? :ם (3>) את יודעת שאני אואבת אותך נכון? :ם אז אני אואבת אותך המון המון המון :ם תפסיקי להעלם, פליז? ;; טוב אמ אני ממש לא טובה בלשאול שאלות וזה, אני לא ייצריתית במיוחד @_@" אז אמ, ג'ע כוסיט, ואל תעלמי לנו ם:

עונה: DD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

את יודעת שאת חייבת לי ילדע? XD נכון הצבע האהוב עליך זה כחול/תכלת? :ם האי D: נכון להקות רוק זה דבר סגיד? האי D: ~אם ענית שלא, אני עוד אשלח לך שירים של אחת מלהקות הרוק הכי שולטות בעייני וזה לא כולל את לינקיןפארק/אוונסנס/מקפלי/גריןדיי כי זה סתם פיכסע ממוסחר |נסקלת|XP (טוב, אולי חוץ מאוונסנס, יש להם כמה שירים ממש טובים וממכרים) אבל אני אוהבת ;-; את לא באמת אוהבת את אחת מהלהקות הנ"ל נכון? ס-ס אני כן אוהבת ;_____; X3; לב או גלידה? :ם (3>) תלוי עם יש בגלידה פצפוצים XD את יודעת שאני אואבת אותך נכון? :ם האי *_______________* אז אני אואבת אותך המון המון המון :ם גמני אוהבתותך X3 תפסיקי להעלם, פליז? ;; אני לא מבטיחה =X אבל אני אשתדל =) את כע P: ג'ה נה ^________________^ ואני לא אעלם D:

MichelleLev

New member
טוצע D:

האם את מלפפון חצוי לגזרים ישנים ומסובתים הלובש תחתונים ירוקים עם נקודות ורדרדות ומשולשים צהובים? הידעת שאני אוהבת 'תך? 3>

O:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

האם את מלפפון חצוי לגזרים ישנים ומסובתים הלובש תחתונים ירוקים עם נקודות ורדרדות ומשולשים צהובים? איך ידעת? XD הידעת שאני אוהבת 'תך? 3> קאוואי! D< גמני אוהבתותך *.*

mikokikyo

New member
טוף צ'אן33333333333333333333333333>

1. מה שלומך?D: 2. את חמודהD: 3. ספרי לי חמישה דברים שאת חושבת על עצמך מבחינה חיצוניתD: 4. ספרי לי חמישה דברים שאת חושבת על עצמך מבחינת אופיD: 5. אני חופרת?;; 6. את חופרת?O: 7. זה רע לחפור?
|חפרנית| 8.כיף לך בבצפר? 9. את אוהבת מבחנים? 10. את אוהבת עבודות להגשה? 11. את אוהבת חתולים? 12. את אוהבת כלבים? 13. את אוהבת עכברים? 14. את אוהבת תיקנים? 15. את אוהבת פרות? 16. את אוהבת גמלים? 17. את אוהבת חיות בכללי? 18. את אוהבת את הפורום? 19. את אוהבת ביולוגיה? 20. את אוהבת מתמטיקה?(ברור שכןD:) 21. את אוהבת גאוגרפיה? 22. את אוהבת היסטוריה? 23. את אוהבת ערבית? 24. את אוהבת ללמוד בכללי?(כןכןכןD:) 25. את אוהבת את המחנכת שלך? 26. את אוהבת את הכיתה שלך? 27. נקבי בשם של שני/שתי חברים/חברות שלך מהכיתהD: 28. נכון שארטי כ"כ פופיק?*-* 29. את אוהבת לקרוא? 30. את אוהבת שבלולים? 31. קראת את הספר "הקסם השחור"? 32. את אוהבת לקרוא ספרים באנגלית? 33. את אוהבת אנגלית? 34. את טובה באנגלית? 35. את טובה בלימודים? 36. את אוהבת לדבר? 37. את אוהבת להקשיב? 38. את סבלנית? 39. את אמיצה? 40. את אוהבת לונה פארקים? 41. את אוהבת את הכנרת? 42. ואת ים תיכון? 43. ואת יש המלח? 44. מה את מעדיפה, ים המלח/ים תיכון או הכנרת? 45. את אוהבת לשחות? 46. את גמישה? 47. נקבי בשמם של שלושה תרגילי התעמלות קרקע שאת אוהבת/מצליחה לבצע 48. נכון שהתעמלות קרקע רולז? 49. את אוהבת לשיר? 50. יש לך הרבה שיעורי בית לחופש? 51. איך בבצפר השנה? 52. קשה? 53. איך היית מתארת את הדייט הכי רומנטי על שפת הכנרת?XP 54. מה היה הממוצע שלך שנה שעברה? 55. הוא היה בין הגבוהים בכיתה/הגבוה ביותר בכיתה? 56. אני לא אתפלא אם כןD: 57. כי את גאון3> 58. את מנגנת על כלי כלשהו? 59. היית רוצה לנגן על כלי כלשהו? 60. על איזה? 61. את אוהבת חידות? 62. את אוהבת סודוקו? 63. ספרי לי על שלושה דברים שמשגעים לך את השכל 64. מהו המקצוע האהוב עליך? 65. מהו המקצוע השנוא עליך? 66. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?O: 67. מה דעתך על צמחונים? 68. מה דעתך על טבעונים? 69. מה דעתך על אנשים משועממים? 70. מהו מספר המזל שלך? 71. את אוהבת משחקי תפקידים? 72. גם את רוצה שיהיה עוד אחד? 73. מהו טעם הגלידה המועדף עליך? 74. את אוהבת פיצה?O: 75. מה את מעדיפה, שוקולד חלב או שוקולד מריר? (מריר*-*) 76. את מאמינה באמונות שאומרים שהן טפלות? 77. אם כן, אז באיזה?O: 78. אתם שלושה אחים? 79. מה הגובה שלך? 80. נכון שתרקדי לנו קצת סטפס במפגש הבא?X3 81. את לומדת בימי שישי? 82. את עוזרת לנקות את הבית? אם כן, במה? 83. את אוהבת לנקות? 84. את אוהבת לשיר? 85. את אוהבת אסטרונומיה? 86. את מעופפת? 87. את בתנועת נוער כלשהי? 88. את אוהבת את הצחוק שלך? 89. מה את מעדיפה, חמים ונעים או קריר ונעים? 90. מי היא הדמות המועדפת עליך מאינויאשה? 91. את אוהבת להשתגע?D: 92. את אוהבת פירות? 93. את אוהבת ירקות? 94. מה את מעדיפה, מיץ או מים? 95. את אוהבת קולה? 96. את אוהבת שרגאים?XP 97. את אוהבת אותי?O: (לא לשקר, אני לא אעשה לך ברוגזים אומשו, אפילו אם תגידי שממש לא אני אמשיך להדבק אליךX3) 98. אני אוהבת אותך3> 99. מאודמאוד333333333333> 100. את בישיטD: (זאת לא שאלהP:) את מאמינה שכתבתי מאה שאלות בחצי שעה בלי לעשות "העתק" "הדבק" אפילו פעם אחת?X3 דאייסקי333333333333333333333333333>

עונה: DDDD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

1. מה שלומך?D: הכל טוב ^____________^ 2. את חמודהD: אמ.. תודה XD זו שאלה? 3. ספרי לי חמישה דברים שאת חושבת על עצמך מבחינה חיצוניתD: יש לי אף מוזר XD יש לי שער זוועתי X________X יש לי שיניים קטנות, וכולם אומרים לי את זה X______________X |מפסיקה מטעמי שמירת תאי המוח הבודדים שנשארו לי X_________X| 4. ספרי לי חמישה דברים שאת חושבת על עצמך מבחינת אופיD: אני פלספנית XD אני לא חושבת על מה שאני מוציאה מהפה =X אני אוהבת ללמוד, וזה מוזר XD אני עצלנית P: אני באקה XD 5. אני חופרת?;; קצת, אבל מוותרים לך P: 6. את חופרת?O: האי XD 7. זה רע לחפור? |חפרנית| לא! יחי החפרנים! D: 8.כיף לך בבצפר? האי DD: |נסקלת קשות| 9. את אוהבת מבחנים? נמ... תלוי באיזה מקצוע, זה נורא מלחיץ אותי =X 10. את אוהבת עבודות להגשה? האי ^___^ אבל גם תלוי באיזה נושא =X 11. את אוהבת חתולים? האי D: 12. את אוהבת כלבים? האי D: 13. את אוהבת עכברים? האי D: 14. את אוהבת תיקנים? לא =.= 15. את אוהבת פרות? האי D: 16. את אוהבת גמלים? האי D: 17. את אוהבת חיות בכללי? האי XD 18. את אוהבת את הפורום? האי!! DDDDDDD: 19. את אוהבת ביולוגיה? לא למדתי אף פעם =X 20. את אוהבת מתמטיקה?(ברור שכןD:) האי, לברוח! =X 21. את אוהבת גאוגרפיה? בעע! מקצוע השטן! X________X המקצוע היחיד שאני לא אוהבת, או השני XD 22. את אוהבת היסטוריה? האי ^-^ יש לנו מורה ממש טובה D: 23. את אוהבת ערבית? לא =_______= זה המקצוע השני שאני לא אוהבת =X 24. את אוהבת ללמוד בכללי?(כןכןכןD:) האי, ורשמתי למעלה P: 25. את אוהבת את המחנכת שלך? האי! היא מאגניבה X3 26. את אוהבת את הכיתה שלך? את רב האנשים ^___________^ 27. נקבי בשם של שני/שתי חברים/חברות שלך מהכיתהD: אפשר לא לכתוב? תמיד כשביקשו ממני לכתוב מי החברים הכי טובים שלי אמרתי "כולם!" XP 28. נכון שארטי כ"כ פופיק?*-* ארטייי! אנחנו נשותיו ובעלות הברית שלו! *___________________________________________________* 29. את אוהבת לקרוא? האי D: 30. את אוהבת שבלולים? לא X________X 31. קראת את הספר "הקסם השחור"? לא O: 32. את אוהבת לקרוא ספרים באנגלית? זה נחמד, אבל אני מעדיפה בעברית ^-^ 33. את אוהבת אנגלית? תלוי במורה, אבל זה נחמד ^^ 34. את טובה באנגלית? הכל יחסי P: 35. את טובה בלימודים? כנ"ל 36. את אוהבת לדבר? האי XDD תשאלי מי שאת רוצה 37. את אוהבת להקשיב? תלוי למי P: 38. את סבלנית? גם תלוי למי XP 39. את אמיצה? משתדלת להיות, אבל אני די פחדנית =X 40. את אוהבת לונה פארקים? האי, אבל לא מתקנים מפחידים ><; 41. את אוהבת את הכנרת? כנרת נסגדת *__________* 42. ואת ים תיכון? כן, אבל פחות P: 43. ואת יש המלח? לא ממש =X 44. מה את מעדיפה, ים המלח/ים תיכון או הכנרת? כנרת D: 45. את אוהבת לשחות? האי D: 46. את גמישה? לא ממש ><; 47. נקבי בשמם של שלושה תרגילי התעמלות קרקע שאת אוהבת/מצליחה לבצע: אני גרועה בזה XD 48. נכון שהתעמלות קרקע רולז? זה מאגניב ^__^ 49. את אוהבת לשיר? כן, אבל יש לי קול זוועתי X________________X 50. יש לך הרבה שיעורי בית לחופש? לא O: אבל יש מבחנים להתכונן אליהם ><; על החצי השני אני אענה אח"כ טוב? X333

mikokikyo

New member
3333333>

אוף, אני חפרנית;; נכון שגאוגרפויה זה איכ.?>< עבודות להגשה@@;; אמאמאמ... לי את אוהבת להקשיב?^^"(לא צריך לעוות את האמת, באמת שלא^^") זה בדיוק הסדר עדיפויות שלי בנוגע לים המלח/ים תיכון/ כנרת*______* ואמ, ארוך מדי?XP

למעלה