אין לי שמץ D:
1. למה קוראים לך היפופוטם, למעשה? כי חברות שלי ואני התחלנו להמציא אחת לשנייה כינויים (כגון חמודסה, מיציברטה, בומבהברטה וכו') ואז הן החליטו שלי קוראים היפופונעם אז הן הפכו את זה להיפו P: 2. כי לי קוראים היפופוטם כי אני מכור להיפופוטמים, יודע עליהם כמעט הכל ואני יודע בעל פה את מילות השיר " היי הו היפו "... אני לא מכירה את השיר הזה =\ ואם הקיצור שלי זה גם היפו זה לא בהכרח חייב להיות כי אני חולת-היפופוטמים >.<; וגם חוצמזה יכולים להיות 2 היפויים הלא כן? D: 3. טוב, נעזוב את זה... *עוזבת* 4. אילו סדרות טלוויזיה לא מצוירות את אוהבת? נמ.. כל מיני טלנובלות מטופשות וזהו XD; 5. נכון שתומ"ש שולט?! מה זה תומ"ש? O.O 6. ביסלי - גריל או ברביקיו? נמ... גריל D: 7. חטיפי בוטנים - שוש או במבה? או פרפר? פרפר D: 8. נכון השוקו בקרטונים הקטנים האלה עם הקשים המוצמדים לזה שמוכרים במכולות, נו, הערביים האלה... נכון זה איכס?! אכן >< זה חם ודוחה >.< 9. אני לא שפוי, הא? לי אתה נראה שפוי לגמרי בהשוואה אליי ולחברות שלי D: 10. נכון נינט היא הדבר הכי מגעיל בעולם? אכן ^^ 11. תיקון לשאלה קודמת - נכון סקעת הוא הדבר הכי מגעיל העולם?! נמ.. הוא עוד נורמלי ^^; בערך P: 12. תיקון לשאלות הקודמות - נכון כוכב נולד זה הדבר הכי מגעיל בפלאנטה?! נראה לי ^^; תודה על שאלותייך D: