הכר את המשתמש!^.^

Sakura Kinomoto

New member
הכר את המשתמש!^.^../images/Emo70.gif

כאן אתם יכולים לשאול את המשתמש הנבחר כל מה שאתם רוצים כל עוד שומרים על גבול הטעם הטובP: והשבוע בהכר את המשתמש: Nittle Grasper הלא היא ירדנעP: גמבטה ניו~!3:

ShuNka

New member
ירדנע ^^-

איזה עוד שמות יש לך? [אני אף פעם לא זוכרת, במיוחד כי כמה אנשות שאני מכירה משנות אותו כל שני וחמישי. אה, ואני סנילית 3:] אתה מעדיפה את ניטל גראספר על באד לאק ;ם? מה הצבע האהוב עלייך? איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? לאיזה בישי תעשי ילד בלי לחשוב פעמיים XP? איזה שיפ את הכי אוהבת? והכי חשוב - מאיזה צד את אוכלת פיצה? [רותם ומאי עושים דווקא ואוכלים את השפיץ אחרון!!1 אבל את בטח יודעת את זה ._."]

Nittle Grasper

New member
^.^יאי עונה~

איזה עוד שמות יש לך? [אני אף פעם לא זוכרת, במיוחד כי כמה אנשות שאני מכירה משנות אותו כל שני וחמישי. אה, ואני סנילית 3:] קודם כל את לא סתם סנילית, את קס"ואית 3: ו, אממ, אני האטסומי ושם אמצעי קיו, שם משפחה הלך לאיבוד P_P אתה מעדיפה את ניטל גראספר על באד לאק ;ם? אממ זה פשוט שם יותר מגניב XP אני אוהבת את שתי הלהקות *~~~~~~* מה הצבע האהוב עלייך? שחור וגווני כחול למיניהם ^-^ איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת?וניל <ועוגיות ופקאן בטילון! XDD> לאיזה בישי תעשי ילד בלי לחשוב פעמיים XP?ריטסוקה וטאמאקי. ומיאבי. :םםםםם איזה שיפ את הכי אוהבת? הרבה :ם והכי חשוב - מאיזה צד את אוכלת פיצה? [רותם ומאי עושים דווקא ואוכלים את השפיץ אחרון!!1 אבל את בטח יודעת את זה ._."]כן אני יודעת את זה. פסיכים. אני מתחילה מהחלק הנכון עד הקשה :ם פיצההה 3>

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif ירדנע!

1. מה שלומך? 2. נכון שאוכלים רק שרעבים? 3. מה אומרים לך האיקונים האים:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- 5. מה דעתך על רצף הסמיילים הבא?
XDD .6. מי המציא את זה? 7. אני מעצבנת? 8. או צלמת גרעה (רואים לפי התמונות הנכסיות שיצאו לי במפגש) 9. איך אני? 10. טוב בי 333>

Nittle Grasper

New member
הרמקול שלי עושה קולות ~.~ *עונה*

1. מה שלומך? שלומי טוב, אבל חם לי ;< 2. נכון שאוכלים רק שרעבים? אמ.. מומלץ י.י 3. מה אומרים לך האיקונים האים:
תהליך הורדת קסדה בשלב A ראשוני בPHTLS .. אל תנסו להבין, מדא O_______O;
- ווייק אפ, קיק איט, אנד גו באק טו סליפ ~@@
- פולימיצי XDDDD
- יומולדת י.י
- פלישה :ם
- אקסימילי :םםםםם ~אם מישו הבין על מי ומה אני מדברת שיגיד לי XD~
- רמאות
- צריבה XD"
- זה לא נראה כמו סוללה י.י"
- איפה הבישים המתרוממים *~*
- תפוז אנשים מודיע י.י
- רעיון / הכר את המשתמש XP
- אשוח וקפל
5. מה דעתך על רצף הסמיילים הבא?
אונס פדופילי :ם אבל לא נראה לי שאנס היה משתמש ב.. אממ @@ XDD .6. מי המציא את זה? לאדעת י.י 7. אני מעצבנת? לא :ם 8. או צלמת גרעה (רואים לפי התמונות הנכסיות שיצאו לי במפגש) עודיותר לא :ם 9. איך אני? חבודע :ם 10. טוב בי 333> ביי 3>

Krumogit1

New member
אממ... שאלה

את בוחרת בהגרלה נה? או, וגם את רואה אלפון לייד? אוי זו כזו סדרה אלימה

Nittle Grasper

New member
..........................

תשאלו עוד שאלות, שרלילות יםי 1 1 2 22 32 3 4 34 463פ53ה '3/' O5ה@ O%W5ם'[V ;<

MomijiSan

New member
ירדנעע!^-^|קרמבולה|

פעם ראשונה שאני שואלת ^O^ טובטוב אז הנהה השאלות..: 1.מה הצבע האהוב עליך? 2.איזה סגנון אנימות את אוהבת? 3.אנימה או מנגה? 4.מוסיקה? 5.פורום מועדף? 6.נכון שאת חבודעע? 7.נכון שאת בישיט קשורה מאודמאוד!!? 8.נכון שיש לי שאלות מפגרות ? 9.אני מעצבנת?>< טוב אז גומנה על השאלון המסריח XPP אוהפת אותך !!*חיבוקעע* בישיט *.*

Nittle Grasper

New member
אני הראשונה שלך ../images/Emo2.gif XD

1.מה הצבע האהוב עליך? שחור וגווני כחול ^^ 2.איזה סגנון אנימות את אוהבת? אממ לא ממש משנה לי כל עוד זה מעניין ומצחיק P: וגם שונןאיי מפעם לפעם אפפעם לא מזיק 3.אנימה או מנגה? אממ שניהן :X אבל יותר יוצא לי לראות אנימה מאשר לקרוא מנגה מן הסתם י.י 4.מוסיקה? פול אאוט בוי, כידוע לך ^_^ אממ ואין לי כוח להיזכר בעוד שמות אבל כמעט הכל חוץ ממזרחיתודיכאוןוראפ#_# בעיקר רוק/פאנק/משו לא מוגדר כזה בין פופ לרוק באנגלית.. וקצת ג'יי רוק וג'יי פופ <רוק ופופ יפניים למי שלא יודע ^^> 5.פורום מועדף? זה כמובן :ם 6.נכון שאת חבודעע? אם את אומרת
3> 7.נכון שאת בישיט קשורה מאודמאוד!!? רק בגלל שנתת לי להיכנס לשטח הפרטי שלך בהליכה XP 8.נכון שיש לי שאלות מפגרות ? לא יםי 9.אני מעצבנת?>< כ"כ לא 3> *חיבוקחזרה* לאב יו קוסיט DD:

Mana Sama

New member
יר~ד~נע ^.^

1.שלומ~! ^.^ 2.מה שלומך יקירתי? 3.ידוע לך על בעיית הגמבות האפריקאיות הידועות לשמצה? ספרי לנו על זה מעט 4.יש לכם עוגת גזר? 5.נכון שזה איכס? =X (זה באמת איכס!) 6.ונכון שסושי זה טעים? *.* 7.אם ענית כן על השאלה הקודמת,הרשי לי להמליץ לך על מסעדה עם הסושי הכי אלוהי בעולם-אונאמי (לא רחוק מעזריאלי) 8.רק אני נהייתי רעבה עכשיו? =S 9.נכון אנג'לינה ג'ולי כוסע? 10.ונכון שאני לא? XD 11.אל תתווכחי אפילו -.- 12.אני אוהבתותך! 3> 13.ג'ה נה ^^

Nittle Grasper

New member
קסו~אי~3>

1.שלומ~! ^.^ שאלומ D: 2.מה שלומך יקירתי?שלומי מצויין ^_^ 3.ידוע לך על בעיית הגמבות האפריקאיות הידועות לשמצה? ספרי לנו על זה מעט הו, שמעתי על זה בחדשות, המצב מידרדר מרגע לרגע :ם בגלל תנאי המחייה ומזג האוויר בחממות וחוות גידול לגמבות באפריקה, הן התחילו לפתח תכונות אלימות והן מתנתקות מהשורשים באדמה ורודפים אחרי אנשים תמימים וחסרי ישע ומכות אותם במקלות :-ם תיזהרו כשאתם הולכים בסימטאות חשוכות, לפעמים הגמבות אורבות שם לקורבנות :ם 4.יש לכם עוגת גזר? לא @@ 5.נכון שזה איכס? =X (זה באמת איכס!) זה נשמע Oם באופן כללי אני מתרחקת מגזר XD 6.ונכון שסושי זה טעים? *.*לא, אני צמחונית #_# 7.אם ענית כן על השאלה הקודמת,הרשי לי להמליץ לך על מסעדה עם הסושי הכי אלוהי בעולם-אונאמי (לא רחוק מעזריאלי) אני אמליץ לכל אוהב סושי שיקרה בדרכי P= 8.רק אני נהייתי רעבה עכשיו? =S כן, לי נהיה דחף להקיא XP 9.נכון אנג'לינה ג'ולי כוסע? כע 10.ונכון שאני לא? XD@!*(#*!*##( את כן >ם< 11.אל תתווכחי אפילו -.-לא מתווכחת, רק מודיעה לך שאת טועה *_* 12.אני אוהבתותך! 3>גם אני אוהבת אותך 3333> 13.ג'ה נה ^^ג'ה ^_^

Mana Sama

New member
גמאני צמחונית

סושי צמחוני שליטע! *____* אה,ואנג'י שלי =P ואת כוסע! את! אני לאאא!

למעלה