הכר את המשתמש!^.^

Sakura Kinomoto

New member
הכר את המשתמש!^.^../images/Emo70.gif

היום!!!המשתמשת הראשונה של הפינה הכר את המשתמש ולן הסדיגע!!!חוחוחו... אתם יכולים לשאול אותה כל דבר כל עוד שומרים על גבול הטעם הטוב^^ מי שרוצה להצתרף עוד לפינה ועוד לא שלך לי מסר יכול עדייןD: אפעם עוד לא מאוחר^^(אלא אם הפינה נגמרה>>...אז זה יהיה מאוחר><) גמבטה ניו!~~~

Nittle Grasper

New member
ולנננננ 3333>

מקורה אישתי? הגלידה בכותרת טעימה? ם: התעשי לי צנחן? *ם* תזכירי לי מתי יומולדת שלך, שאני אוסיף לפלאפון וככה לא אשכח @@~ מתי ניפגש? *^* נכון שכיף להעיף פדופילים? ם:: אממ.. אממ.... אין לי רעיונות כרגע XD; סיקליני בעי 3>

ירדנאישתי:ם../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

מקורה אישתי? הכל מצויין כוסטי :ם הגלידה בכותרת טעימה? ם: מאוד *O* התעשי לי צנחן? *ם* בטחחח D: ~עושה לך צנחן~ תזכירי לי מתי יומולדת שלך, שאני אוסיף לפלאפון וככה לא אשכח @@~ 15.2 יא עצלנית, כל כך קשה לבדוק בשירשור התאריכי היומולדת שאנאי פתחה? XP מתי ניפגש? *^* לא דעת ;; נכון שכיף להעיף פדופילים? ם:: האי האי :םםם אממ.. אממ.... אין לי רעיונות כרגע XD; סיקליני ~סוקלת~ לא נורא XP בעי 3> גלידעעעעע ביי X3

Nittle Grasper

New member
זהו, את בהערת יומולדת בפלאפון שלי.

וכן, אני עצלנית. ני רוצה גלידע ;< 3>

Sakura Kinomoto

New member
אה ובגלל שהתחלתי את זה מאוחר...

זה יימשך גם מחר...וגם מחרתיים...טוב..זה אינסופי!!!מוהאהאהאהאאהאהאהא!!!! .. אהמ... ^__________^

ShuNka

New member
ולןן 3>

מה שלומך D:? מה זה בכלל "על גבול הטעם הטוב?" חשבתי שעל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ;; ובקשר למשפט הזה - מה הקשר ריח? כל אדם מריח בצורה שונה? באיזו צורה את מריחה ם:? אם אני אשאל אותך מה צבע התחתונים שלך.. זה יעבור את גבול הטעם הטוב? ואם לתחתונים יש טעם טוב XD? ואם אני מאוד חפצה לדעת מה צבע התחתונים שלך? מה צבע התחתונים שלך? נכון שאני סתם מקשקשת? בת כמה את ס.ס? לילה טוב ^O^ [סליחה על הטמטום. אני עייפההה T__T]

שונקעע D: ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

מה שלומך D:? מצויין X3 מה זה בכלל "על גבול הטעם הטוב?" מתי שזה נהיה מגעיל :ם חשבתי שעל טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ;; נכון!! מי התווכח?!?! מי?!?! אני אכנס בו ;ם ובקשר למשפט הזה - מה הקשר ריח? כל אדם מריח בצורה שונה? זה משפט כל כך נכון, אבל יש אנשים שבכלל לא מריחים #.# (כמוני אחרי נוד של אחותיX_X) באיזו צורה את מריחה ם:? בצורת רגל ם; אם אני אשאל אותך מה צבע התחתונים שלך.. זה יעבור את גבול הטעם הטוב? מה פתאום, בצבע שלהם לא מגעיל עד כדי כך ם; (כחול ד"א XP) ואם לתחתונים יש טעם טוב XD? אז זה עוד יותר טוב :ם ואם אני מאוד חפצה לדעת מה צבע התחתונים שלך? אמרתי, הם כחולים
(כמו הניהול שלי בצ'אט והראש שלי כמו שכמה טוענים י.י;) מה צבע התחתונים שלך? ~אין תגובה~ נכון שאני סתם מקשקשת? מה פתאום, אין פה ביצים :X בת כמה את ס.ס? 14 ו4 חודשים #.# ~מתה~ לילה טוב ^O^ לילהטוב גם לך :ם (אלא אם 3 נחשב כבר בוקר ס.ס;) [סליחה על הטמטום. אני עייפההה T__T] סלחתי P:

חס וחסה #.#../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

חשיש וגראס~! שלא תעזי =.=

ולן

New member
ניסיון נחמד XP ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אבל זה לא עובד כשאין תוכן בהודעה X.X;

למעלה