הכר את החדר!!!

אה...וד"א...

למרות שעדיין לא ראיתי את כל החדר... אחלה חדר יש לך
אהבתי ת'קטע עם הארון והיומן והמנורה כמו בחדר חקירות...חחחחחחחח...

efratushke

New member
ועכשיו הרגע שלו חיכיתם!!!!!!

המיטה!!!!!!!!!!!!!!! פיסגת האהבה ופינת הפולחן וכו וכו (מה עוד אמרו על המיטה?!) מממ המיטה השמיינה שלי!!! הוא לא רחבה אבל היא שמיינה ומגניבה!!! ושמתי מאחוריה מזרון כפול כזה בשביל שישענו אחורה בסטייל!!! ואת המזרון הזה קישטתי!!! (קישוט?! ועוד צבע ורוד?! מוזר!!!!) ממממ וקלרה שם
ויש שם גם תווים כמדומני.. בטח התאמנתי, מי זוכר?! אני מחוקה לגמרי עכשיו.. חחח מממ...

efratushke

New member
קצת הסברים?

קודם כל, רוב המצעים שלי זה שנות ה70 סטייל (ראה תמונה חחחח) הבובה שעל המיטה קוראים אותה ירמיהו!!! יש לי שלוש כריות (אתם יודעים שאני מפונקת תחת!!!!!) שדרך אגב, כל כרית סוד שונה!!! אחת מלאה בנוצות (שששששששש..... אל תגלו לי!!!!! אני בכלל מלאת אידיאולוגיות חחח), השניה בקוסמת, השלישית ב.. מממ.. מילוי מוזר כזה..... הכל נח!!!!!!!! זהו בנושא, אני חושבת.....

efratushke

New member
ממממ כן.. זה מיום אחר...

בבקשה לא לצחוק על המצעים המנומרים שלי חחחחחחחחחחחחח (זה יותר מביך מתמונ-ששי!!!...............) הלואו! אני ג'ינג'ית!! ואני שובבה!!! ו.... פשוט לא לצחוק עלי......

../images/Emo99.gif

איזה מיטה נחמדת
וואי... מיטה כזאת בחורף עם פוך יכול להיות שולט ביותר
חחח...
*מדמיינת את זה* *רוצה חורף!*

efratushke

New member
צודקת!!!

האמת שיש ימי קיץ שאני ישנה עם פוך כי זה פשוט מושלם...

efratushke

New member
ולסיכום:

לאחר שעשיתי אלף תמונות אתן לכם סקירה כוללת של החדר שלי ב4 תמונות כלליות!!!! שנהיה בריאים!!!!!

בוננננאאא אפרת!

וואי, איזה בוק עשית לחדר שלך! ממש צלמת סדרתית! ויש לך חדר שולט!!! והמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון דיסקים!!! מה את עושה עם כולם?!?! תתני לי קצת
ואני עוד אשן על המיטה שלך. הממ, אולי אני לא בדיוק אשן, אבל אני בהחלט אשכב עליה
מוואהאהאההה!!!

וואו!

איזה חדר!!!!!!!!!!!!!!!!!! את ממש הצחקת אותי, דמעתי מרוב צחוק!
אני כבר לא זוכרת ממה צחקתי.. לא נורא! אבל בכל מקרה, יש לך חדר ממש מגניב ויפה מאוד! עמוס בהמון דברים!!! לא פייר! אני גם הולכת לצלם את החדר שלי עם עוד תמונות! ובעזרת השם, באמת נגיע למיליון תמונות.

יאייייי איזה חדר!

אפרתוש החדר שלך מקסים!!! הוא הכי חמוד בארץץץץץץ יש לך בו מיליון שטויות וזה יפיפה!

אופס! ../images/Emo4.gif

כמו איזה נכה במקום ללחוץ על "סמיילים וסימנים לתוכן" לחצתי על שלח! מוכשרת ללא ספק! בקיצור אפרתוש יש לך חדר יפה! והארון שלך גרררררר איזה יפה הוא!ראיתי על תמונה שעות! קלרה באמת יפה
!!! עשיץם לי חשק ללכת לעשות בוק לחדר הקטן שלי

../images/Emo79.gifוואי וואי וואי...

גם יש לך חדר גדול לפי מה שראיתי... החדר שלי זה חצי משלך
או אפילו פחות... לונורא...אם אי פעם אני אצליח להעלות לפה את התמונות של החדר שךי אתם תראו=)

למעלה