"הכר את החבר" - חלק שני...

L i l o s h

New member
"הכר את החבר" - חלק שני...

או.קיי חברים , להלך שאלון שני במספר כדי להכיר טוב יותר את החברים בפורום... אז יאללה לזרום 1.סיגריות - כן/לא, איזה? 2.אלכוהול מועדף 3חטיף מועדף? 4.מאכל אהוב 5.קולה/מים? 6. איזו חיה היית? 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? 8מתי התרגשת בפעם האחרונה? 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? 10. מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? 12.מקצוע אהוב בביהס? 13.סמים?כן/לא 14.פיתה או לחמנייה? 15 סרט אהוב? 16. אני באמצע העבודה חייבת לסיים , המשך יבוא בינתיים תענו על השאלות האלה...

dsol

New member
הכה את המשתמש_../images/Emo189.gif

.סיגריות - כן/לא, איזה? לא 2.אלכוהול מועדף - וויסקי (שייבס ראגל) 3חטיף מועדף? במבה פרפר 4.מאכל אהוב - מאכלים עם גבינות 5.קולה/מים? מים 6. איזו חיה היית? קואלה 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? לא זוכר.. 8מתי התרגשת בפעם האחרונה? לא זוכר... 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? מזמן... 10. מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? אני כמעט תמיד מתעצבן
על כל דבר שאפשר 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? אתמול 12.מקצוע אהוב בביהס? מזה בית ספר ? :-פ 13.סמים?כן/לא - לא 14.פיתה או לחמנייה? לחמניה 15 סרט אהוב? ישכל כך הרבה ! אבל קבלו המלצה על סרט צרפתי מ-ע-ו-ל-ה Angel-A 16. אני באמצע העבודה חייבת לסיים , המשך יבוא בינתיים תענו על השאלות האלה... -"עבודה" גם כן

dsol

New member
אהה חשבתי מתי התעצבנתי בפעם האחרונה_../images/Emo189.gif

mulon1984

New member
אני לא ראשון!!!

1.סיגריות - כן/לא, איזה? לא. מעולם לא. 2.אלכוהול מועדף? גינס. 3חטיף מועדף? במבה. 4.מאכל אהוב? אממ... אוכל.... 5.קולה/מים? קולה 6. איזו חיה היית? הדביקו לי פעם נחש. אני מעדיף פו הדוב. 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? לפני יותר מידי זמן. 8מתי התרגשת בפעם האחרונה? אתמול בערב. 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? כל הזמן. 10. מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? לפני שבועיים כשהזמנתי בפאב גינס ויצא ששילמתי 24 שקל על 3\1 גינס בבקבוק ובצד כוס של סטלה ארטואר מלוכלכת. 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? לא בזמן. 12.מקצוע אהוב בביהס? שונא בית ספר... 13.סמים?כן/לא לא 14.פיתה או לחמנייה? לחמנייה 15 סרט אהוב? donnie darko 16. אני באמצע העבודה חייבת לסיים , המשך יבוא בינתיים תענו על השאלות האלה... זה חלק מהשאלון?

mulon1984

New member
הייתי צריך לראות את זה בא...

אז הנה הסיפור: יש מישהי שכבר שנים מטריפה אותי בטירוווף וקצת התרחקנו ואתמול אמרו לי שהיא נזכרה בי לפני שבוע והיא זוכרת את הרגעים שלנו יחד לטובה עזבי, אני מתוסבך.

L i l o s h

New member
לא מתוסבך בכלל!

מובן לגמרי... למה לא התקשרת אליה? אתה לא מחכה שהיא תתקשר ותחדש את הקשר. לך על זה סילביו! תפעיל את הקסם האיטלקי שלך...

L i l o s h

New member
אגב

אתה מתכוון לאקסית שנהגה להכות אותך? האם זה מה שמרגש אותך?

mulon1984

New member
סילביו כבר הפעיל את הקסם האיטלקי שלו דרך הSMS

ולא זכה לתשובה. אבל אני עובד בימים אלו על ניסיון נוסף וקצת יותר פנים אל מול פנים ("פגישה באמצע החיים..." בהשראת הפלייליסט לימי זיכרון שנחת עלינו). ולא, לצערי היא לא ברשימת האקסיות שלי.

L i l o s h

New member
רשימת אקסיות?

אני מבינה שהרשימה ארוכה.. אח, סילביו, סילביו

mulon1984

New member
הא הא הא!

לא כזה כאב. כאב כמו "כשיש אתה סובל כשאין אתה סובל". או "תמיד היית זה שעוזב עכשיו תרגיש את הכאב" (רק שאני בד"כ זה שנעזב, אז עכשיו אני נכאב?).

L i l o s h

New member
ברור לי שלא כאב כזה...

נכנסת חזק לקטע של סילביו! אני רוצה את מולון הציני חזרה... צא מיד מהרגישות ומהרחמים העצמיים ! אנחנו אוהבים אותך מולי וכולנו נזרקנו פעם אחת (אם כי לא כמוך מס` פעמים... סתאאם) והכאב הזה הופך את החיים למעניינים ומהנים יותר (או שרק לי, סאדיסטית שכמותי)

mulon1984

New member
ברור ברור

זה בסדר. אפילו יש לי כמה מטאפורות מעניינות בנושא אבל אין לי כוח לכתוב אותן.

למעלה