הכר את האוייבת B-)

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
הכר את האוייבת B-)

המכון לבטיחות בעבודה האגף לחומרים מסוכנים שירותי מידע זהירות חומר מסוכן! דף מידע למשתמש אישה- אנאליזה כימית שם החומר: אישה סימול: WO² שם המגלה: אדם משקל מולקולרי: סטנדרטי – 55 ק``ג, אך עשוי לנוע בין 45 ל200 ק``ג. שכיחות: כמויות ניכרות בכל האזורים העירוניים. תכונות פיזיקליות: 1.שטח הפנים מצופה בדרך כלל בקרום צבעוני. 2. עלול לרתוח גם בטמפרטורה נמוכה, קופא בלי סיבה. 3. ניתך אם מקבל טיפול מיוחד. 4. מצוי במצבים פיזיקליים שונים הנעים בין מתכת בתולית למחצב גס. 5. נענה ללחץ המופעל בנקודות הנכונות. תכונות כימיות: 1. בעל כושר התחברות גבוה לזהב, כסף, פלטינה ואבנים טובות. 2. כושר ספיגה גבוה לחומרים יקרים. 3. עלול להתפוצץ באופן ספונטני ללא סימנים מקדימים וללא סיבה ברורה. 4. לא מסיס בנוזלים אך פעילותו מוגברת ביותר על ידי הרוויה באלכוהול. 5. בעל תכונת איכול הכסף הגבוהה ביותר שידועה לאדם. שימושים עיקריים: 1. קישוטי ביותר, בעיקר בצירוף למכונית ספורט. 2. עשוי להוות כלי מצוין להרפיה. צבע: דוגמא טהורה מקבלת גוון ורדרד אם מתגלה במצבה הטבעי. הדוגמא הופכת ירוקה אם שמים אותה ליד דוגמא באיכות גבוהה יותר. סיכונים: מסוכן מאד, חוץ מאשר בידיים מנוסות. החוק אינו מתיר להחזיק ביותר מדוגמא אחת.

שרון-ב-

New member
ענק ענק ענק !!!!!!

פשוט ענק !!! מתאים יותר ל ``דע את המאהבת`` :) שרון חושבת על תגובה הולמת

החנון

New member
שרון, חבל על המאמץ....

יש כבר תגובה קיימת. בדיוק באותו הסגנון. וממקור זהה.

שרון-ב-

New member
חן חן לך חנונון -

אשמח אם תפרסם את פה שרון לא מתאמצת כלל וכלל

שש

New member
זה פורסם על ידי בפורשים 16/1

22:01 16/01/01 נשים נשים..... ו שש / הפורשים המכון לבטיחות בעבודה האגף לחומרים מסוכנים שירותי מידע זהירות חומר מסוכן! דף מידע למשתמש אישה- אנאליזה כימית שם החומר: אישה סימול: WO² שם המגלה: אדם משקל מולקולרי: סטנדרטי – 55 ק``ג, אך עשוי לנוע בין 45 ל200 ק``ג. שכיחות: כמויות ניכרות בכל האזורים העירוניים. תכונות פיזיקליות: 1.שטח הפנים מצופה בדרך כלל בקרום צבעוני. 2. עלול לרתוח גם בטמפרטורה נמוכה, קופא בלי סיבה. 3. ניתך אם מקבל טיפול מיוחד. 4. מצוי במצבים פיזיקליים שונים הנעים בין מתכת בתולית למחצב גס. 5. נענה ללחץ המופעל בנקודות הנכונות. תכונות כימיות: 1. בעל כושר התחברות גבוה לזהב, כסף, פלטינה ואבנים טובות. 2. כושר ספיגה גבוה לחומרים יקרים. 3. עלול להתפוצץ באופן ספונטני ללא סימנים מקדימים וללא סיבה ברורה. 4. לא מסיס בנוזלים אך פעילותו מוגברת ביותר על ידי הרוויה באלכוהול. 5. בעל תכונת איכול הכסף הגבוהה ביותר שידועה לאדם. שימושים עיקריים: 1. קישוטי ביותר, בעיקר בצירוף למכונית ספורט. 2. עשוי להוות כלי מצוין להרפיה. צבע: דוגמא טהורה מקבלת גוון ורדרד אם מתגלה במצבה הטבעי. הדוגמא הופכת ירוקה אם שמים אותה ליד דוגמא באיכות גבוהה יותר. סיכונים: מסוכן מאד, חוץ מאשר בידיים מנוסות. החוק אינו מתיר להחזיק ביותר מדוגמא אחת. שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה

שרון-ב-

New member
תודה על השרות שש

אבל מאחר וישנם אנשים שאינם קוראים בפורומים אחרים וקוראים אך ורק את הפורום הזה בלבד ואך ורק ובלבד אני יכולה רק להודות לצאר (תודה צאר :) ) שפירסם את זה פה שרון לא מבינה על מה כל הרעש

ישנם אנשים שאינם קוראים כלל,

אבל מה זה אוהבים לכתוב! כותבים וכותבים עד ש..לפעמים מיכאללה שעייפה מלכתוב ורוצה סוף סוף לקרוא משהו משעשע

zar

New member
לכבוד הנהלת הפורום...

הנהלה נכבדה אבקשכם להעביר את כל התמלוגים שיתקבלו לאחר חתימת הסכמי הפצה עם הוצאות הספרים וחברות הסרטים לידי שש. לא יהיו לי כל טענות מענות וכל תביעה בגין הנ``ל. מתחייב לא להכנס לפורום פורשים ולמחזר חמר אחר. ולראייה באתי על החתום קבל פורום זה צאר מספק שש? בחיית זומזום.....להראות לך כמה זמן הקובץ שוכב אצלי במחשב?

שש

New member
רק את הזום אני רוצה

ושכחתי לומר גם לך וגם לשרון אמא שלי ז``ל אמרה לי תמיד שש,כל המחלות באות מעצבים רק אחת באה מתענוג דחילק שרון ככה את מכירה אותי? רק נכנסתי לראות הודעה נבחרת ונזכרתי שזה אלטע זאכן ואגב גם הבדיחה שלך לפני כמה ימים היתה כזו ביי ששטוס

אילה.

New member
אריה

האבדה התלהבותך באופן כללי? האם הקיץ עושה לך את זה? אילה הלאה הקיץ! יוחזר האריה!

ariegur

New member
אילה

הקיץ מגביר את התלהבותי לפעילויות שונות - אבל לא לפורומים. חוץ מזה, לדעתי הפורום איבד משהו מחינו. אריה

למעלה