הכרת תודה - אמנות הכן

הכרת תודה - אמנות הכן

כתבה חדשה שעשיתי שמאד אהבתי! קישור לכתבה מוזמנים לדסקס או לכתוב כאן על דברים שעלו בכם בזמן קריאת הכתבה

Ofra m

New member
מיכל

מאוד כיף לקרוא את המאמרים שלך, רק שיש לי בעיה אחת - מאוד קשה לי לקרוא אותם היות והכתב מאוד קטן.....וחבל

תודה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

כן, זה בכתב בגודל 10. אולי תצבעי את הכתבה, ותדביקי אותה במסמך וורד, ואז תגדילי את הכל לפונט 12. את יודעת לעשות את זה בקלות? או להסביר לך?

b i r d y1

New member
זה מדהים מיכל

שני הכתבות שיצא לי לקרוא ממך 0מהזמן היחסית קצר שאני בפורום) נוגעות בדיוק בנקודות שמאוד מעסיקות אותי. אני חושבת שאני מרבה להשתמש באמנות הלא, ולראות מה שאין והמשפט"אני לא מספיק טובה" מרבה להופיע בראש. אבל אני עובדת על זה.ואני לאט לאט מתחברת לאומנות הכן מעניין שקראתי את המאמר לפני פגישה עם המדריך שלי. וזה העלה המון אסוציאציות קשורות לקושי ,להתמקדות על מה שאין לי להרגשה של מעגל קסמים וכו', ולא היה לי זמן לענות.... לאחר המפגש, אני מרגישה אחרת, יותר פתוחה להתחבר לאמנות הכן, לקבל מה שיש, גם שאני יודעת שיש עוד דרך אבל אני עליה תודה לך לילה מקסים ושלוו ומלא גמדים ופיות (או כל דבר אחר שרק תרצו)

יו איזה משמח!!!!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

מאד שמחה עבורך!!!!
מאד שימחת גם אותי

orli997

New member
כן תודה על התזכורת

אנחנו או אני שוכחת במהלך אנטנסיביות החיים את הפרט הקטן והכלכך חשוב הזה אז טוב שיש מי שמזכיר לי ת ו ד ה

קראתי ../images/Emo45.gif ואהבתי איך התיאור

שלך נותן רכיבים של רגש שלא קיימים במלואם במאמר שלי. השילוב בין המאמר שכתבתי לבין מה שכתבת מעולה

למעלה