הכרת טובה לפורום

sendiksh1

New member
הכרת טובה לפורום

לפני כחצי שנה, חיפשתי מחזה לקבוצת הדרמה אותה אני מדריך ומצאתי את המחזה THE CHOSEN של חיים פוטוק (מבוסס על הספר באותו שם). על מנת לא להפר זכויות יוצרים, ביקשתי רשות מבעלי הזכויות בניו יורק לתרגם אותו לעברית. בגלל שהמחזה עוסק בחברות של נערים יהודים (חסיד וקונסרבטיבי) הייתה התלהבות גדולה מהיוזמה להעלות אותו בישראל. לאחר שתרגמתי, שלחתי את המחזה לארה"ב לאלמנתו של חיים פוטוק (שדוברת עברית שוטפת!) שעברה על התרגום. השבוע קיבלתי תשובה חיובית לגביו, ובנוסף בעלי הזכויות מתכוונים לעשות קידום מכירות בקרב תיאטרונים כאן בארץ ולהציג את התרגום שלי כברירת המחדל! זה הזמן להודות לפורום הנפלא הזה על כל השאלות (בכינויים שונים ומשונים) ועל התשובות שמצאתי בחיפוש. הדבר שאני הכי מודה עליו הוא שבזכותכם מצאתי שזה המקצוע שאני רוצה לעסוק בו. שנים אני מתרגם שירים ומחזות להנאתי אבל מעולם לא חשבתי לעבוד בכך. אני יודע מעיון בפורום הזה שזו עבודה לא קלה ולא תמיד רווחית אבל ההנאה שבדבר עולה על הכל! אז תודה מקרב לב. מי שרוצה עותק (בוורד) של המחזה, מוזמן לבקש (אשמח כמובן לקבל את הערותיכם על התרגום שלי)

Fanja

New member
נפלא , נפלא ושוב נפלא !! גם שהצלחת

וגם ובייחוד שפגשת בייעודך. איזה יופי! וכמובן כמובן אשמח לעותק (מאוד אהבתי את הספר הזה של פוטוק) כל הכבוד!

hazelnut

New member
../images/Emo168.gifמצטרפת לברכות../images/Emo70.gifעלה והצלח../images/Emo70.gif

Eldad S

New member
נהדר, ממש מחמם את הלב! ../images/Emo140.gif

למעלה