הכרת החברים

מיק41

New member
הלן יקרה

תודה על העידוד והתמיכה. זה פעם שניה שאעבור את זה לבד. הפעם יותר קשה לי, לא יודעת למה. המסיבות האלה מאד קשות. לעמוד ולהיות לבד עם הבן (למרות שיש לי אחות תומכת וחברה מאד קרובה שעוזרת לי). לי עדיין מאד קשה בחגים ובשבתות. ובכלל שאין עם מי לחלוק את גידול הילדים. מתי הבת מצוה של הבת? איך את חוגגת לה? שמחה גם להכיר אותך.

מיק41

New member
הכרת החברים

שלום, שמי מיכל אני אלמנה כ-4 שנים בעלי נפטר ממחלת הסרטן. שלוש וחצי שנים סבל מהמחלה. אני אם ל-3 בנים בני כמעט 16 כמעט 13 ושבע וחצי. אני בעיצומם של ההכנות לבר מצווה של בני. זו הפעם השניה שאצטרך לעבור את זה לבד. משימה לא קלה. אשמח להכיר אתכם.

yamkachol

New member
../images/Emo140.gif ברוכה המצטרפת, (וחבל שבנסיבות כאלה),

התאלמנתי לפני כשלוש וחצי שנים, אשתי התאבדה. נשארתי עם חמישה ילדים, אז, בני 14, 12, 10 ושני בני 8 שנים. כל הכבוד לך על ההתמודדות. חגי

שלום מיכל

אני שולחת לך חיבוק מרחוק, אני יודעת שזה לא קל לבד....אומנם הילדים שלי עדיין קטנים ( חמש ושנתיים ) אבל אני יכולה לדמיין לעצמי שזה קושי ענק לארגן ולעבור ארוע כזה לבד.אני התאלמנתי לפני שנה וארבעה חודשים. הלואי שהיתה אפשרות להקל על הכאב והקושי.... תחזיקי מעמד.... כולם פה יחבקו אותך ויתמכו בך...

יכל שמחה שאת כבר לא סמויה

ומצטרפת לפורום בכתיבה .. מאחלת לך לעבור את מסיבת הבר המצווה מהר ובקלות לשבעות רצונך ,וכל עזרה אני פה לרשותך בהצלחה טלי

מיק41

New member
טלי תודה על הנכונות והחיזוקים

כבר כמה זמן שאני נכנסת לפורום הנ"ל והיה לי קשה לכתוב ולשתף. שמחה להכיר אותכם. אנשים מקסימים. עוד שלושה שבועות זה יהיה מאחורי... עברתי כבר מסיבת בר מצוה אחת. אשרוד גם את זאת. כנראה יותר קשה לי הפעם כי אני יודעת למה לצפות. שיהיה לכולם שבת שלום מיכל

לבנדר3

New member
למיק 41

חזקי ואמצי את הדוגמה להתמודדות עם החיים לילדייך שבת שלום

../images/Emo119.gifשלום מיכל,הנסיבות שכינסו אותנו

בפורום שונות אך ניסתיימו באותה תוצאה של אובדן בן/ת הזוג אם באיבחה אחת ואם במנות קטנות.לא יודע מה טוב יותר,מכה אחת קשה שמפילה מיד או מחלה ממושכת המכלה את החיים לאיטה וגורמת לסבל מיתמשך.אישתי סבלה כ-5 שנים מהמחלה הארורה הזו ואני עדיין לא סיימתי לאחות את כל השברים.

חופים05

New member
טוב שהצטרפת לפורום בכתיבה

כשאת מעלה בכתב את תחושותייך וקשייך ומקבלת פידבק מחזק, קצת קל יותר. אני כבר אחרי שני ארועי בר מצוה שארגנתי לבד. בגלל האופי השונה של הבנים, כל ארוע נחגג שונה, אך בשניהם היה לי חשוב להזכיר את בעלי ז"ל. עשיתי זאת כדי שהבנים יראו שאנחנו מתיחסים אליו ושהוא חלק מאיתנו, גם אם הם לא ממש זוכרים אותו טוב ואנחנו עושים זאת גם בפני אחרים. אכן, ארגון אירוע ש"נופל" כולו עלינו הוא קשה גם מנטלית, אך תוך כדי האירוע כשראיתי כמה הבנים והאורחים שמחים, העצבות קצת נשכחה. בנוסף - הבנתי שלא כולם יודעים, הביטוח הלאומי מארגן אירוע לילדים יתומים החוגגים בר מצווה. הבכור לא רצה להשתתף - (מתרחק מכל דבר שמתייג אותו כיתום) וחבל, אך הצעיר בתורו- היה מעונין . האירוע בו השתתפנו היה מאורגן להפליא ע"י עובדות הרווחה של הבי"ל. יכולנו להביא חברים ואורחים נוספים כך שבני לא הרגיש לבד. האירוע עצמו התקיים בקיפצובה שהיה פתוח רק עבורנו ליום שלם. הילדים החוגגגים קיבלו המון מתנות ולכולם אורגנו הסעות, ארוחות וכיבוד. תבדקי בסניף אצלכם אם מאורגן אירוע דומה גם עכשיו. שיהיה
בארוע, המון מזל טוב לכולכם!

טטי22

New member
לא קל להיות לבד באירועים משפחתיים

לפני כמה ימים חגגנו ברית- נולד נכד. נכד שבעלי לא יכיר ונכד שלא יזכה להכיר את הסבא שלו כמה אפשר לשמוח וגם להרגיש עצב וכאב באותו רגע? בעוד חודש הבן מתחתן- ולי יש המון מחשבות על בעלי. כמה היה גאה בחתונה של הבן הגדול וכמה קשה לי ולילדים שלא יהיה איתנו בחתונה... מיק מזל טוב לך ולבנים לבר המצוה

מיק41

New member
מזל טוב להולדת הנכד

וכן כמוך גם בי עולות המחשבות כמה הוא היה גאה בילדים שלו.

למעלה