הכרתי מישהי חדשה

• פותח הנושא tsm24
  • פורסם בתאריך

tsm24

New member
הכרתי מישהי חדשה

לפני מספר שבועות, והעניין מתחיל לקבל צורה, אני לא ילד קטן אבל ההורים שלי עושים לי את המוות מפני שהכרתי אותה בתחילה דרך המסנג'ר שיש לי בסלולרי, אני לא רוצה לריב עם אף אחד, לא איתה ולא עם ההורים, למה הם לא מקבלים את העובדה שיש עוד דרכים להכיר?

חחח כל הזין לך !

הורים ניאנדרטלים.. כנראה הם גם חושבים המחשב זה שליח של השטן.. אוי כמה נחמד זה פער הדורות.. יהיה בסדר אחי תראה להם המסנג'ר במחשב אז תסביר להם שזה כמו בפלאפון ואז תסביר להם שבשביל להתכתב עם מישהו שם אתה צריך לקבל את הכתובת שלו ממישהו שמכיר את שניכם אז ככה שזה לא בדיוק כמו שהם חושבים...

tsm24

New member
אולי...

אם אני אחבר אותם שיוכלו לדבר ביחד דרך המסנג'ר בסלולרי שלהם אז הם יבינו שזה לא דבר כלכך רע?

אמממ

לא יודע בקשר ללחבר אותם (כי זה דיי יקר) אבל כן למה לא אם זה מה שיעזור לך.. בכל מקרה.. תהנו מהמסנג'ר תכירו אנשים ובהצלחה לאחותך

noale007

New member
כל הזמן אתם אומרים יקר

נו באמת יקר?!?!?? טוב שלא הגזמתם . מה כל כך יקר ב 10 ש"ח לחודש זה גרושים בשביל להיות מחובר למסנג'ר מחוץ לבית ולא להיות כל היום מוגבל . זה מחיר אפילו זול . וחוץ מזה שזה מאוד משתלם מקבלים בדיוק את אותה החווייה , זה בדיוק כמו בבית אותה האפליקציה אותם האנשים מחוברים כאן וכאן ואפשר לעשות שיחות ועידה מאוד נוח ושימושי .

katom400

New member
שב איתם לדיבור

סדר את המחשבות בראש שהכל יצא החוצה. הם בטח פוחדים שהיא איזה פריקית מוזרה שצריכה להשתמש במוצר אלקטרוני שמשמש כמעין סוכנות ליווי אפלה. תסביר להם שזה סך הכל "כלי" שיצרו אנשים בשביל להקל על לתקשר עם אנשים במקומות רחוקים/קרובים במחירים מאד נמוכים (ואפילו בחינם) - כמו טלפון רק טיפה יותר טריקי. תציג את הנקודה שכמו שאתה השתמשת ונעזרת בזה ואתה לא איזה weirdo אנס נואש ככה יש עוד אנשים כמוך.

sh53

New member
תיפגש איתה במקום ציבורי והומה אדם

וספר להם שאתה לא נפגש איתה במקום מבודד, ריק ושומם.

sweetdreams

New member
ממה בדיוק נובע החשש שלהם?

מעניינים בטיחותיים? מכך שלדעתם זו לא דרך טריוויאלית להכיר, ושאתם לא מכירים אחד את השנייה כיאות?? אולי יש בעצם סיבה אחרת, שאתה לא יודע.. ואתה רק מניח שזה קשור לאופן שבו היכרתם.. בכל זאת, אתה אומר לפני מספר שבועות, אז זה אומר שכבר כמה שבועות הקשר שלכם הוא לא וירטואלי, נכון? (אלא אם כן אני מפספסת אותך פה, ואתה מתכוון שאתם עדיין מדברים רק במסנג'ר), אז נראה לי מוזר שהם עדיין תקועים על הדרך שבה היכרתם.. אני אשמח לעוד פרטים, אולי כך נוכל לעזור לך יותר.. ובכל מקרה, זה נחמד וזה טוב לשמוע את דעתם של אחרים, כל שכן כשאילו ההורים שלך שאני מאמינה שרוצים רק בטובתך, ולא להיות אטום לסביבה. אבל מצד שני, אילו החיים שלך. ולא ההורים שלך ולא אף אחד אחר יכול להחליט במקומך החלטות מהסוג הזה, שהן ללא ספק נוגעות אך ורק לך.. לפעמים צריך גם לאזור את האומץ, ולהתגבר על אי-הנעימות, ולהבהיר את הנקודה הזאת גם להורים. אתה אומר שאתה לא ילד, ואתה צודק. תודיע להם שאתה לוקח אחריות על החיים שלך ועל ההחלטות שלך, ושישאירו את עצמם מחוץ לעסק..

למעלה