הכרתי מישהי ויש בעיה!

annaari

New member
הכרתי מישהי ויש בעיה!

הכרתי מישהי, חכמה, טובת לב ונראית טוב, אנחנו כבר חודשיים וחצי ביחד ווטוב לנו ואז.. גיליתי להפתעתי שהיא היתה עד כה עם יותר מ-30 גברים( ביניהם גם סטוצים ללילה אחד) והיא רק בת 25 מאז אני בבעיה, זה מציק לי, אני חושש שיש לה בעיה נפשית חבויה ואולי הרס עצמי גבוה (לא יודע..לא פסיכולוג), אין לי שום הסבר להתנהגות כזה.. האם להפרד ממנה?

Sורטי

New member
אני לא פסיכולוג אבל

יכול להיות שנערתך לא מצאה את הגבר "הנכון" ויכול להיות שהיא פשוט אוהבת סטוצים של לילה משהו בלי התחייבות זה יכול להיות הרבה דברים. בכל אופן לך לפי מה שהלב מכתיב לך

ניקולי

New member
ערב טוב לך...

ראשית ברוך הבא!!
ועכשיו לבעיה שאתה קורא לה בעיה, תראה אותה בחורה שהכרת היתה בעבר עם כמה וכמה בחורים..אני לא כ"כ בטוחה שיותר מ - 30 אבל נניח..אני לא חושבת שזו בעיה..מאחר והיו לה..גברים אחרים עוד לפני שהכרתם. אין כל פסול "בהתנהגות כזו" היום בחורות בנות 13 כבר מתחילות לצאת עם בחורים/ילדים..היא בת 25 וזה נראה בסדר.. יחד עם זאת..אולי כל אלו שהיו לה, לא התאימו לה. מסיבה זו או אחרת..לכן המשיכה להכיר עוד ועוד.. לגבי סטוצים.. מה רק לגברים מותר????? (אני לא מקבלת את זה).. בקשר לפרידה או לא פרידה.. זה רק אתה תוכל להחליט לבד..אתם ביחד חודשיים וטוב לכם ביחד..אני מקווה שהטוב הזה ימשך..אם תדע איך וכיצד לשמור על מערכת יחסים תקינה ובריאה..תמשיך ותראה לאן זה יוביל..תהיה עירני לגביה בכלל, ותראה שאתה לא היחיד בכל מערכת היחסים הזאת.. (כלומר שחוץ ממך אין לה אחר, והיא רק שלך, בכל התקופה שאתם יחד).. אך אם תפרדו, זה יהיה לגיטימי בהחלט שהיא תחפש לה אחד אחר בכדי להצליח.. ועוד דבר.. המלצה ממני...אם אתה רוצה מערכת יחסים בריאה..וטובה.. תחלוק עם בת זוגתך כל בעיה.. אם זה לטוב או לרע..תשבו תדברו.. אם היא לא יודעת שאתה יודע, שהיו לה כ"כ הרבה בחורים...בקש ממנה לספר לך, על היציאות הקודמות שלה.., תספר לה גם אתה.. בכדי שזה לא יהיה שקוף מידי..אם היא תהיה מספיק כנה איתך היא תספר לך..ואם היא לא תספר לך הכל משמע שהיו אלו שמועות ... בקיצור - תהיו - חברים - עד הסוף!! ניקול*

jess ועוד

New member
לדעתי אתה נובר בעבר של הבחורה

יותר מדי אולי תבדוק מי היתה הגננת שלה???? יש בחורות שצריכות למצות את החיים עד תום כדי לדעת שהן מוכנות ליחסים קבועים יותר לדעתי אתה צריך להיות שקט!!!

ron32

New member
מה פתאום שלא תעז להיפרד

שלום לך קודם נפתח במשהו מעודד כתוב אפילו בתורה "כל המרבה הרי זה משובח" עד כאן הקוריוז בינינו כגבר נשוי שכותב אליך אתה ממש לא צריך לעזוב אותה נהפוך הוא אלף היא יותר מנוסה וזה ממש סבבה והדבר הכי חשוב זה שהיא מאוד כנה איתך והיא שיתפה אותך וכנות ואינטגריטי הם תכונות הכי חשובות לפחות בעיניי אצל כל אדם מה שאתה צריך לעשות זה לחבק אותה ובשני ידיים נ.ב אני אישית מעולם לא שאלתי את אישתי או את בת זוגי מעולם וגם ממש לא רציתי לדעת עם כמה מי ולמה אני לא חושב שיש לי או לנו הגברים את הזכות לשאול!! חוצמזה כל אדם זכאי לפרטיות ואישה/חברה היא ממש לא קיניינו של שום גבר יהא הסטטוס ביניהם אשר יהיה מאחל לכם הצלחה בקשר בידידות כנה רון

@@

New member
ברוך הבא

זה לא צריך לעניין אותך העבר שלה, מה שהיה היה ומה שחשוב כרגע זה שאתם ביחד ויש אהבה. תוריד מהראש שלך שיש לה בעיה נפשית (מאיפה הוצאת את זה?) תזרום עם זה ואל תחטט במה שהיה. ריקי

למעלה