הכרתי מישהי במועדון...

ilana 18

New member
הכרתי מישהי במועדון...

הייתי במועדון הלונה בחיפה, מי שמכיר, הלכתי לשם עם חברה במטרה אחת, למצוא לנו סטוצים לאותו הערב. רקדתי לי להנעתי כאשר פתאום הרגשתי ידיים אוחזות במותני מאחור. לאחר מכן הרגשתי גם את האגן שלה מתחכך בישבן שלי וחזה גדול מתכך בגבי. הסתובבתי אחורה והנה היא עמדה מולי- בחורה יפיפיה, ברונטית עם עיניים כחולות מדהימות, חזה מרהיב ובכלל גוף פצצה, שער ארוך וגלי.. נצמדתי אליה, תוך כדי הריקוד מתכחכת עם שדי בשדיה, תופסת בישבנה העגלגל ומצמידה אותה אלי. "איך קוראים לך?" צעקתי לה באוזן כי לא שמעו כלום בגלל המוסיקה "מיכל" היא ענתה לי , "אני אילנה" אמרתי לה, היא חייכה ואמרה " נעים מאוד" , קירבה אלי את שפתיה ונישקה אותי צרפתית, לשונה טיילה בפי ולשוני בפיה, מלקקת את לשונה , וידי החלו ללטף את שדיה. הכוס שלי מתחת לחצאית המיני החל להטרטב, להתחמם וכך גם שלה. "בואי לאוטו " אמרתי, היא הנהנה וזזנו לכיוון היציאה. בדרך ראיתי את חברתי בהתנשקות להטת עם איזו בחורה

ilana 18

New member
המשך 1

ידעתי שהיא גם תהנה הערב. נכנסנו לרכב הרנו שלי, סלון גדול ונוח.. ישבנו אחת מול השנייה, מלטפות את החזה של כל אחת ומתנשקות בלהט. חולצתה ירדה ממנה , ואחריה חזייה אדומה, התחלתי ללקק ולעסות את שדיה הנפלאים , מוצצת כל פטמה, נושכת אותה ברכות, ומוחצת את שדיה , היא ירדה בנשיקות על בטני , ידיה הרימו חולצתי, גילו שאין חזיה מתחת, ותפסו בשדיים שלי. היא ליטפה אותם, לחצה, צבטה את פטמותי הזקורות, לשונה מטיילת על בטני . היא הרימה את חצאית המיני שלי, קלטה את הרטיבות בתחתונים, הורידה אותם עד ברכי, תוך כדי שהיא מלקקת את פנים הירכים שלי ומטריפה את חושי, היא קרבה לחור הרטוב שלי שחיכה כך כך ללשונה הארוכה, ליקקה מסביב לכוס, יד אחת שלה על שדי, ואני לוחצת על ידה ומוחצת עוד יותר את השד, ידי השנייה מונחת על ראשה, מלטפת את שערה השחור הגלי, לשונה נכנסה לתוכי , החלה ללקק את פנים הכוס , מיצי החלו נוטפים מלשונה, היא הוסיפה אצבע שנכנסה ויצאה ושוב נכנסה במהירות

ilana 18

New member
המשך 2

הרגשתי את לשונה המחוספסת על הדגדגן, רוקדת איתו, מוצצת אותו , האצבע הצטרפה לריקוד, משפשפת חזק את הדגדגן בכל כניסה ויציאה שלה, הכוס שלי היה חם , מיציו זרמו ממנו לפיה, ידיה ליטפה את ירכי וידה השניה מעכה ומיששה את שדי , ידי לוחצות על ידיה, ומוחצות את השד עוד יותר, גנחתי בהנאה , פותחת את רגלי, מתפטלת ומזיזה את האגן, מרימה אותה המרגישה את אצבע נוספת בחור הישבן, מגבירה את הגירוי וההנאה, מטריפה אותי, הרגשתי את האורגזמה קרבה, הנאה היתה בשיאה, עוד טיפה והכוס יתכווץ, אני אצעק בהנאה אין סופית ומיצי ימלאו את פיה, רק עוד קצת ו... פתאום מיכל הפסיקה, הסתכלה על השעון, "אני חיבת לרוץ " היא אמרה, לבשה את החולצה, ויצאה במהירות מהאוטו. עצרה לפניו, ורשמה מספר על השמשה הקדמית, ונעלמה. ישבתי על המושב האחורי, לבד, רגלי מורמות והכוס לוהט ורטוב מחכה למגע שיביא את הגמירה. אצבעותי החליקה מטה, אחזתי בשדי והתחלתי לאונן, עוצמת עיני ומדמינת שאנחנו ממשיכות

ilana 18

New member
המשך 3

אחרי קצת פחות מדקה הגעתי לאורגזמה המיוחלת, פלטתי אנחה ... התלבשתי , רשמתי את המספר שעל השמשה, מחכה בקוצר רוח לפגישה הבאה שלי איתה

למעלה