הכרתי מישהו

stאסתי

New member
הכרתי מישהו

חבר הכי טוב של ידיד שלי. שמעתי עליו המון אבל רק לפני שבועיים הכרנו רשמית. הוא מותק ולא ראיתי לב כזה טוב בחיים שלי (בעיניי זה סקסי) לא יודעת מה יקרה ומה יצא אבל הכרתי איש מדהים סתם שתדעו:)

נסתרת

New member
אשכנזי אקדמאי בתול גבוה חלק

רזה, לא אוהב לישון, רגיש, אוהב סקס (הרבה), בשלן, זורם, ספונטני, את יודעת מה , שחושבים על זה , אני מוכנה להיתפשר על לא בתול,

isackris

New member
בתול ואוהב סקס? תרתי דסטרי?

אפשר להוסיף מודעה? ....... מחפש -בתולה יפה אבל לא יותר מידי שלא תבגוד -חכמה? לא מי יודע מה חשוב, אני מעדיף בחורה... -טעמים ותחביבים גם כן לא הכי חשוב אני הרי מתכונן להרגיל אותה לשלי... -אוהבת לישון שלא תשגע אותי על הבוקר -לא עובדת שלא תרגיש בעלי... זהו ... יותר מידי? אהה שכחתי -פמיניסטית מקורית ספונטנית ועצמאית...

isackris

New member
גר פה עם ההורים../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

אגב מה הקשר יש לך צרפתיה כלבבי?

isackris

New member
שפת האם שלי זה עיברית...

אבל אני כל היום על שפת הים... סתם אנחנו משפחה של "יורדים" מלפני כפחות מעשר שנים לצרפת ולמדתי בארץ שלוש שנים מתוכם כך שלדבר צרפתית אני מדבר חלק אבל כותב עם שגיעות כתיו... ton francais non plus n'est pas super...

אם בעניני מודעות עסקינן,

אשה יהודיה, מבנה גוף ממֻצע ושני דברים גדולים-גדולים, אחד בין האֳזנַים ואחד מאחורי הציצי השמאלי. תחומי ענין משֻתפים ושאר חרטא. יש כזאת?

אוי, איך שכחתי,

הטרוסקסואלית - חובה. כי אתמול הכרתי מישהי שענתה לכ-ל הקריטריונים דלעיל. אבל העדיפה נשים (כאילו לא היו לנו מספיק דברים במשֻתף, אז גם זה
).

למעלה