הכרתי בחורה ...

פאמקי

New member
...../images/Emo13.gif

משעשע במיוחד ומאוד "לא סטריוטיפי"
.

חחחחחחחחחחחחח הזכרת לי שפעם שתי בחורות

שהכירו את האהבה הראשונה שלי(ושתיהן סטרייטיות!) באו ושאלו אותי אם היא לסבית? בגלל איך שהיא הולכת! חחח וההליכה שלה דווקא לא כל כך יציבה ח מזכירה של לייצן ח

daphts

New member
חחח- בחיים שלי לא שמעתי הגדרות כאלה

איך זה עצלי ולרוב זה אמין ביותר. זה ע"י חוש הרח- אני פשוט מריחה הומואים ולסביות ממרחקים כמו איזה כלבה מיוחמת. מין חוש כזה - אנטואיציה כזו, אספר לכן איך אני וזוגתי הכרנו תיקראו מצחוק באותו זמן גרתי במושב בשפלה. זוגתי אז התגוררה בצפון - עיר מרכזית כל אחת הוזמנה בניפרד לארוחת ערב במבשרת ציון (כפי שהבנת כל אחת הכירה בדרך לא דרך מישהיא שגם כן היתה מוזמנת לשם - ובגלל שידעו שהיא לבד ומחפשת הזמנה להצטרף) נו מה לעשות כדי להגיע למבשרת ציון יש רק כביש אחד - ההוא לירושלים... נו והאוטי שלי וכניראה גם של זוגתי צריך מידי פעם קצת דלק... אז ממלאים - בתחנת דלק! האוטו שלי "צרח" דלק בבקשה. כניראה ששלה "צרח" גם כן. ראינו אחת את השניה בתחנת הדלק בלי לדעת בכלל שאנו מזמנות לאותו מקום. פשוט תדלקנו - והסתכלנו אחת על השניה - בליבי אמרתי אם היא לס - וואלה היתי עושה לה טובה , והיתי מתה להיות איתה. לימים הסתבר שהיא חשבה אותו דבר יענו "אהבה ממבט ראשון" כשהיגעתי למבשרת ראיתי את האוטו שלה , חשבתי לעצמי מה האוטו הזה עושה פה? כשניכנסתי היא התישבה בצמוד עלי כשיצעתי לעשן היא יצאה גם למרות שלא עישנה... השאר היסטוריה מאז אנו יחד הכול בזכות איזו ארוחת ערב שלא אכלתי בה כלום ותידלוק באיזה תחנת דלק. נו ואתן שואלות איך פוגשים לסביות

הכרתי בחורה ...

הכרתי בחורה היכן שאני עושה את הקניות שלי וכל פעם שאנחנו ניפגשות אנחנו משוחחות היום ראיתי אותה שוב והרגשתי שאני רוצה יותר מזה מניסיון שלי כל פעם שאני מספרת שאני אוהבת בנות אז פתאום הן נעלמות או ממשיכות להיות שם אבל מבחינתי זה הופל להיות דיי לא נעים היו לי כמה חברות סטריטיות { זה לפחות מה שאני יודעת } שניסיתי ולא הלך מה קורה ?? איך לגרום לזה להצליח ?

אז מה את עושה ??

אצלי זאת לא כל כך בעית אומץ עיתים זה בא לי כל כךבטיבעיות ובקלו עד שהבחורה שנימצא איתי דיי בהלם מזה

אם הן מתרחקות הן לא שוות את זה ואם זה התחושה

המוזרה שיש אם היא כן נשארת... אז אם היא אכן בחורה טובה וחברה טובה זה יעלם בסופו של דבר ובמידה ולא אז נגמר הקשר אין מה לעשות... בכל אופ אני לא באה אף פעם בגישה של אני רוצה להכיר אישה! אלא אני רוצה להכיר חברות נקודה!

daphts

New member
אז כך

בעצם אתן מדברות על איך מפתחים "גיי רדאר" מדויק ואמין, כדי לא "ליפול"...נכון אז זה הוא ככול שמסתובבים יותר ויותר בתוך הקהילה כך ה"גיי רדאר" נהיה מהימן יותר וניתן לסמוך עליו! איך עושים זאת ... הולכים למקומות שבהם יש או אמורים להיות אנשי קהילה או בעיקר אנשי קהילה- למשל בת"א בית הקהילה אבל לא רק. בגדול צריך להתחיל שלב של יציאה מהארון מסוימת - ואמר להיות די ברורים בסוג הקהלים שאיתם מסתובבים, ככול שתפגשו יותר ויותר אנשים ונשים שהם בני הקהילה כך תלמדו לזהות מאפינים אופיניים (ניסיון) ואז אם פוגשים בסופר/ בתחנת דלק/ במיגרש משחקים/ אז יודעים לזהות ולצפות את התגובה - כך גם יודעים להעריך אפ האישה שמולך תחשוב ששווה לה לבדוק דברים קצת יותר לעומק או שתתפוס רגלים קרות ותעלם לעולם. עכשיו איפה פוגשים הומואים ולסביות ... פשוט ביותר, בכל מקום שמגדיר עצמו ככזה שמיועד לקהילה... כל אחד מהאירגונים הקהילתיים בארץ, בתי קפה שמגדירים עצמם כגיי פרנדלי וכנ"ל פאבים- באתרי אינטרנט גברים באטרף ונשים בשי דייט וכו' (יש עוד אתרים - לנשים) ובמסיבות ומפגשים שפרסומם הוא מפה לאוזן. האמרה שכל סטריטית עם תעבור התנסות לסבית תהפוך לכזות היא ממש לא נכונה - ובדיוק כמו האמירה שכל הלסביות שונעות גברים (גם כן מיתוס שגוי) דגדול לומדים לזהות את אותם ניואנסים עדינים שמרמזים על משיכה מינית דומה לזו שלך ואם אין סמנים כאלה - לצערי לא עושים ולא אומרים כלום!

עלמה40

New member
"אם הן מתרחקות הן לא שוות את זה"

"אם הן מתרחקות הן לא שוות את זה" איזו הסתכלות פשטנית.... יכולות להיות מיליון סיבות ללמה הן מתרחקות. ואם הן מתרחקות תהי את מספיק בוגרת על מנת להתמודד עם הדחיה נכון אף פעם לא כיף להרגיש דחויה אבל חלק מהחיים הן שוות וגם את שווה

תשמעי אולי אני מדברת מהבטן בלבד מתוך הכאב

הפרטי שלי... פשוט לי קרה שנדפקה לי חברות בגלל שהתאהבתי בה. אז אם היא ברחה בגלל זה התחלתי לחשוב שהיא/החברות איתה לא היו שווים את האנרגיה מלכתכילה. הרגשתי מרומה.... זו הייתה כוונתי-אם הן מתרחקות הן לא שוות את זה

למעלה