הכרתי אישה

אא ניר

New member
הכרתי אישה

יפה, חכמה, מיוחדת, שנונה, סקסית באופן יוצא דופן, וכל הסופרלטיבים האפשריים {כמעט} אמה-מה ? למרות שאני תופס עצמי אדם די פתוח, אני לא מסתדר עם העובדה שהיא בת 39. לא שיש לי בעיה עם בנות 39. הייתי עם לא מעט בנות 39 ואף 49, למעשה, חיבתי נתונה לנשים בוגרות. העניין הוא שהבוגרות שהייתי עימן, היו אימהות לילדים.לעיתים ילדים צעירים, ולעיתים חיילים וסטודנטים. זאתי, זאת שהכרתי היא.. רווקה בת 39. רווקה ללא ילדים.. אני לא מצליח להשתחרר מהחיפוש אחר ה'בעיה' שלה. {ולא שלי חסרות בעיות..} מי שמכיר אותי, מכיר את שאיפתי לאיזה חמישה ילדים לפחות, גם זה לא מסתדר לי איתה.. {אגב, לאחרונה אני במצב רוח רציני}

רות 2

New member
לעיתים "הבעיה "היא....

החשיבות הגדולה שאישה שמהראשית לקרירה והתפתחות והעשרה אישית וכלכלית ורק אחרי זה ל... קן משפחתי.... והבעיה האמיתית שלה היא שהיא נופלת על מישהו שמחובר לאיזה סטראטיפ לגבי הגיל שבו היא אמורה כבר להביא ילדים לעולם ולהינשא או לפחות ... לפחות להיות גרושה+ (רות מקווה בשבילה שאאניר לא שייך לקבוצת מחוברי הסטראטיפים...)

רות

הוא לא מחובר לעצמו, איך יהיה מוחבר בכלל? את מצפה שיעשה אפ גרייד בראש? נה, אין מצב, זה משהו מקובע אצל המון גברים....סטיגמה שכזו. רווקה בת 39 תוגדר בעינייהם כ -סחורה פגומה. השעון הביולוגי יסגר לקראת 50....והיד עוד נטויה, קרו מקרים בעבר. מעבר לכך שיש את בנק הזרע, תודה לאל על כך... והוא - הוא סתם מחפש בציציות. {או שהוא חולם שפגש אחת שכזו..}

שלי 9

New member
לא כל אישה שהגיעה לגיל הזה ונשארה

רווקה חייבת להיות בעייתית או "דפוקה" כמו שרבים בחברה שלנו חושבים..גם אם לא אומרים זאת בגלוי..(וזה מתייחס גם לגברים כמובן) כל גבר ואישה נדמה לי יודעים כמה זה קשה למצוא את החיבור הזה שיענה על רוב הצרכים..האינטלקטואליים, הרגשיים, המיניים.. דרך החתחתים הזו למציאת בן זוג יכולה להמשך זמן רב..והשנים מה לעשות נוקפות ולא עוצרות מלכת, כל מקרה צריך להבחן על ידך לגופו וההכללות האלו לפני שמכירים לעומק הן בעייתיות, לא מציעה לך לחפש בעיה ..אם היא מוצאת חן בעיניך תהיה איתה ותתרכז בהווה אלא אם כן יש בינכים פערים דרמטיים בציפיות מהקשר

אא ניר

New member
בוחר דרכך, להגיב.

1. גם נשים, או יותר נכון, בעיקר נשים, מסתכלות בעין עקומה על רווקה בת 40. 2. היא לא בחרה להשאר רווקה, זה פשוט קרה כך. 3. תודה 4. כשאהפוך למושלם, זה יהיה משעמם.

שלי 9

New member
עונה לך..

1. אם זה נכון ובעיקר נשים מסתכלות בעין עקומה כדבריך על רווקה בת 40, אז זו בעייתן של המסתכלות וחבל שכך אבל לי נראה שגברים ונשים כאחד לוקים בדרך ההסתכלות הזאת .. 2. בקשר לקביעתך שהיא לא בחרה להשאר רווקה..נראה לי שבשביל לקבוע את האבחנה הזו צריך להכיר אותה ממש לעומק,כי התחום הזה הוא מורכב ועמוק..והתרשמות שטחית לא מספיקה. 3. אין על מה :) 4. לא רוצה להיות מושלמת ולא מצפה מבן זוגי שיהיה מושלם, הפגמים והשריטות הן חלק בלתי נפרד מאיתנו (הכל שאלה של מינון ועוצמות כמובן:)

אמה מה...

"אישה כל כך מוצלחת, יפה, סקסית... ועדיין רווקה..." יותר מתאים לכאן.....עמה!!! אתה עדיין כאן? בהנחה שכל הכתוב אכן נכון..... אז? ילדים? תעשה איתה..משלכם. למה תמיד לחפש את השלילי? מה הקשר לפתיחות, בשניה זו הוכחת כמה סטיגמטי אתה וכמה אטום אתה... ואני מאוד רצינית. אל תחפש... אלה, בכל אופן, תבדוק מה שרוט בך. כי אני לא רואה כלום "לקוי" בה... למעט בחירה אישית שלה להשאר רווקה. משהו שלכשעצמו די נפוץ היום... אם תביט סביבך.

פגשתי המון נשים כאלו.

מוצלחות יפות נעימות טובות משכילות וקרייריסטיות. למה רק לגברים מותר? כן, יש כאן מלא נשים שגמרו ללמוד..ועשו תואר שני ויותר..פנו לקריירה והתדמו בסולם הדרגות בהירארכיה המקצועית..ובדרך לא ששכחו..אלא ש הקדימויות שלהן/הם היו שונות. והיום אחרי שכבר השיגו מבחינה מקצועית את מה ששאפו אליו, היום הן פנויות להקים משפחה. רק מה? החברה..והסביבה שמודדת לפי מדד הבינוניות..לפי מדד הממוצא או לפי מדד מה שמקובל ..לא יקבל אותה כמו שהיא. היא בעצם "דפוקה"..כי לא הלכה לפי הזרם. לא הלכה לפי מה שהחברה מצפה ממנה. קחו לדוגמא את קונדי....

שלי 9

New member
"קונדי" היא הדוגמה לכך שאם אישה

רוצה ללכת עד הסוף מבחינת הקריירה ולהיות טוטאלית, אז היא חייבת לבחור או משפחה או קריירה..קצת עצוב שזה כך.. רוב הנשים מוצאות את שביל הזהב מפני שהן לא בוחרות בחירה טוטאלית כמוה.. מצבן של הנשים בתחום הזה של שילוב בין עבודה לחיי משפחה הוא בכלל לא פשוט ,בטח ובטח לעומת הגברים..

זו דוגמא מאוד קיצונית

אך יש כאן מספיק נשים קרייריסטיות שבחרו במקצוע במקום במשפחה..ומתעוררות בגיל ה 30+. חברה אחת עו"ד שרק עכשיו מוכנה נפשית להכנס למערכת המשפחתית..בת 35. יפה. חכמה..משכורת מעולה. מסודרת. כל מה שצריך..רק שאין גברים כלבבה היום.. מה זאת אומרת? זה אומר שהגבר בין גילה כבר רובם נשואים..או גרושים עם ילדים..וקשה לה למצא משהו כלבבה רווק... והחיפוש שלה מתמיד..והיציאה שלה למסיבות של סינגלס במסע חיפושים..אותי היה מעייף אחרי פעם אחת..ותמיד יש את זה שהיא פוגשת..מתלהבת..מתאכזבת. משום מה מרגישה שאחרה את הרכבת..ומה שנשאר לה , זה לא גבר שיכול לחלום איתה כמו שהיינו צעירים..אלא גבר שעבר כבר מסע נשואים אחד..כי זה מה שיש. .אז כל אחת והבחירות שעשתה.

erpeled

New member
תעשה לה ילד ותבדוק את העניין

צריך להזדרז כי 5 ילדים זה חמש שנים אם אתה זריז

הרבה פחות....

טיפול הכולל מבחנות וזריקות- הנה לך תאומים... שנתיים אח"כ -עוד טיפול-ועוד תאומים.... יש לניר את אמיר = חמש. צא לדרך...ובהצלחה. ולהישתחרר מסטיגמות בבקשה! לספר לך מה אומרים על הגרושות.....?

I Blue Sky

New member
תשמע, תראה.

מה שאתה אומר, באיזשהו מקום, נכון. אמה מה. כמה זמן אתה יוצא איתה? אתה יוצא איתה שבוע שבועיים, לא מספיק להכיר את הפגמים. צא איתה חודשיים שלושה ותדע טוב מאוד מה דפוק בה. כמה מערכות יחסים רציניות היו לה? בתקוה שהיא עונה אמת. אבל יש בזה משהו. מספר מערכות היחסים והאורך שלהם קובע על יכלות האדם להחזיק זוגיות. באמת, האם העבודה שלה והתפקיד שלה מעיד על השקעה בקריירה שנעשתה? שלא תגלה שהיא [מבלי לפגוע באף ג'וב] פקידה. אבל אם היא שותפה במשרד עורכי דין....[ אז איך יש לה זמן גם ככה לצאת איתך
] בקיצור. אם כמו שאתה אומר היא יפה, חכמה, מיוחדת, שנונה, סקסית באופן יוצא דופן, וכל הסופרלטיבים האפשריים. אז שווה לבדוק, לא
שיהיה בהצלחה

Rinattt

New member
כמה חארטות

הרבה אומרים שמי שרווקה בגיל מאוחר זה אומר דרשני [אגב גם על גברים אומרים] ואתב אמרת לבדוק אם היא עו"ד מוצלחת או סתם "פקידה" שהרי השנים היפות שלה הוקדשו למען לימודים וקריירה. לימודים? כמה זמן? 4-5 שנים? השקעה בעבודה ושגשוג זה אפשרי מבלי לפקשש את מערכות היחסים שיש באמצע, ז"א אפשר גם לנהל מערכת יחסים וגם לפתח קריירה. אם זה לא קרה לה אולי היא מכורה לעבודה? זה גם איפה שהוא "שריטה" אז הסטיגמה של רווקה מבוגרת [יחסית] שהיא שרוטה? ושל גרוש\ה? [שהרי נכשלו במערכת יחסים רצינית ובבניית קן משפחתי] אז אתה שולח אותו לבדוק אם לבחורה יש שריטה כזו או אחרת? לך אין שריטה? לי אין? לו אין? להם אין? לכולנו יש... לכל אדם יש את הפלוסים והמינוסים שלו. יכול להיות שהמינוס שלה יראה לו כפלוס רציני... ותחשוב על זה...

החיפוש הזה יסתיים בקרוב

כלומר, אם תישאר בסביבה שלה, בקרוב תגלה מה ה'בעיה' שלה. כמו שגילו את זה כל הגברים שהיו בסביבה שלה בעשרים השנים האחרונות. אתה כותב שהיא יפה וחכמה וכל הסופרלטיבים האפשריים? אולי הבעיה שלה זה שהיא חושבת שאף אחד לא מספיק טוב בשבילה. אפילו לא אתה.

דורית1234

New member
זה מה זה פשוט, חבר:

הבעיה שלה זה אתה. אין ספק שהיא שרוטה, וחזק במיוחד, אם היא יוצאת איתך. {ברם} זה מתאים כמו כפפה ליד.

למעלה