הכרתי אותו

Bee Hoppy

New member
הכרתי אותו../images/Emo25.gif

באינטרנט בחור חמוד רווק בלי ילדים אנחנו לא באותו הסטאטוס הרגשתי שיש בו משהו שמזכיר לי את עצמי חשבתי שאולי הוא הנפש התאומה שלי אבל הוא כנראה לא ממש חשב כך. היו לנו שיחות אל תוך הלילה מאד נעימות וגם קצת התכתבנו במסרים. הוא בהתחלה רצה מיד לפגוש אותי ואני...דחיתי. אמרתי קודם נדבר דיברנו-היה נעים. שלחתי לו תמונה והוא.... כתב לי שזה לא מה שדמיין. חשבתי שהתאכזב... אמרתי לו-אולי לא ניפגש.... נפגעתי. הרגשתי דחויה... ואז נרגעתי וחזרנו לשיחות אבל... לא קבענו להפגש. נראה לי שהוא חושש. שזה לא זה. הוא כתב לי שמשהו בו כבה שאין בו אהבה שאף אחד לא אוהב אותו..... כתבתי לו שהוא לא נותן צ'אנס..... חבל. מה עושים?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את יכולה פשוט לתת לזמן לעשות את שלו אולי משהו כבה והקשר ידעך אולי הדברים יסתדרו כפי שאת רוצה, אולי כפי שהוא רוצה העיקר, לא לוותר על העקרונות שלך תחליטי מה חשוב לך, מהן הציפיות שלך ולכי עם זה

Bee Hoppy

New member
חיפושית תודה לך../images/Emo24.gif

פעם ראשונה שיש לי כזה קשר וירטואלי טלפוני זה מוזר. כן לתת לו זמן לא ללחוץ. הוא מוצא חן בעיניי מאד.

ס22ית

New member
אני לא בטוחה אם הבנתי נכון

לא אותו סטאטוס=את נשואה והוא רווק? בכל מקרה כנראה שזה לא מתאים לו..אולי בגלל ה"סטאטוס" ואולי בגלל ה"מראה" אז או שכדאי להשאיר בגדר חבר וירטואלי ולהמשיך הלאה או לסיים את זה. דעתי בלבד. בהצלחה

Bee Hoppy

New member
אני גרושה והוא

רווק. זה הבדל בסטאטוס. זה לא בגלל המראה. אני נראית טוב ועד שלא נפגשים אין לדעת. תודה. אדווח לכם מה קורה.

למעלה