הכרישים של חדרה מישהו יודע האם הם עדיין שם ואם כן אז עד מתי בערך צפויים לשהות.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 7/4/16 #1 הכרישים של חדרה מישהו יודע האם הם עדיין שם ואם כן אז עד מתי בערך צפויים לשהות.
G giladshay New member 7/4/16 #2 במהלך הביקור האחרון בארץ- הייתי חייב לעבור דרך שם בבוקר של ה-7 לינואר, לא הצלחתי לראות אף כריש, למרות שאני משוכנע שהם שם, איפשהוא. תראה, תנסה ללכת על זה ותבדוק... או שיילך או שלא לידיעתך, מרחבת החנייה תאלץ לצעוד מרחק לא מבוטל בשביל להגיע לרצועת החוף. אם היה לי זמן- הייתי הולך על זה
במהלך הביקור האחרון בארץ- הייתי חייב לעבור דרך שם בבוקר של ה-7 לינואר, לא הצלחתי לראות אף כריש, למרות שאני משוכנע שהם שם, איפשהוא. תראה, תנסה ללכת על זה ותבדוק... או שיילך או שלא לידיעתך, מרחבת החנייה תאלץ לצעוד מרחק לא מבוטל בשביל להגיע לרצועת החוף. אם היה לי זמן- הייתי הולך על זה
ח חי בר New member 7/4/16 #3 בפעם האחרונה שביקרתי באתר אפשר היה לרדת לשביל עפר קצת לפני שער הכניסה של הפארק. השביל מוליך לחניה חולית צמוד לחוף. משם הדרך לקו המים מאוד קצרה, צמוד לגדה הדרומית של שפך הנחל. אה, היו שם שברי זכוכיות שמעידים על פריצה לרכבים, אז לחובבי אקסטרים לא הייתי ממליץ להשאיר שם את הרכב בזמן צלילת לילה
בפעם האחרונה שביקרתי באתר אפשר היה לרדת לשביל עפר קצת לפני שער הכניסה של הפארק. השביל מוליך לחניה חולית צמוד לחוף. משם הדרך לקו המים מאוד קצרה, צמוד לגדה הדרומית של שפך הנחל. אה, היו שם שברי זכוכיות שמעידים על פריצה לרכבים, אז לחובבי אקסטרים לא הייתי ממליץ להשאיר שם את הרכב בזמן צלילת לילה
G giladshay New member 7/4/16 #5 כן, גם שם הספקתי להיות אני חושב שבשביל השקט הנפשי- עדיף להחנות את הרכב בחניה הרגילה. כן... ואז צריך לצעוד הרבה יותר לכיוון המים (מסע אלונקות)
כן, גם שם הספקתי להיות אני חושב שבשביל השקט הנפשי- עדיף להחנות את הרכב בחניה הרגילה. כן... ואז צריך לצעוד הרבה יותר לכיוון המים (מסע אלונקות)
G giladshay New member 10/4/16 #6 כתבה מעניינת בנושא ריתוך תת-ימי מי שאינו בקיא באנגלית- שווה לפחות לראות את הסרטון וידאו בכתבה עצמה: [URL]http://waterwelders.com/swim-salary-how-much-do-underwater-welders-earn/[/URL]
כתבה מעניינת בנושא ריתוך תת-ימי מי שאינו בקיא באנגלית- שווה לפחות לראות את הסרטון וידאו בכתבה עצמה: [URL]http://waterwelders.com/swim-salary-how-much-do-underwater-welders-earn/[/URL]