הכריחו אותי לחזור. נשבעת בקוראן שלא רציתי. נכון שלא הרגשתם שלא הייתי?
א אפי לוג New member 28/5/02 #1 הכריחו אותי לחזור. נשבעת בקוראן שלא רציתי. נכון שלא הרגשתם שלא הייתי?
ז זיוי בת New member 28/5/02 #4 לא יכולה להזקיר לך. אני עוד מייללת שהודחתי. עכשיו בטח ירקדו לי על הדם. זיוי [שמחה גדולה הלילה]
א א י ל ה New member 28/5/02 #6 אפייייייייייייייייייייייייייייייייי חזרת אלינו! אפי האחד והיחיד! קשה לי לנשום מההתרגשות! עכשיו יחזרו ימינו כקדם? כמה קדם? א י ל ה ד´ה קווין איז דד, לונג ליב ד´ה קינג
אפייייייייייייייייייייייייייייייייי חזרת אלינו! אפי האחד והיחיד! קשה לי לנשום מההתרגשות! עכשיו יחזרו ימינו כקדם? כמה קדם? א י ל ה ד´ה קווין איז דד, לונג ליב ד´ה קינג
L lamalo New member 28/5/02 #8 עכשיו אפי, אילה וזיוי מדברות בטלפון, מתכתבות בפרטי. בקיצור - סודות בחברה. אמרתי לכם. כל הבונות - זונות.
עכשיו אפי, אילה וזיוי מדברות בטלפון, מתכתבות בפרטי. בקיצור - סודות בחברה. אמרתי לכם. כל הבונות - זונות.
L lamalo New member 28/5/02 #11 התביישתי. זה היה נראה לי לא גברי. ולא רציתי לגלות בפרהסייה את החיבורים שלי לנשיות שלי.
א אפי לוג New member 28/5/02 #14 איך יא נוסחאי איך התאסלמתי אם לא התאלמנתי? איפה להניח עבורך את המתנה שלך?