הכרטיס הנחות

ידעתי את זה רועי!

שמתי את זה שכולם יראו מה הולך להיות שם.. בועז חשב שאני לא יודע והסביר לי שבני המושבים הולכים לזה.. אז עניתי לו בציניות.. אבל עמי אמר שאם לא מסבסדים לנו את האוטובוס לא הולכים? מה קורה עם זה?

יוווו אני יודע שאנחנו משתתפים בזה!!

שמתי את זה שיראו מה הולך להיות שם! זיקוקי דינור (חחחח צביקה בהופעה חיה) הנשיא קצב ראש העיר ועוד הרבה אחמ"מים וחכ"ים אז רציתי לשתף את כולם!

עלאק!!!

צביקה פיק המלכה? אה אופס, המלך? עם הריקוד המטורף ביותר אחרי ריקוד המכונה?

קשתונה

New member
רגע!!! אבל!!!!

נכון זה בערב??? אז מגניב זה לא יוצא על הבגרות באנגלית... אבל אבל אבל אבל.... זה יומיים לפני המסיבת סיום שלנו!!!! מה שאומר שאתם תבלו בתהלוכה ולנו יהיו חזרות עד 3 בלילה!!!

kedeman

New member
זה לא כל כך מאוחר

זה בטח מתחיל בסביבות 17-18 ככה אז כל מי שיעשה את הבגרות לא יהיה שם... אולי אם הוא גר במטה יהודה..........

אז למה לנצל"ש? למה?../images/Emo7.gif

יש גם שרשור של צעדת ירושליים וגם
אז למה?? למה??
חבל להפוך כל שירשור לשרשורפלצת לא נורא אבוד פעם הבאה - שימו לב כע? =)

kedeman

New member
סליחה שניה אבל...

יש כזה דבר "שר החקלאות והכפר"???????????

יש אפילו "שר לענייני ירושלים"

אם שואלים אותי, בכלל לא בזבוז כסף או שר שתפרו לו תיק במיוחד [שרנסקי למי שתהה..]

kedeman

New member
ממש לא בזבוז כסף

זה לא שבמדינה נורמאלית העיסוק בעיר הבירה יהיה במשרד הפנים!!!!! אבל במדינות הטיפשות שעושות את זה יש רק שר אוצר אנחנו יותר משוכללים יש לנו שר אוצר ושר לענייני משרד האוצר (או משהו כזה) זה לא שמבזבזים כסף ותופרים תיקים במיוחד לאנשים.... מה פתאום

ה טמבל

New member
../images/Emo46.gif

תרגעו ומהר!!! טיילר כמה פעמים אני יגיד לך לא לספר לנו על הסטיות שלך או על הסרטי סנאף שאתה רואה?!?! חכה למפגש הבא על הסמינר, אני ישתדל לזכור להביא מצלמה שאלה תצלם אותך חוטף מכות!!

ה טמבל

New member
ואיך לעזעזל ההודעה הגיע לפה?!

עכשיו יגידו שאני לא יודע לשרשר...

דווקא הפעם שרשרת נכון...

אבל אין לך מושג איך המערכת הזאת עובדת, אה? קצת טכנולוגיה ואתה מסתבך... כשחושבים על זה, תמיד העדפת דילדואים במקום וויברטורים...

go golan go

New member
אוקי! מספיק עם זה!

גל ומתן- לכו עם הסטיות שלכם למקום אחר!!! ולא לישיבות שלנו, אחרת אני פשוט ארצח אתכם! עכשיו- שניכם פשוט תסתמו את הפה אם אין לכם משהו חכם להגיד!

ה טמבל

New member
טיילר תקשיב לאלה טוב טוב!!

כי הצלחת להגעיל גם אותי הפעם! צפה פגיעה!

למעלה