הכרטיס הירוק..

MaT 17

New member
הכרטיס הירוק..

אני רוצה לגשת לתאוריה בשבוע הבא, אני רק לא בידיוק יודע מה זה הכרטיס הירוק, מה המטרה שלו, איפה עושים אותו? תוך כמה זמן מקבלים אותו?.. כי במקום שאני גר אפשר להיבחן או ביום שלישי או ברביעי, אני יספיק עד אז ?? ואם אני ניכשל נגיד ביום שלישי, אחרי שעה אני יכול לגשת שוב? או אחרי שעתיים? או למחרת?? תודה.

simba32

New member
תשובה

אני מניח שאתה מתכוון לטופס הירוק, אפשר להוציא אותו בתחנת צילום שלרוב נמצאת באיזור משרד הרישוי - אתה יכול לבדוק באתר של משרד הרישוי איפה נצאת תחנת הצילום הקרובה למקום מגוריך. להוציא אותו לוקח בערך 5 דקות ולהחתים את הטופס אתה יכול באותו יום שאתה ניגש לתיאוריה. אם נכשלת בתיאוריה אתה יכול לגשת שוב לאחר שבוע. חייב להיות מרווח של שבוע בין מבחן למבחן.

MaT 17

New member
כן ..

סליחה, התכוונתי לטופס הירוק .. .. .. תודה. אבל מה המטרה שלו??.. אותו אני צריך לתת כשאני ניבחן?.. אפשר לסמוך על זה שאת הטופס הירוק אני יוציא באותו יום שאני ניגש לתאוריה ??.. או שזה יכול לתקוע אותי??

תשובה.

המטרה של הטופס הירוק היא לבדוק שאתה כשיר לנהוג. הטופס מחולק ל-3 חלקים שאתה צריך למלא: -חלק ראשון למלא בעצמך. -חלק שני למלא בעזרת רופא המשפחה שלך. -חלק שלישי למלא אצל אופטימטריסט. אחרי שכולם מילאו וחתמו אתה צריך לגשת למשרד הרישוי שם יחתמו לך על כך שהנך ראוי לנהוג (במידה ואתה ראוי, ובמידה שלא ידרשו ממך לבצע בדיקות מסוימות ורק לאחר מכן יחתמו לך (אם בכלל)..). -הטופס הנ"ל מהווה גם ביטוח למורה הנהיגה שלך למקרה שתהיה תאונה ח"ו בזמן שאתה נהגת ברכבו. -כעיקרון אתה יכול לגשת לתיאוריה באותו יום שאתה מוציא את הטופס אבל בשבילך- עדיף שתעשה זאת לפחות יום לפני למקרה שיהיו תקלות.. -בשביל לגשת לתיאוריה אתה צריך לבוא עם הטופס הירוק כשהוא חתום ע"י כל הגורמים הנצרכים (כולל חתימת משרד הרישוי), ועם טופס אגרה משולם (את טופס האגרה אתה צריך לשלם בבנק הדואר (116 ש"ח נכון להיום במזומן) (את טופס האגרה תוכל למצוא בסניף הדואר, בבתי הספר לנהיגה ובמשרד הרישוי.) -בהצלחה, שבוע טוב וחג שמח-

למעלה