הכרטיס הזול ביותר...

sela v

New member
הכרטיס הזול ביותר...

מישהו שאל פה על כרטיס טיסה לאוסטרליה, ושהסוכנים לא מוכרים אחרי ינואר, ואז הרמתי טלפון לאלעל והתברר שלא כך. ולכן חשבתי בו נחפש כמה יעדים נקבע תאריך, ומי שרוצה לעזור לרווחת הפורום, יברר בכמה מקומות (טלפון או אישית) בכמה כסף הוא משיג את הכרטיס טיסה. אז בשביל שיהיה קל בו נקבע תאריכים ויעדים. 1. ת"א לסידני מ-15 לפברואר עד 15 לאפריל. 2. ת"א וזה אני רוצה לשאול אתכם מכיוון שלא הייתי עדיין בדרום אמריקה, מה היעד הכי פופלארי שם? ומ-15 לינואר עד 15 ליוני. 3. ת"א לביג'ין וחזרה מדלהי מ-1 לפברואר עד ל-1 ליולי. אם תאריכים קרובים יותר זולים מהתאריכים שהבאתי אז אפשר גם אותם. עוד דברים שחשובים. כמה היה קשה להשיג את הסוכן/חברת התעופה. כלומר כמה טלפונים, זמן עד שנתנו תשובה? אם חזרו מיד או אמרו שיחזרו ולא חזרו? אני אנסה את מזלי בכמה סוכנויות וחברות תעופה, ואחזור עם תשובה.

SPnage

New member
אתה מדבר רק על אלעל?

או כל החברות? כי כידוע יש הבדלים גדולים במחיר (וגם במה שמקבלים בתמורה). דבר נוסף, למה בחרת טיסה משולבת בייג'ין-דלהי? אם כבר השילוב הנפוץ ביותר הוא דלהי-בנגקוק, ומי שמטייל בסין אז בייג'ין-בנגקוק או בייג'ין-הונג קונג (או פשוט הלוך חזור לאותו יעד).

sela v

New member
לא רק אלעל אלא כל חברה שהיא

ואם דלהי-בנגקוק יותר נפוץ אז אני משנה את היעד.

sela v

New member
אין מתנדבים?

טוב בכל מקרה בקרוב אני מגיע לביקור בארץ, כי לא ממש חוכמה שאעשה השוואת מחירים באנגליה. אז אערוך סקר שוק קצר, ואפרסם את התוצאות בפורום.

SPnage

New member
../images/Emo2.gifמה אתה רוצה?

פירסמת את הבקשה ביום שישי בצהריים, ועכשיו מוצאי שבת. גם אם יש הרבה מתנדבים, לא נראה לי שהיתה להם הזדמנות לברר עדיין...

sela v

New member
צודק

אבל עדיין לא ראיתי שום התעניינות חוץ ממך. כנראה זה מעניין רק כאלה שלפני טיסה, אבל עדיין אני חושב שיהיה מעניין לשמוע דעות שונות של אנשים שונים על דרכים שונות להזמין כרטיס טיסה.

עמית א3

New member
דלהי-בנגקוק

אני מצאתי כרטיס הלוך חזור דלהי-בנגקוק-דלהי בתאריכים 27.9-28.10 דרך סוכנות בראשון לציון ב-350$ כולל מיסים עם Air India

למעלה