הכרזת מלחמה

14מתן

New member
כולם להכנס !!!!

במעריב לנוער יש כל שבוע 5 פוסטרים שבוחרים מי מהם יהיה בשבוע אחרי אז השבוע יש את שרה אז המספר הוא 067555444 תתקשרו תלחצו 1 ואז 1 ואז 1 ואז כדי לבחור בשרה תלחצו 3

Buffybot

New member
מכושפות מובילה???

אוקיי עוד סקר אובססי, ומכושפות מובילות בגדול עם הבית שלהם, על המערה של ספייק. לכו להצביע בסקר השבועי במסך המפוצל: www.tve.co.il לא בא לי שמכושפות ינצחו. הצביעו למערה של ספייק בהמוניכם!!

talrv

New member
אני אתקשר..

היה כבר פעם והתקשרתי אבל בסוף היה מישהו אחר.. הקיצר, אם היא נבחרת בסוף בבקשה תגיד בשבוע הבא, כי אני אקנה אם יהיה.. תודה!

~*~gaL

New member
מכיוון שזה לא עובד לי,

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי מה נושא הסקר, ומה האפשרויות? יש שם אי. אר.?

Buffybot

New member
בדיוק בשבוע שנגמר לי המנוי?!

טוב, אני אתקשר בלי קשר. אבל תודיעו אם שרה תזכה, גם אני רוצה לקנות! מי המתחרים דרך אגב?

הייזל

New member
ב בא באפ באפי קוטלת הערפדים

הנה כתבה באתר האגודה(זהירות ספויילרים!)

buffstar

New member
הכרזת מלחמה../images/Emo88.gif

*תגידו לא היה אייקון של חצוצרה פעם או שאני פשוט עיוורת?* בכל מקרה בפורום מכושפות בתפוז (שדווקא זכינו להרבה מבקרים מצידו... לפחות 2...) החליטו לגייס את הפורום שלהם כדי לנצח בסקר את ספייק כדי להראות לאתר "המסך הפוצל", שבאפי היא לא הסדרה הכי טובה בטלויזיה"-נו טוב לא ציטוט מדיוק אבל אין לי כוח לבדוק שוב את הנוסח של הודעה... בכל מקרה הם מכושפות מובילה עכשיו על ספייק, אז אני חושבת שזה הזמן להזמין תגבורת! אז קדימה להצביע!

14מתן

New member
הצבעתי עכשיו...

קדימה קדימה ! כולם להצביע באתר ההוא וגם לפוסטר של שרה במעריב לנוער בטלפון 067555444 צלחצו 1 ואז 1 ואז 1ואזבשביל הפוסטר של שרה 3 וכמובן לבאפי המסך הזהב זהו אני חושב שאין עוד הצבעות..

~*~gaL

New member
אני לא יודעת למה,

אבל האתר הזה כבר לא עובד לי כמה ימים. חשבתי שזה אצל כולם. אוף :( חוץ מזה - "לנצח"? או----קייייי...

14מתן

New member
הופ הופ הופ הופ

רק רציתי להעלות את ההודעה כדי שכולם יראו ויצביעו ! זה חשווווב כל מי שהצביע שירשום לאיזה מהתחרויות הוא הצביע

Buffy1

New member
אני כבר הקדמתי אתכם ../images/Emo8.gif

הצבעתי לפני כמה ימים לספייק. הצביעו בהמוניכם
ואל תשכחו להצביע לבאפי במסך הזהב! 057-777999, מספר 7 בסדרות רכש דרמטיות. פורום מכושפות מנסה לצנח גם בזה, אבל אנחנו ננצח

14מתן

New member
אפשר כמובן...

להצביע כמה פעמים וככול המרבה הרי זה משובח ! אני הצבעתי למסך הזהב פעמיים למעריב לנוער 3 ובאתר ההוא פעם אחת איך מוחקים קוקיז ?! כי אםאני ימחק אני יוכללהצביע ולהצביע ולהצביע...

anne1988

New member
נכון לעכשיו המערה של ספייק מובילה!

32% רוצו להצביע בהמוניכם...

outer

New member
בבקשה שימרו על טוהר הסקר

ואל תצביעו פעמיים. אם קרב - לפחות שנדע שהתוצאות נכונות.

talrv

New member
אני מקפיצההההה....

אנשים, תצביעו, זה לא מסובך.. לפני כמה דקות המצב היה, 31% למערה של ספייק ולבית המכושפות כשלמערה של ספייק 63 הצבעות ולבית המכושפות 62... אני הצבעתי מכל המחשבים בבית (4), עכשיו תורכם!!

למעלה