במעריב לנוער יש כל שבוע 5 פוסטרים שבוחרים מי מהם יהיה בשבוע אחרי אז השבוע יש את שרה אז המספר הוא 067555444 תתקשרו תלחצו 1 ואז 1 ואז 1 ואז כדי לבחור בשרה תלחצו 3
אוקיי עוד סקר אובססי, ומכושפות מובילות בגדול עם הבית שלהם, על המערה של ספייק. לכו להצביע בסקר השבועי במסך המפוצל: www.tve.co.il לא בא לי שמכושפות ינצחו. הצביעו למערה של ספייק בהמוניכם!!
*תגידו לא היה אייקון של חצוצרה פעם או שאני פשוט עיוורת?* בכל מקרה בפורום מכושפות בתפוז (שדווקא זכינו להרבה מבקרים מצידו... לפחות 2...) החליטו לגייס את הפורום שלהם כדי לנצח בסקר את ספייק כדי להראות לאתר "המסך הפוצל", שבאפי היא לא הסדרה הכי טובה בטלויזיה"-נו טוב לא ציטוט מדיוק אבל אין לי כוח לבדוק שוב את הנוסח של הודעה... בכל מקרה הם מכושפות מובילה עכשיו על ספייק, אז אני חושבת שזה הזמן להזמין תגבורת! אז קדימה להצביע!
קדימה קדימה ! כולם להצביע באתר ההוא וגם לפוסטר של שרה במעריב לנוער בטלפון 067555444 צלחצו 1 ואז 1 ואז 1ואזבשביל הפוסטר של שרה 3 וכמובן לבאפי המסך הזהב זהו אני חושב שאין עוד הצבעות..
להצביע כמה פעמים וככול המרבה הרי זה משובח ! אני הצבעתי למסך הזהב פעמיים למעריב לנוער 3 ובאתר ההוא פעם אחת איך מוחקים קוקיז ?! כי אםאני ימחק אני יוכללהצביע ולהצביע ולהצביע...
אנשים, תצביעו, זה לא מסובך.. לפני כמה דקות המצב היה, 31% למערה של ספייק ולבית המכושפות כשלמערה של ספייק 63 הצבעות ולבית המכושפות 62... אני הצבעתי מכל המחשבים בבית (4), עכשיו תורכם!!