הכרזה :

Spiritfall

New member
הכרזה :

אתמול ישנתי טוב!

saritkm

New member
ואני הלכתי לבית ספר!

טוב... לא ממש... היום הלכתי ב1 וחצי לשיחה עם אמא והמחנך והיועצת וכרגיל ההמנון הקבוע- "את מחסירה בלה בלה בלה" וכנראה שהפעם הם הצליחו לקלטו שאני כן רוצה ללמוד, כי עובדה שהציונים שלי טובים למרות שאני לא באה, אז הם החליטו לעשות לי שאני אבוא יום אחד בבוקר ויום אחד ללימודי ערב, שזה סבבה. אבל אז ראיתי את המערכת החדשה שלנו וראיתי שהיא די סבירה ואני חושבת שאני אוכל להתמודד איתה. ביום ראשון אני מתחילה ב9 ביום שני ברבע ל10 ושלישי רביעי וחמישי ברבע ל11 שישי לא למודים. אז התחייבתי להגיע בשעות האלה. נראה לי עדיף מלהגיע כל יומיים ללימודי ערב. לא? חוץ מזה, לא מוציאים אותי למסע לפולין כי לא הייתי בשבוע האחרון ולא הספקתי להרשם. ואלוהים כמה שאני שונאת אותםםםםם

saritkm

New member
לא התכוונתי למורה שלי..

אתמול הייתי עצבנית וסוערת בגלל כל היום שעבר עליי.. והמנהלת די פגעה בי כי זה היה נראה כאילו הם בכלל לא רוצים להוציא אותי. כי הם אמרו שאם אנשים יפרשו אני אכנס במקומם ואנשים פרשו ואני ניסתי לדבר עם המנהלת (בלי הצלחה לא לבכות בהסטריה) ושאלתי אותה למה הם לא מכניסים אותי אז היא אמרה לי שהם לא מתכוונים להכניס אותי במקום אנשים אחרים.. ואז היא עוד הוסיפה משפט כזה "אני נורא שמחה שהעיניים שלך דומעות אבל הרשימה סגורה שלום." היום ניסיתי לדבר עם המורה שאחראית על זה והיא אמרה שאני אצטרף לכל ההכנות ובלה בלה בלה אז בינתיים אני לא יוצא. רק אם מישהו יפרוש או יעיפו אותו- וזה לא כל כך הולך לקרות. :/ טוב זה לא ממש קשור לפורום אני פשוט די הסטרית בגלל כל הדבר הזה.

דנטל

New member
איכס, איזו מגעילה היא

היא בטח אדם מתוסכל. תחשבי על זה שבטח חסר לה משהו בחיים ובגלל זה היא כל כך מגעילה ותחייכי לעצמך.

saritkm

New member
המממ.. לא נראה לי שאני מחייכת..

אבל גם לא ממש אכפת לי :)

saritkm

New member
כן היא ממש מערכת להיט

זה בגלל שאני לומדת בבית ספםר אקסטרני ולומדת רק מקצועות שאני עושה עליהם בגרות. מה גם שעשיתי לפני חודש את הבגרות בספרות אז אין לי יותר ספרות בכלל, וירדו לי המון שעות במערכת בגלל זה.

saritkm

New member
תשלם גם אתה 12 אלף שקל בשנה

תהייה לך מערכת טובה-טובה.

למעלה