הכרזה על פונקציה..

PHTLS

New member
הכרזה על פונקציה..

אני עושה פונקציה שצריכה לקבל Socket.. איך אני עושה את זה ?
void __fastcall TChatForm::FRecieveText(מה אני כותב פה ?)​
ואותו כנ"ל בקובץ ה-h. מה אני עושה שם ? רוב תודות..

DNile

New member
הכרזה על פונקציה,

הכרזה על מוות של ראיס, הכרזה על יציאה מעזה, הכל זה דבר נזיל, ותלוי. מה ההגדרה שלך למוות? מה ההגדרה שלך ליציאה מעזה? מה התנאים שלך ליציאה משם? או במקרה שלך - מה זה בכלל socket? אתה עובד עם winsock? MFC? סוקטים של לינוקס? אולי שכבת מעטפת שונה... כ-כלל, אל תבנה פונקציות מתוך הנחה שהן צריכות לקבל משהו, תבנה את הפונקציות, ותראה מה חסר להן כדי לבצע את העבודה שלהן, ואת זה תעביר כפרמטר. אם אתה אפילו לא יודע איך נראה socket, איך תדע איך להשתמש בו בתוך הפונקציה?

Zack DA

New member
אני לא הייתי נותן עצה כזאת.

יכול להיות שהוא לא ממש מסוגל לממש את זה כרגע מחוסר ידע, אבל בכל מקרה, יכול להיות שהוא מנסה לעשות design, ואז לא כדאי ש"ינסה לממש ולראות מה חסר". עדיף לנסח כמה שיותר מוקדם מה יהיה ה- interface של המתודה.

DadleFish

New member
גם כשאתה עושה DESIGN,

אתה אמור לדעת איך בדיוק הולכת להיראות הפונקציה שהכרזת עליה - לפחות ברמת "מה היא הולכת לעשות". אחרת איך תוכל להגדיר לה INTERFACE בדיוק?

זויברג

New member
SOCKET sock

void __fastcall TChatForm::FRecieveText(SOCKET sock), SOCKET זה סוג נתונים, בדיוק כמו int או char, אתה יכול להעביר אותו בתור ערך (sock זה רק דוגמא לשם, כל שם אחר יתאים). אם אני לא טועה, SOCKET זה בעצם unsigned int.

למעלה