הכרזה חשובה

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הכרזה חשובה../images/Emo124.gif

בכל יום שלישי (אמצע השבוע למי שלא שם לב) אני (או מישהו אחר.. מי שיש לו נקודה חשובה אז בכיף) אכריז על רעיון מסוים, שהדעות בבית"ר נחלקות בו. זאת אומרת, נושא שהוא נתון למחלוקת, ונשמע קצת את הבעד/נגד בפורום.. אוקי? והנושא שאני רוצה לדבר עליו השבוע הוא: קורס לצוות פרוייקטים. בבית"ר היו ניסיונות, בעבר, להקים קורס שכזה (קורס שפועל לצד קורס ב',ג',ד'.. והוא בעצם כמו סוג של קורס ג' כזה) שאגב כולם נכשלו (כך אמר לי נתי מפקד מעו"ז פתח תקווה). מה אתם חושבים? צריך שיהיה קורס גם לאלה שלא רוצים להדריך? לא כולם בנויים להדרכה.. מצד שני לא כולם רוצים להשקיע ברמה של הדרכה במעו"ז. ברור לנו שלא כל מי שהולך לקורסים הוא מדריך אח"כ במעו"ז...

S v e t k A

New member
אני בעד ....

כמו שאמרת יש המון אנשים שלא בנויים להדרכה אבל מאוד רוצים לתרום ולעזור בדרך זו או אחרת וזו יכולה להיות אופציה מאוד מועילה גם לבנאדם וגם למעו"ז...

MS6

New member
בואנה איזה מעצבנים...

בשביל מה פתחתי שרשור? בשביל לקבל הודעות כמו "אני בעד".. פרטו, נמקו.. תהפכו את זה לדיון! ואני חשבתי שיש מספיק פלצנים בבית"ר...

eliadiv2

New member
בעד הרעיון אבל! -

לדעתי זה לא צריך לבוא במקביל למרכז הארצי. ז"א כל מדריך / צוות פרוייקטים ובכלל כל אחד צריך את המינימום בהדרכה ואידיאולוגיה, שאת זה אנחנו מקבלים בקורסים כמו: קתימב"ה, מתודות, דרך העברת פעולה, אידיאולוגיית בית"ר - ראש בית"ר מורי בית"ר, סיפור / קרב תל-חי וכו') ובגלל זה - הקורס של צוות פרוייקים צריך לבווא לפני או אחרי המרכז הארצי (הקורסים המרכזיים של התנועה)

למעלה