הכרות

ניר65

New member
הכרות

שבת שלום לכולם מקווה שהינכם מקבלים חברה חדשה בכיף

אדזה

New member
ניר

ברוך בואך ניר,לא רק מקבלים אותך אלא גם ששים לקראתך.המשיכי להיות בין באי הבית.

ניר65

New member
חן חן על קבלת הפנים המלבבת לכולם

אשמח להיות בין באי הבית ,יקח לי מעט זמן להתרגל זה לראשונה אני בפורום

אדזה

New member
יהודית עדנה

גם לך מגיע ממני קבלת פנים ובבקשה ממך ,אנא הסירי ממך את נייר הצלופן כך נוכל לראות את המתנה ממש.סתםםםםםםםם,ברוך בואך והרגישי בנוח.פה אוהבים חברים חדשים וכמובן גם את הוותיקים. ערב טוב ושבת שלום

אדזה

New member
שבת שלום

לכולם,מוזמנת עכשיו לחגוג יום הולדת של נכדתנו הבכורה-בת 16,,אני מאמינה שכל הנכדים מיוחדים בעיני סבא וסבתא וכמובן שגם נכדתי מיוחדת בעיני,הזמן חולף כל כך מהר,רק עכשיו נולדה וכבר מדברים על צווי גיוס וצבא ורשיון נהיגה .ואני מאחלת לה שתמשיך להנות מן הילדות ככל יכולתה ללא דאגות ומלוא השמחה.

yaely2

New member
מנהל
לניר החדשה ולוותיקים ../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif

לניר שבת שלום,
שמחה שהצטרפת לחברה, פה לכולנו המטרה, לחברה בונה תומכת, כמו צבא של הממלכת אנו נכתוב וכן גם את, כל אחד ישתדל ולו במעט, כך נרחץ איש את יד אחיו ואף את הסביבה סביב. במקורותינו כתוב שאין אדם לבד יכול להתפתח (הציטוט למטה). בראשית רבה (וילנא) פרשה סט ד"ה ב רבי חמא אמר רבי חמא בר חנינא אין סכין מתחדדת אלא בירך של חבירתה, כך אין תלמיד חכם מתחדד אלא בחבירו,

נטלי 3

New member
מה הם רוצים מקצב ?

קראתי על אביו של ג'ון קנדי - ג'וזף קנדי שהיה ידוע בניאופיו עם שחקניות קולנוע ועל אשתו המסכנה נאמר: ... Rose knew what was going on אבל Rose המסכנה לא יכלה לעשות דבר נגד ראש השבט, ובנו - ג'ון קנדי הנשיא, שהיה נשוי לאשה כל-כך יפה כמו ז'קלין קנדי, כמה שהוא בגד והשפיל, מספרים, שהם היו מגיעים יחד לארוע כלשהוא, ושם היה תולה עיניו באיזו יפהפיה, ומתלווה אליה, וג'קלין המסכנה היתה חוזרת לבית הלבן שלה לבדה.. וקלינטון מיודענו, גם הוא לא טמן ידיו בצלחת, למרות שטען קבל עם ועדה I did not have a sex relation with this woman אז מה רוצים מ-"קצבנו" הוא גם "נשיא" לא? לא בסדר גודל אמריקאי, קצת יותר קצר, אבל הוא גם יכול. לילה טוב נטלי

שחף ים

New member
את מי מעניין הבולבולון של קצב ?

מה נזכרת בו , אפילו בחדשות הפסיקו לדבר עליו.

למעלה