הכרות

boris58

New member
הכרות

שלום לכולם, אני סטודנט לחינוך מיוחד . רוצה להבין ולשאול שאלות האם יש כמות גדולה של חברים בקהילה? האם חברי הקהילה הם קבועים? האם החברים נכנסים בתדירות גבוהה לפורום? האם יש "אוירה" נעימה בקהילה? האם אנשים עונים ברצינות לחברי הקהילה? למה מחויבים חברי הקהילה? האם חברי הקהילה מספקים מידע מקצועי עדכני לחברי הקהילה? האם הקהילה תורמת לחבריה ומספקת להם צרכים שונים - ידע, סיוע, הזדהות וכו'..... תודה מראש, בוריס.

boris58

New member
הכרות

שלום אילנה ושביק.נעים מאוד להכיר. רציתי לשאל האם הקהילה תורמת לחבריה ומספקת להם צרכים שונים - ידע, סיוע, הזדהות וכו'..... בוריס

שביק

New member
לבוריס היי, ראשית ברוך הבא.

וכן, נותנים סיוע על-פי הצורך והמתבקש וכן על-פי הידע הקיים. ושוב אני מזמינה אותך לשאול שאלות תוך שיחה כדי שאוכל לענות תשובות מלאות בטל: 09-7408478 מאחלת לך בהצלחה. אך עזור לי לעזור לך להצליח. שביק

שביק

New member
בוריס ברוך הבא. אני מזמינה אותך

להתקשר אלי ביום ששי אחה"צ או ביום שני במהלך היום על מנת שאוכל לענות לך תשובות מלאות לשאלותיך. הטל': 09-7408478 אני מברכת אותך על התענינותך בנושא תסמונת טוראט ובטוחה שתהיה מורה ומטפל טוב ואיכותי לאוכלוסיות המיוחדות. בהצלחה!!!! שביק

ברוך הבא ../images/Emo24.gifboris58

ראשית יישר כח ו
אני מזמינה אותך לשוטט מעל דפי הפורום מיומו הראשון....ולהכיר קצת את הנפשות הפועלות ואת המיוחד שבפורום הזה. איך אומרים אין הנחתום מעיד על עיסתו ולכן רצוי שתגלה זאת בעצמך.... נשמח להיות לך לעזר בכל שאלה....שלא תמצא עליה תשובה באתר א.ס.ט.י

למעלה