הכרות

Vegeta fanatic

New member
נמממ... ../images/Emo13.gif

כיתה:
ט'
דמות אהובה:
קרו-צ'אן! ^_^
איי סי קיו:
229498345
משהו להוסיף:
Give me some YAOI!! @_@;;

Jonayla

New member
../images/Emo41.gifאני חדשה... ^_^ ../images/Emo168.gif

שלום כולם!!!
אחרי כמה זמן שרק קראתי את הפורום, החלטתי להצטרף לחגיגה. אני מאוד אוהבת את הסדרה, ורואה אותה קבוע.
(מתה על טויה ולי!!!*_*
) כרגע אני מנסה לצייר כמה דמויות (בעיקר את סאקורה), ואנסה להעלות אותן לפורום! אני בטח לא אכתוב הרבה בגלל לימודים וכאלה (כיתה ט'), אבל אשתדל להשאר בעניינים!

אני

שם - עדי גיל 12 וחצי דמות האהובה קרו סאקורה ולי איימל- יש אבל אני לא מגלה איי סי קיי יש אבל אני לא נמצאת בו מסנגר יש אבל אני לא משתמשת בו משהו להוסיף-לא אייקונים מאומצים

h p g i r l

New member
אני^^../images/Emo82.gif

שם: נטע כיתה: ח' גיל: בספטמבר14^^ דמות אהובה: שאורן ליייייי!!!
, אני גם דיי מחבבת את שאר הדמויות.. אימייל: [email protected](מעדיפה יותר איי סיי קיו) איי סי קיו: 251897495 מסנג'ר: אין משהו להוסיף? : אוהבת מאוד אנימה, לקרא, אוהבת מאוד את אהובי הנצחיים- היסוקה, טום, לוציפר, גולום, פרדריך, כרוב, אינוישה, קרולי, יוקי, כריס ושאורן(
לכולם!!!). ועוד מלא אייקון מאומץ אם יש:
^^|

moon flower

New member
נאמנאם ../images/Emo41.gif

שם- מון ~.~ (רינת..) כיתה- ח' גיל- 13.64 PPPP: דמות אהובה- ספניאול סאאאאן ^-^ (ואחריו כולם.. לומרות שלטויה יוקיטו טומויו ושאורן יש פריווילגיות) אימייל[email protected] אייסי- יש בכרטיס.. מסנג'ר- כתובת המייל להוסיף- אני פאנגירל של טנשיות, אוהבת להצביע על אנשים ולכתוב פיקים (שרובם מדכאים עד מוות ובאים כהשראה מיאמי נו מטסואי ואוונגליון..) שלרוב יש בסוף הפיק מוות.. אמוטיקון מואמץ-
ובקרוב גם
ו

למעלה