הכרות

הכרות

מממ... סתם בגלל שאני לכ מכירה את כולם.. רק חלק הייתי רוצה למלא את השאלונים האלה:
שם: שאיה
כיתה: ח'
דמות אהובה: קארו וטויה
אימייל: [email protected]
איי סי קיו: יש אבל זה רק לנבחרים
מסנג'ר: אין
משהו להוסיף? : פוטריסטית 160, 660, 666 אוהבת את סאקורה 972 ובפורום פאנפיקים 414, סוגדת לדנה *סגידה* ו... זהו!
אייקון מאומץ אם יש: שלושה האייקונים שלי
דובי| ותזהרו מחיקויים (למרות שאני גם אוהבת את האייקון
לטויה, קארו, סיריוס ו
כי זה פשוט אייקון שולט)

אוופס.. תיקון

מממ... סתם בגלל שאני לכ מכירה את כולם.. רק חלק הייתי רוצה למלא את השאלונים האלה:
שם: שאיה
כיתה: ח'
דמות אהובה: קארו וטויה
אימייל: [email protected]
איי סי קיו: יש אבל זה רק לנבחרים
מסנג'ר: אין
משהו להוסיף? : פוטריסטית 160, 660, 666 אוהבת את סאקורה 972 ובפורום פאנפיקים 414, סוגדת לדנה *סגידה* ו... זהו!
אייקון מאומץ אם יש: שלושה האייקונים שלי
דובי| ותזהרו מחיקויים (למרות שאני גם אוהבת את האייקון
לטויה, קארו, סיריוס ו
כי זה פשוט אייקון שולט)

OFIRB9

New member
אוקי שלי

שם: אופיר כיתה:י' גיל: 16 מינוס חודשיים דמות אהובה:קרו ולי אימייל: [email protected] אייסיקיו: רק ביום רביעי ושחכתי מה, מחר אני יכתוב מסנג'ר: שחכתי... משו להוסיף: פאנגרל, מכורה לקרמבו (
) וסוגדת ללירון לב אייקון מאומץ:
ו
שאני רוצה לאמץ

אני

שם: מתן כיתה:ה גיל:10 דמות אהובה:סאקורה לי וקארו אימייל:חסויי מסנג'ר:אין משהו להוסיף?שום דבר אייקון מאומץ אם יש:אין

טוב =] נענה ^_^

שם: חופית. כיתה: ט' גיל: 14 וחצי דמות אהובה: טויה, טומויו, שאורן..ואמ..קרו ^.^ אימייל: [email protected] איי סי קיו: 169538276 מסנג'ר: אין משהו להוסיף? : אוהבת הארי פוטר,אוהבת את סאסקה *_*,פאנגירל-ואני גאה בזה!!בושו לכם כל שונאי הפאנגירלז למיניהם!>_<; ואמ..יש לי עוד הרבה, אבל אין לי כוח עכשיו >.>; אייקון מאומץ אם יש: אין, אבל אני אוהבת את זה->

DanaDuck

New member
שלא תגידי שאני לא נותנת לך יחס ../images/Emo13.gif

אני דנה, את זה את כבר יודעת. כיתה? סיימתי כבר בצפר למזלי. דמות אהובה בסאקורה היא צ'יהרו. ואימייל ואיי סי קיו תבדקי בכרטיס האישי שלי...

DanaDuck

New member
כן

כתבת: "לא רוצה! כשאני הייתי חדשה וזה היה כשכולם היו חדשים לא אמרת לי היי!"

חח לא התכוונתי לזה!

התכוונתי לזה שאני רוצה ממך היי ... כי זה כבוד
חחחחחחח חוץ מזה אני צומי!!!
צומי!!!

ketty the sheep

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

שם: קטי דמות אהובה: יוקיטו אימייל: [email protected] איי סי קיו: 228819978 מסנג'ר: ראה אימייל משהו להוסיף? : מסתבר שאני גיקית. אייקון מאומץ אם יש: אין

Houndour

New member
אמ היו שרשורים דומים אבל אוקיי ../images/Emo79.gif

שם: רמי כתה: תזכירי לי מזה? גיל: 18 דמות אהובה: טומויו-צ'אן
איציק: 156968030 מסנג'ר: ביינתיים אין אבל יותר מדי אנשים מבקשים ממני להוריד אז כנראה שיהיה בקרוב
משהו להוסיף? מגומי היאשיברה שולטת
! אייקון מאומץ:
ו-|אש| שתפוז הרעים החליטו להוריד מרשימת האמוטיקונים

Yosh Yosh

New member
אני...

שם: עידית כתה: יא' גיל: 17 אי-מייל: כרטיס אישי איי סי קיו: נדמה לי שזה גם בכרטיס האישי...

star_female

New member
אני~

שם: טלי כיתה: ארר... לפני שנה הייתי בסוף י"ב ^^; גיל: 19 דמות אהובה: סאקורה אימייל: [email protected] איי סי קיו: אם אתם באמת רוצים תתאמצו לבדוק בפרטים שלי
מסנג'ר: *מצביעה על האימייל* אבל אני מעדיפה אייסיקיו :X משהו להוסיף? : יאוי פאנגירל (זה בערך אומר הכל, לא?) אייקון מאומץ אם יש: אין.

S m e l l y Cat

New member
מישו קורא?..../images/Emo108.gif

שם: אריאל [נקבה] כיתה: ח' גיל: 13 וחצי דמות אהובה: טומויו אימייל: [email protected] איי סי קיו: 166403687 [תוסיפו חופשי. משעמם לי.] מסנג'ר: [email protected] משהו להוסיף? : סוגדת לסדרה חברים. [259
] סוגדת לוינונה ריידר.
אייקון מאומץ אם יש:

S.Riddle

New member
מיפ @@ ^_^

שם: לירון (טוֹפוּ)
כיתה: י"א. גיל: 16 ועשרה חודשים. דמות אהובה: יוקיטו וישר אחריו טומויו. אימייל: [email protected] איי סי קיו: אהה.... לא נכנסתי אליו כבר שנים, הוא הורג לי את המחשב @_@ מסנג'ר: [email protected] (של MSN). משהו להוסיף?: יש לנו פורום נפלא ^_^ אייקון מאומץ אם יש: |כפית|

Leemon

New member
אני

שם: לי-מון כיתה: י' דמות אהובה: טומויו-צ'אן, טויה-קון... בסה"כ אין הרבה דמויות שאני שונאת...
אייסיקיו ומסנג'ר: אין. משהו להוסיף: סאקורה היא חמודה. (דהההה
) ועוד משהו: שמתי לב שרוב האנשים כאן הם בוגרים, בניגוד לדעה הלא-צודקת והמעצבנת שסדרות מצוירות הן לילדים קטנים. ^^

היי תכירו אותי ... שוב

היי אז למרות שאני כבר הצגתי את עצמי אז אם כבר שוב : שמי: נעם כיתה: ח גיל:14 דמות אהובה: סאקורה ולי אייקון אהוב :
דמות שנואה : קרו (דובון מעצבן עם כנפיים ניראה לי שגם הדיבוב מוסיף לשנאה ) אוהבת: לצייר וכל דבר הקשור למטאליקה ולסרטים יפניים ( חוץ מפוקמון בעעעע) וממש אבל ממש אוהבת להכיר חברים חדשים ולהישתלב שונאת לריב ולצעוק

למעלה