הכרות

• פותח הנושא D8is
  • פורסם בתאריך

D8is

New member
הכרות

טוב אני דיי חדש פה ורציתי ככה לשאול אני גם כמו כולם פה חולה על שנות ה-80 אבל לרוב האתרים והפורומים שאני נתקל בהם אנשים אוהבים ומדברים רק על שנות ה-80 האלטרנטיביות DARK 80S וכאלה אז לפני שמתחילים יש פה אנשים שאוהבים את שנות השמונים היותר פופ ושמח... למה חבל שאני אהיה היחידי... אני מדבר יותר על pet shop boys,a-ha,duranduran,cindy lauper,כל השירים של להקות של להיט אחד שהיו ופחות על ה smith depesh mode וכדומה אני אשמח לדעת... וגב רק הערה קטנה לפי הנראה יש פה דיי הרבה מעריצים של שנות השמונים ורציתי לדעת לפני שנה זוכרים שהיה פסטיבל שנות השמונים שהיה אמור להיות וסמנטה פוקס הגיעה לארץ והוא בוטל ברגע האחרון... אז... אני היחידי שקניתי כרטיסים או שהיה עוד מישהו... כי בגיא פינס אמרו שרק איזה 30 אנשים קנו כרטיסים... אני אשמח להכיר את חלקם...

adiville

New member
קודם כל, הגעת למקום הנכון !

פה מדברים על כל השירים והלהקות שהיו באייטיז (וגם קצת מהסבנטיז וניינטיז) בלי שום קשר לאיזה סגנון הם שייכים. יש לנו וואן היט וונדר'ס וגם להקות יותר ידועות....... רק משהו שכתבת לא הובן לי, יכול להיות שרשמת את : cindy lauper, pet shop boys, a-ha, duran duran תחת הכותרת "להקות של להיט אחד".....? ואין מה לעשות, דפש מוד גדולים מהחיים ואנחנו מדברים עליהם די הרבה פה. איך אפשר להתעלם מהחבר'ה האלה ? במיוחד לא מהחסה של מרטין

DJ Dawn

New member
פחחחחח... עדי,

בדיוק למטרה הזו המציאו את הפסיק (,). הבחור כתב שהוא מעדיף את סינדי, PSB, א-הא, דוראן דוראן וגם one hit wonder והרבה פחות את דפש והסמית'ס. לא מובן אבל לגיטימי.
ברוך הבא!

D8is

New member
עדי צודקת

מה לעשות עוד מאז הבית ספר יש לי בעיה רצינית עם פסיקים... פשוט לא מסתדר איתם... אבל בכל מקרה ממש לא רשמתי אותם תחת וואן היט וונדר... ולשאר העינינים עוד טרם מישהו ענה לשאלתי אם הוא אחד מהאנשים הבודדים (יחד איתי) שקנו כרטיסים לפסטיבל שנות השמונים שהיה אמור להתקיים שנה שעברה???? מישהו זוכר... או שאני היחידי שנפל בפח... עדי- קראתי פה כמה מההודעות שלך ושמעתי על המפגש שעשיתם... נשמע נחמד מאד... בכל מקרה לא היה ברור לי למה לא התחלתם דווקא עם אלפאוויל בדי וי די אבל כמו שכתבת לא מובן אבל לגיטימי... רציתי לשאול אותך את אלפאויל יש לך בדי וי די כי אם כן אני חייב לדעת אם יש ל forever young שלהם קליפ ואם כן אז איך הוא הולך... מישהו מכיר... ואם כבר מדברים על קליפים נדירים יש סיכוי שמישהו ראה את הקליפ של sandra - maria magdalena או in the heat of the night אני בספק אבל אם כן אשמח לשמוע על כך...

adiville

New member
בגלל זה שאלתי......

היה לי ברור שאני טועה כי אף אחד לא יכול לעשות טעות כל כך גדולה
אז קודם כל, סחתיין על הטעם הטוב במוסיקה ! בקשר ללמה לא התחלנו עם אלפאוויל במפגש ? פשוט לא היה לי נעים כי אני הייתי המארחת אז לא יפה "לדחוף" לאורחים את האובססיה שלי - צריך לתת להם כבוד
פעם הבאה הם יקבלו מנה כפולה
ה-DVD של אלפאוויל הוא לא קליפים אלא הופעה חיה שהיתה בארה"ב ב-1999. בקשר לקליפ של forever young - תוריד מקאזה. הוא די מגניב כי הוא צולם באיזה כנסייה עתיקה בלונדון.

Ovi Basha

New member
אתה יכול למצוא אותם

את 2 הוידאוקליפים של סנדרה Maria Magdalena ו In The Heat Of The Night אתה יכול למצוא בקאזה. אני בעצמי הורדתי את 2 הוידאוקליפים האלו מהאתר של קאזה. לא הייתי אומר שהם כל כך נדירים, אבל הכל יחסי. ואגב, יש ל Sandra לפחות עוד 2 קליפים שם : Loreen ו- Little Girl אז בהצלחה בהורדה וברוך הבא לפורום האייטיז.

enicegirl

New member
סמנתה פוקס!! ../images/Emo23.gif !!

הייתי מתה לראות אותה בארץ ואני זוכרת את זה שהאמרגן שלה ברח..ממש לא יפה!! נראה לי שדי אהבו אותה כאן אבל..30 כרטיסים נמכרו? לא יכול להיות
בכל מקרה שמעתי קצת אחרי עזיבתה שהיא עומדת להינשא...לאשה!!
!! מענין אם זה נכון אבל מעל הכל, היו להיטים משהו משהו!!

greenzg

New member
אוי סמנתה - איזה חזון היה לה !

היא הופיעה בחלומות בהקיציס בזמנו והשתוללה עם טל פרידמןץ נראית מאוד מאכזב לעומת תדמית פצצת-המין שהיתה לה. ונכון, גם אני שמעתי על נישואיה לאשה - כנראה זה מאותו מקור - מנהרת הזמן המושמצת מרדיוס 100 FM. לדעתי סתם שמועה שאם היתה נכונה היתה מושמעת מהרבה מקורות .

D8is

New member
אז שי עוד אנשים

אז מסתבר שגם אתם מבין ה-30 שקנו... אגב אותו דבר קורה עכשיו עם טאטו...

adiville

New member
יחי ההבדל הקטן....

סמנתה פוקס - אלילת אייטיז (שלדעתי נראית בכלל לא רע היום), טאטו - 2 קטינות מפגרות, חסרות כישרון שמבהילות את כל העולם ע"י התחרמנות בציבור ! הספיק לי לראות את אחי בן ה-16 מתחנן שהן ייזכו באירוויזיון רק כדי לראות אותן "חוגגות את הניצחון"...... זה כל הרעש סביבן..... איחס.......

למעלה