הכרות

ר ו ב י ן

New member
../images/Emo24.gif

היי נכון הדרכה אצלכ הולנדית בשם חנה שהדריכה במקביל באודים ועכשיו היא עברה למגשימים והיא גם פתחה שם חנות? היא הייתה מדריכה שלי.

zohark

New member
אני זוהר

בן 15 עוד מעט... אני רוכב בכפר שמואל אינגליש ומתחרה ב100-110.....אני יוצא השבת לכנות (למטר ...הסוסה לא בכושר)... את תיהיה שם? אמממ נרט ופופה הם הסוסים שלי והם הכי הכי שווים בעולם! (אם כל הכבוד לרובין)

ר ו ב י ן

New member
אין על רובין

אני לא אהיה, יש לי קצת בעיות הגעה (מה גם שאני לא משתתפת) בתחרויות שיהיו באודים\בצרה אני בטח אהיה. ואין פשוט אין על רובין

AnGeL DeViL

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

אני דניאל, בת 12 וחודשיים ו6 ימים
אני רוכבת בחוות רשפון... רכבתי פעם בחוות הקאנטרי עד שנסגרה ומשם קיבלתי סידור בחטיבה שלי שקשור לחווה וחוגים כמו מגמות....לא משנה זה סיבוך. אני רוכבת אינגליש יותר משנתיים לדעתי. יום שלישי אני עושה קפיצות בפעם הראשונה
עשיתי כבר פעם אבל זה היה מזמן... אני לא זוכרת כלום
איך אמורים לשבת? מה שאני זוכרת זה להיות כאילו עומדת {כמו בטרוט} להיות כפופה קדימה וגב ישר. נכון
ותעזרו לי... אני ממש ממש מתרגשת.. ולא עשיתי קפיצות לפני זה כי אני בקבוצה שסידרו בחטיבה ושם יש ילדים שבקושי יודעים לעשות טרוט ואני ועוד כמה ילדים מהמתקדמים יותר ועושים תמיד קנטר.. אבל קפיצות כמו שאני זוכרת זה ממש ממש כיף.

Feli Girl

New member
דבר ראשון

אין צורך לפחד מקפיצות ואם את לא זוכרת אז שירית תזכיר לך איך קופצים כי יש גם את עודד שעוד אף פעם לא קפץ אז זה יהיה בסדר

AnGeL DeViL

New member
קפצתי רק פעם אחת../images/Emo4.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

וזה היה מזמןןן. אני זוכרת שקפצתי מעל נחל קטן וזה היה במפתיע
המדריכה הוציאה אותי לטיול עם הסוס {זה היה בחוות הקאנטרי} והיה שם איזשהו נחל מיובש {תעלה כזאת} והסוס פשוט קפץ מעליה ואני אפילו לא ראיתי אותה... זה לא ביג דיל אבל זאת היתה קפיצה

AnGeL DeViL

New member
תיקון טעות ../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

לא נזכרתי איך יושבים אלא הזכירו לי איך יושבים.

Bagit

New member
היי../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

אני רוכבת ווסטרן כבר 4 שנים. ומשהו לסיכום: ווווווססססטטטטטטרררררן רוווולזזזזזז
אני מאוהבת ב: חווה(המלכה), הלנה(הבוןבון
), סוסיתא(הסייחה של הלנה), רעם ורד(החזירים...)

למעלה