הכרות

ר ו ב י ן

New member
הכרות

שלום לכולם
אני רוכבת כמעט 3 שנים התחלתי בחוות האינגליש באודים (ג'ונובל אם מישהו מכיר אותם בשם זה) עזבתי בפסח האחרון בגלל סיבות אידיולוגיות ומתחילת השנה אני רוכבת בחוות הדבש בבצרה.
אני מאוהבת ברובין הפוני הוולשי החמוד ביותר בעולם ובמיקה המלכה הפונית המעורבת (שניהם שייכים לחווה באודים, רובין כבר לא שם הוא נמכר)

shaililo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שי, רוכבת אינגליש במשמר העמק ומתחרה 70-80. תהני בפורום

i love INDIANA

New member
יש לך תמונות של הסוסים שם?

או בעודים או בחוות הדבש.... דרך אגב את יכולה להוסיף עוד פרטים על חוות הדבש??? כגון אפה דה ומה הטלפון ואיזה סגנון זה?

ר ו ב י ן

New member
פרטים על חוות הדבש

חוות הדבש היא בבעלות של דרור בן שאול (שראשי השמות של שמו יוצרחם ת'מילה דבש). זאת חוות אינגליש אם דגש על דרסז'. היא נמצאת בבצרה על משק של משפחת פלדמן או משהו כזה, יש גם דרך להגיע מאחורה דרך הכביש גישה לבני מיון. הטלפון שם הוא 7461096-09. ולמזכירה קוראים מירי. ובקשר לתמונות מאודים נראה לי שיש לי (מתחרויות פנימיות שהשתתפתי בהם), ומבצרה עדיין אין לי. אם את רוצה שאני אכניס תמונות אז יש לי של הסוסות שהיו לאח שלי פעם.

i love INDIANA

New member
../images/Emo51.gif על הפרטים...

אם את יכולה להעלות את התמונות הנה..... ו.. רצוי לא של סוסים פרטיים...

עם דרור בן שאול?

חוות דבש זאת החווה של דרור בן שאול? כי אם כן אני ממש לא ממליצה לך ללכת לרכב שם! מלא אנשים שאני מכירה שרכבו שם סיפרו לי שדרור הוא בנאדם מזה מגעיל שכל היום צורח על אנשים ותלמידי הרכיבה שלו! אני מזה לא ממליצה לך ללכת לרכב שם!!!

ר ו ב י ן

New member
../images/Emo51.gif

תודה על ההצעה, אבל זה קצת מאוחר כבר. אני יודעת שדרור קשוח (הוא המדריך שלי), אבל יש לי בעייה של הגעה ואני מעדיפה להמשיך אינגליש אז זאת הייתה האפשרות הכי קרובה.

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

מדריך קשוח זה טוב!!! כל עוד זה במידה... ואם יש לו ידע טוב והוא מעביר את הדברים בדרך טובה וגם קל לך להגיע אז מעולה! תעלי תמונות!!

שלום!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo187.gif

ממצב? הי אני תאיר אני רוכבת חמש שנים ווסטרן בקיבוץ אילות (שלוש שנים ובטקסס ראנץ' שנתיים) כרגע אני רוכבת באילות בחוות איתן המדריכה שלי היא רותי שדמות ו.. זהו.. אה כן אני מאילת

הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה! מהמצב?!!? אני סתיו אני בת 14 וחצי ואני רוכבת אינגליש מתחרה 70-80 אני גרה בקיסריה! תספרי עוד פרטים על עצמך מקווה שתהני מהפורום!

ברוכה הבאה! ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

היי! ברוכה הבאה! אני פיצי.... התמכרות נעימה!

ר ו ב י ן

New member
עוד פרטים על עצמי

קוראים לי ענבר. אני בת 15 וקצת. אח שלי השתתף פעם בפורום הזה תחת השם מריושי. אני מאוהבת ברובין
. אני התחרתי בתחרויות פנימיות באיקסים וב60 עכשיו אני לא קופצת כי ככה זה בבצרה.

../images/Emo2.gif מריושי היה אח שלך....?!

או מי גוד... לכול הותיקים- זוכרים איך הוא התחיל ריבים... פחחח איזה תינוקות היינו!

שלום-לום ../images/Emo6.gif אני............

דרור בת 15 רוכבת בחוות הפארק ברמת גן אינגליש כבר 5 וחצי שנים.. כרגע אין לי סוס... ואני מתחרה עם סוסה כוסיית בשם אוסטין ב-90 ס"מ... תהני בפורום .......

i love INDIANA

New member
היי דרור....

את יכולה לשים תמונות של סוסים מחוות הפארק כי חלק אין לי.... אין לי למשל תמונה של אוסטין....

כן בטח!!! יש לי מלאא תמונות...חכי..

יש לי תמונה של אוסטין איפה שהוא.. אני צריכה לחפש אותה... הנה תמונה של ג'אז... הוא סוס ממש חמודדדדד.....

i love INDIANA

New member
../images/Emo51.gif

זה מה שיש לי בנתיים.... תסתכלי ותגידי לי אם הפרטים והסוסים והכל נכונים.. אם יש סוסים שעזבו או סוסים שהם פרטיים אז תגידי לי ואני יוריד אותם...ואם יש לך תמונות של סוסים שאין לי אז תשימי פה ואני יוסיף...

למעלה