בוודאי וולקאם!
א אבק וצללים New member 18/10/12 #21 שלום וברכה אני חש שלאחרונה ישנם יותר ויותר נשים בפורום יאללה, אנחנו נכשלנו, אולי אתן תצליחו, !girls power ובזכות נשים צדקניות אנו עתידים להיגאל, אמן כה יאמר ה'.
שלום וברכה אני חש שלאחרונה ישנם יותר ויותר נשים בפורום יאללה, אנחנו נכשלנו, אולי אתן תצליחו, !girls power ובזכות נשים צדקניות אנו עתידים להיגאל, אמן כה יאמר ה'.
מ מזגזגת2 New member 20/10/12 #23 ברוכה הבאה ביתנו ביתך! לחיצת יד אה? רק אני הושטתי את ידי חזרה לשלום, מילא הגברים כאן, את יודעת, שומרים נגיעה, אבל בנות... ראינה אוזהרתן מאחלת לך בהצלחה במסע שאת מתחילה ומייעצת לך (סליחה אם זה חדירה לפרטיות אבל זה בוער בנפשי) אנא הימנעי מלהביא ילדים לעולם עד שעד סגורה על עצמך.
ברוכה הבאה ביתנו ביתך! לחיצת יד אה? רק אני הושטתי את ידי חזרה לשלום, מילא הגברים כאן, את יודעת, שומרים נגיעה, אבל בנות... ראינה אוזהרתן מאחלת לך בהצלחה במסע שאת מתחילה ומייעצת לך (סליחה אם זה חדירה לפרטיות אבל זה בוער בנפשי) אנא הימנעי מלהביא ילדים לעולם עד שעד סגורה על עצמך.
א אן אליוט New member 21/10/12 #27 תודה על לחיצת היד תהיתי אם להעיר על כך שזו יד שמאל, בסוף החלטתי שזה דקדקני מדי. בסוף אף אחד ממילא לא שם לב... ותודה על ההזהרה, אבל מאוחר מידי
תודה על לחיצת היד תהיתי אם להעיר על כך שזו יד שמאל, בסוף החלטתי שזה דקדקני מדי. בסוף אף אחד ממילא לא שם לב... ותודה על ההזהרה, אבל מאוחר מידי
מ מזגזגת2 New member 21/10/12 #28 כמה סיבכת אותי כבר דקות ארוכות אני בודקת את הקטע של האייקונים, מה יד ימין , מה יד שמאל. לגמרי סיבכת אותי אין עוד אייקון בתפוז ואני עייפה מכדי לחפש איזו תמונה מתאימה אז אשתמש בשתי ידי ולגבי האזהרה התכוונתי *עוד* כמובן, (הרי הצגת עצמך כולל הפלוס) ב.ה.צ.ל.ח.ה
כמה סיבכת אותי כבר דקות ארוכות אני בודקת את הקטע של האייקונים, מה יד ימין , מה יד שמאל. לגמרי סיבכת אותי אין עוד אייקון בתפוז ואני עייפה מכדי לחפש איזו תמונה מתאימה אז אשתמש בשתי ידי ולגבי האזהרה התכוונתי *עוד* כמובן, (הרי הצגת עצמך כולל הפלוס) ב.ה.צ.ל.ח.ה