הכרות

הכרות

ההכרות בינינו קרתה בהדרגה, חוש אחרי חוש.
בהתחלה הכרתי אותו דרך המילים הכתובות שלו.
אחר כך הכרתי את הקול שלו.
שבוע של דיבורים בלתי פוסקים, בכל רגע נתון, בכל רגע אפשרי,
בכל כלי תקשורת אפשרי. מייל, צ'אט, SMS, טלפון.
אחר כך, הכרתי את המגע שלו,
ובסוף, את המראה שלו.

אני ישבתי על המיטה, חצאית קצרה, חולצה עם מחשוף ענק, בלי תחתונים וחזייה, עיניים קשורות חזק בכיסוי עיניים שחור שהבאתי.
נבוכה ומבוהלת. הוא נכנס, ואני התכווצתי.....מה הוא רואה ? מה הוא חושב ? הוא רוצה אותי ? מרוצה ממה שקיבל ?
הוא התיישב לידי וחיבק אותי. החיבוק שלו היה חם ומתוק. לאט לאט המיס אותי, הרגשתי שאני נרגעת ומשתחררת.
הוא נישק אותי והשפתיים שלו היו חמות ומתוקות. הוא ליטף אותי והאצבעות שלו היו רכות, חמות ונעימות.
ואז, כשהוא הרגיש אותי רפויה ונינוחה יותר, אחרי שריכך והרגיע, הוא הוציא רצועות וקשר לי את הידיים.
שלף את השדיים שלי מתוך החולצה והתחיל לשחק בהם, למצוץ אותם, לנשוך אותם.

ואני, כל הזמן הזה חיכיתי להכיר כבר את הזין שלו. הרגשתי איך הפה שלי מתמלא רוק והרצון העז הזה למצוץ, הולך ומשתלט.
וגם הייתי סקרנית. לא דיברנו על הזין שלו. השארנו אותו כהפתעה, ואני קיוויתי שההפתעה אכן תהיה מתוקה.
הוא הקים אותי וירד אל הכוס שלי. הוריד את הסנדלים ואת החצאית, ליקק אותי, שיחק עם האצבעות שלו.
חיכיתי בסבלנות, עד שזה קרה, מה שכל כך חיכיתי לו. הוא שם יד על הכתף שלי ודחף אותה למטה.
פתחתי פה בציפיה, והרגשתי איך הזין שלו מתחיל לשחק לי עם הפה....מתקרב....מתרחק...מלטף לי את הלחי.....
הוא היה נפלא. ריחני, גדול, ישר, נעים, וכבר הייתי להוטה להרגיש אותו בפה שלי. הוא הכניס אותו והתחיל לדפוק לי את הפה, ואני הופתעתי
לראות כמה קשה למצוץ בלי עזרת הידיים. לא היתה לי שום יכולת לשלוט בעומק ובעוצמה, והוא דפק את הפה שלי לפי הקצב והעומק שהוא רצה.
עמוק מאוד. מהר. חזק. מספר פעמים הוא דחף לי את הזין כל כך עמוק לגרון שגירה את רפלקס ההקאה שלי והייתי צריכה להוציא אותו מהפה. אבל התאוששתי במהירות ומיד פתחתי את הפה והייתי מוכנה לעוד.

הוא דחף אותי על המיטה, והתנפל על הכוס שלי עם הלשון שלו. הוא ליקק וינק, ואני השתוללתי. הוא שיחק איתו עם האצבעות, עשה איתו דברים שלא ידעתי שקיימים בכלל, גרם לכוס שלי להשפריץ. היה נעים והיה מבהיל, היה אינטנסיבי ומרתק, הייתי כלי משחק בידיו והוא שיחק בי כאילו מצא איזה גאדג'ט חדש ומגניב, והוא בודק את כל הפונקציות שלו. לאט לאט הרגשתי איך הוא משתחרר, מרשה לעצמו יותר ויותר, מרגיש בנח עם הצעצוע החדש הזה שיש לו, אני. הוא משך אותי לקצה המיטה והראש שלי נשמט אחורה. הוא נעמד ליד המיטה
ודחף את הזין שלו עד הסוף, עמוק לגרון שלי. שמחתי כך כך להרגיש אותו שוב בפה שלי ולא רציתי שיפסיק. הוא שיחק לי בכוס עם האצבעות שלו, והתחושה של להיות תלויה עם הראש זרוק לאחור, והזין שלו בפה שלי, היתה מפתיעה ומתוקה.

הוא התיר את החיבור בין הידיים שלי וקשר כל יד שלי לרגל. שכבתי עם הרגליים מקופלות וצמודות לידיים, מפושקת לחלוטין, פתוחה לחלוטין, והוא חדר אלי. פנימה, עמוק, עד הסוף, דפק אותי חזק, חזק מדי, הרעש של הגוף שלו שניתך על הירכיים שלי היה אדיר, כמו מכות של שוט. הרגשתי איך הוא עוד ועוד משתחרר, נהנה לזיין אותי, מרשה לעצמו לחשוב על עצמו ועל ההנאה שלו ולשים קצת בצד את המחשבות על מה יעשה לי טוב. הוא הפך אותי כך שהייתי על ארבע, כל יד עדיין קשורה לרגל, כתפיים וראש צמודים למיטה, וחדר עמוק לכוס שלי. הרגשתי כל כך מוגבלת, חסרת אונים, כל כך בידיים שלו, וזה הטריף אותי. הוא זיין אותי עמוק וטוב, הירכיים שלו נדפקות על התחת שלי, שתי ידיים על שני פלחי התחת כמו רב חובל שמשיט את הספינה שלו, הייתי מרוגשת ומאושרת. ואז הוא התחיל לדבר אלי...."את טיזרית.....כותבת בפורום במטרה לחרמן גברים.....זונה......מזדיינת עם אנשים זרים....." ואני מתחילה להתבלבל, לחוש בבת אחת את העונג האדיר והלא מוסבר הזה שבהשפלה, ומצד שני, להתחיל לתהות איך אני כל כך בטוחה שאני יודעת עם מי אני במיטה עכשיו....והאם באמת הבנתי אותו נכון ? האם זה משחק או שזה אמיתי ? והוא ממשיך....."את יודעת, כל השבוע של הדיבורים בינינו, זה לא באמת שנוצר בינינו קשר, סתם רציתי לזיין אותך.....ועכשיו כשאני מזיין אותך ואת לא יכולה לעשות כלום, אני יכול להגיד לך את זה....." ואני יותר ויותר מסתחררת ומתבלבלת, תחושת העונג מתעצמת, והבהלה איתה, אולי באמת.....אולי לא קלטתי אותו נכון....ומי זה האיש הזה שמזיין אותי כרגע.....ואיך אני כל כך בטוחה בו ? על סמך מה ?

והוא מתגרה, מזיין אותי יותר ויותר חזק, רוכב עלי, ומתרגש....ואני שומעת אותו גומר, נדחק עמוק לתוך התחת שלי, וצונח לידי על המיטה.

ואז.....אני מסירה את כיסוי העיניים, ורואה את הפנים שלו

unlimited

New member
תיאור ריאליסטי ולא מתיפייף

מקסים
הסוף פתוח, יכול להסתיים ככה
יכול לחכות להמשך

sahr21

New member
יש לך הרבה אומץ לכתוב

שהוא גירה לך את רפלקס ההקאה
לכאורה לא סקסי ויחד עם זה כל כך מדהים

מעולה

משאיר אותנו במתח לדעת מי זה...

אני יודע!

the butler did it

joni shoali

New member
עצרתי בצד לקרוא

עכשיולקרואה קשה קשה לנהוג עם המתיחה הזו בגינס...
יפה מאוד ומגרה

למעלה